Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμένα έγραφε το σάιτ 24/8 (Παρασκευή), η διακοπή έγινε 25/8 μεσημέρι-απόγευμα (δεν ήμουν σπίτι οπότε δεν ξέρω ακριβώς). Το βράδυ είχα dsl αλλά όχι τηλέφωνο. Την Κυριακή προσπάθησα να επικοινωνήσω με Forthnet σχετικά με το τηλέφωνο, δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή και έστειλα e-mail.

Την Δευτέρα το πρωί πέρασα και από τα γραφεία και δήλωσα ότι δεν έχω τηλέφωνο. Το μεσημέρι μου ήρθε το sms, με πήραν δύο διαφορετικοί τεχνικοί σχετικά με το πρόβλημα μου, και μέχρι να γυρίσω σπίτι από την δουλεία είχα και τηλέφωνο.

Βέβαια, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί άψογα, τυχαίνει φορές που δεν μπορώ να καλέσω.

Κ εμενα 24/8 ελεγε....αλλα ακομα περιμενω....

Τουλαχιστον μου εστηλαν χθες το ρουτερ (siemens)....

Τα φιλτρα που αναφερονται κ το λεει κ στο ενχυριδιο της 4νετ δεν σου τα στελνουν ε???

Τα αγοραζεις μονος σου....στο πλαισιο θα βρω????

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά από αυτούς που έχετε βάλει ηδη για πείτε αν παίζει κανά πρόβλημα με το τηλέφωνο.

Γιατί κάποιος γνωστός μου ε΄πε ότι του έχει κοπεί για μερικές ώρες κάποιες φορές.

Δημοσ.

1] το φιλτρο το αγοραζειs μονοs σου απο οποιοδηποτε ηλεκτρολογικο καταστημα.

2]το τηλεφωνο μερικεs φορεs μπορει να χτυπαει και να μην ακουγεται,αλλα σπανια.

Δημοσ.

Μετακομίζω σε καινούργιο σπίτι και έχω κάνει ήδη αίτηση στον ΟΤΕ για νέα τηλεφωνική σύνδεση PSTN. Λογικά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχω τηλέφωνο. Αμέσως μετά θα κάνω αίτηση για 2Play. Κατά πάσα πιθανότητα θα συνδεθώ στο κέντρο της Δαγκλή στο οποίο υπάρχει διαθεσιμότητα όπως είδα στο site της Forthnet.

Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει περισσότερο η σύνδεση 2play λόγω του ότι η τηλεφωνική γραμμή είναι καινούργια ή δεν παίζει ρόλο? Έχει τύχει σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο? Αν ναι ποια ήταν η εμπειρία του?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει η σύνδεση 2play

caxaxaxaxxaxax!

Edw gelane! Sygnwmi alla auto itan poly wraio anekdoto!

Kalytero na rwtouses na yparxei periptwsi na MHN kathysterisei! :)

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει η σύνδεση 2play

caxaxaxaxxaxax!

Edw gelane! Sygnwmi alla auto itan poly wraio anekdoto!

Kalytero na rwtouses na yparxei periptwsi na MHN kathysterisei! :)

Ξέρω ότι καθυστερεί, αλλά ρώτησα συγκεκριμένα αν καθυστερεί περισσότερο λόγω της καινούργιας τηλεφωνικής γραμμής.

Δημοσ.

δεν ξερω εαν ο ΟΤΕ σε υποχρεωνει να μεινειs για καποιουs μηνεs πριν μεταφερειs την γραμμη σου σε αλλο παροχο.

ρωτα το.

Δημοσ.
δεν ξερω εαν ο ΟΤΕ σε υποχρεωνει να μεινειs για καποιουs μηνεs πριν μεταφερειs την γραμμη σου σε αλλο παροχο.

ρωτα το.

Πήρα το 134 και μου είπανε ότι δεν μπορώ να διακόψω μέχρι να βγει ο πρώτος λογαριασμός ο οποίος είναι δίμηνος...Τη βάψαμε!..

Μήπως θα ήταν καλύτερο να μεταφέρω την ήδη υπάρχουσα γραμμή και να ακυρώσω την αίτηση για νέα τηλεφωνική σύνδεση??

Δημοσ.

Maga pou mas to paizeis eksypnakias ama ksereis na tou ftiaxeis to autokinhto gine mixanikos autokinitwn k an den exeis na peis tipota pou na ofelei ta kouvadakia sou k s alli