runner1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγώ χθες (30/8/2007) έκανα τα χαρτιά μου και μου είπαν μέσο όρο σε κάνα μήνα!Τα πήγα επίτηδες στα κεντρικά στην Καλλιθέα.Είχε πολύ λαό πάντως!!!
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη απο οτι βλεπω γινεται χαμος για την forthnet,στην περιοχη μου προσφατα ηρθε το δικτυο της.Το σκευτομαι να βαλω αλλα αν μπορει καποιος που εχει βαλει να μου πει ποσο καιρο κανουν να στο συνδεσουν και αν θα μεινω καθολου χωρις τηλ μεχρι να μου το ενεργοποιησουν. Ευχαριστω
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη απο οτι βλεπω γινεται χαμος για την forthnet,στην περιοχη μου προσφατα ηρθε το δικτυο της.Το σκευτομαι να βαλω αλλα αν μπορει καποιος που εχει βαλει να μου πει ποσο καιρο κανουν να στο συνδεσουν και αν θα μεινω καθολου χωρις τηλ μεχρι να μου το ενεργοποιησουν.Ευχαριστω xoντρικα υπολογισε κανα μηνα απο την μερα που θα παρουν την αιτηση. χωριs τηλεφωνο θα μεινειs απο λιγεs ωρεs εωs μια μερα.
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 την συνδεση που εχω τωρα πρεπει να την διακοψω οταν κανω την αιτηση η μπορω να την διακοψω οταν φτανει ο καιρος που θα μου ενεργοποιησουν την forthnet?
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εαν εισαι στον ΟΤΕ θα την διακοψει απευθειαs η φορθνετ και θα σε περασει στο δικτυο τηs.
Nik0s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Mia erwtisi osoi eiste apo rostan thessaloniki pirate oloi imerominia energopoiisis?
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εαν εισαι στον ΟΤΕ θα την διακοψει απευθειαs η φορθνετ και θα σε περασει στο δικτυο τηs. ειμαι στην hol αλλα ειμαι στο δικτυο του οτε.Δηλαδη η forthnet την κανει ολη την δουλεια?δεν θα χρειαστει να κανω καμια αιτηση στην hol για διακοπη και τετοια?Συγνωμη που ρωταω πολλα
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 κοιταξε θα κανειs την αιτηση στην φορθνετ και παραλληλα θα ειδοποιησειs την hol οτι δεν θα συνεχισειs. πιθανον αν θυμαμαι καλα ουτε αυτο θα χρειασθει αφου εχειs προπληρωμενο πακετο στην hol. θα το κανει η φορθνετ,εκτοs εαν εισαι με αοριστου,τοτε θα πρεπει να τουs ειδοποιησειs. το καλυτερο που εχειs να κανειs ειναι να παρειs την φορθνετ να τουs ρωτησειs εαν θα το κανουν αυτοι η εσυ.
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ειχα προπληρωμενο πακετο στην hol αλλα εχει τελειωσει απο τον νοεμβρη και τωρα μου ερχεται χρεωση καθε μηνα.Οκ σε ευχαριστω θα παω να κανω την αιτηση και θα κανω και ενα τηλεφωνημα στην hol απο βδομαδα
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εκει που θα κανειs την αιτηση ,ρωτα τουs κιολαs.
sT@vr0z Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια κανενας με ημερομηνια ενεργοποιησης απο κεντρο Τουμπας? ???? 14/6 παραλαβη αιτησης απο forthnet και μεχρι εκει,κολλησαμε...3 μηνες....
caveneo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε sT@vr0z, εμένα ο αδερφός μου μένει Καπετάν Ντόγρα (Σύνορα Τούμπας-Πυλαίας) έχει από τον Απρίλιο την αίτηση. Πήρε τηλέφωνο προχθές και του είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στην περιοχή εκεί. Τώρα παίρνει NetCarta και μπαίνει στο Ιντερνετ για DSL.
sT@vr0z Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε sT@vr0z, εμένα ο αδερφός μου μένει Καπετάν Ντόγρα (Σύνορα Τούμπας-Πυλαίας) έχει από τον Απρίλιο την αίτηση. Πήρε τηλέφωνο προχθές και του είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στην περιοχή εκεί. Τώρα παίρνει NetCarta και μπαίνει στο Ιντερνετ για DSL. και εγω εκει μένω περιπου..για να μπεις με νετκαρτα adsl πρεπει να εχεις adsl γραμμη τουλαχιστον,δεν νομιζω να μπορω να κανω το ιδιο μονο με οτε?
Nix_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και γω απο Τουμπα (Τσιαπανου). Την αιτηση την πηραν 12/06 και ακομα περιμενω τους κωδικους.. Το ρουτερ ηρθε αρχες Αυγουστου, αλλα οι κωδικοι, αφαντοι! Αν μαθετε τιποτα παντως, ενημερωστε!
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ δεν έχω τόση υπομονή όσο εσείς ρε παιδιά, και έτσι στον μήνα πάνω, κοροιδίας από τη φόρθνετ, τους έστειλα μαίηλ διαμαρτυρίας,και το κοινοποίησα και στην εεττ. Αν δεν είχαν πόρτες (όπως ακούγονται φήμες), ή έχουν προβλήματα, ας μας ενημέρωναν, και θα αποφασίζαμε εμείς αν θέλουμε ή όχι να γίνουμε πελάτες τους. παρακάτω, σας παραθέτω τη-γραπτή- διαμαρτυρία μου για την εν λόγω εταιρεία, για τυπικούς λόγους, και θα αναμένω την τυπική απάντησή τους. Αγαπητοί Κύριοι / Κυρίες. Είμαι Συνδρομητής σταθ.τηλεφωνίας στον Οτε, και στο ίντερνετ, στο ιδιόκτητο dslam της εταιρείας HOL. Στις 3 Αυγούστου, υπέγραψα την αίτηση για μεταφορά στο πακέτο 2play, της εταιρείας Forthnet, στον συνεργάτη της εταιρείας στην περιοχή Ζωγράφου (Κατάστημα Imagine, Λ.Παπάγου 96), ο οποίος και απέστειλε την ίδια ημέρα την αίτηση στην εταιρεία Forthnet. Από τότε, μέχρι και σήμερα, 03/09/07, η εταιρεία Forthnet, δεν έχει καν καταχωρήσει στο σύστημά της την αίτηση, ενώ σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με την εν λόγω εταιρεία, τις μισές φορές οι άνθρωποι της, αγνοούσαν που είναι η αίτησή μου,και τις άλλες μισές , μου έλεγαν ότι «έφυγε χθες για οτέ,σε 20 ημέρες θα είστε online». Όταν δε, τους έλεγα ότι αυτό το είχα ακούσει και 4 ημέρες πριν, μου έλεγαν ότι πράγματι , τότε έφυγε η αίτηση, και ότι εκείνος/η είχε κάνει λάθος, αλλά ακόμα και σήμερα, δεν έχει ενημερωθεί το σύστημά τους για την πορεία της αίτησης μου. Η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία Forthnet, είναι σχεδόν αδύνατη, μια που σε πάνω από 20 κλήσεις μου, έλαβα το τυποποιημένο ηχητικό μήνυμα «όλες οι γραμμές είναι κατηλλειμένες, για την καλυτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ, καλέστε αργότερα» (το οποίο, δεν ξέρω και αν χρέωνε τη γραμμή μου ) . Επίσης, σε όσες προσπάθειες δε μου έβγαζε αυτό το μήνυμα, ο μέσος χρόνος αναμονής ήταν άνω των 30 λεπτών, με χρέωση μια αστική μονάδα ανά λεπτό παρακαλώ, και όλα αυτά, για να μου δώσουν απαντήσεις εκ διαμέτρου αντίθετες ο ένας άνθρωπος της Forthnet,σε σχέση με τους άλλους. Έχω στείλει 3 e-mails στην εταιρεία Forthnet, ζητώντας να μάθω την πορεία της αίτησής μου, αλλά μετά την απάντηση που πήρα στο 1ο (ότι θέλουν τον αριθμό του σταθερού που είχα ξεχάσει να τους γράψω), δεν έλαβα απάντηση σε κανένα άλλο. Τέλος, έστειλα με φαξ το αίτημα ότι δε με ενδιαφέρει πια να γίνω συνδρομητής της εταιρείας Forthnet, το οποίο η εξυπηρέτηση πελατών (έπειτα από 25 λεπτά αναμονή), μου είπε ότι δεν έλαβε ποτέ. Έπειτα από όλα αυτά, ζητάω από την εταιρεία Forthnet να μην προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας που εγώ είχα ζητήσει (μετάβαση στο πακέτο 2play), και την ενημερώνω ότι κοινοποιώ το e-mail αυτό στην ΕΕΤΤ, ώστε να είμαι καλυμμένος ως καταναλωτής. Το κόστος σε προσωπικό χρόνο, αλλά και σε χρήματα που έχω ήδη σπαταλήσει για φαξ και τηλέφωνα, είναι πολύ μεγάλο, και δεν επιθυμώ να είμαι πελάτης μια εταιρείας η οποία μου αποδεικνύει καθημερνά εδώ και 30 ημέρες, ότι δε σέβεται τους πελάτες της. Παρακαλώ την εταιρεία Forthnet, να μου αποστείλει γραπτή διαβεβαίωση, ότι δεν θα προχωρήσει τις διαδικασίες μεταβάσης του αριθμού 210-779ΧΧΧΧ, στο δικό της dslam, και στο πακέτο 2play, και ότι δεν έχει καμία (οικονομική ή άλλου είδους) απαίτηση από εμένα. Ευχαριστώ πολύ, Με εκτίμηση,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.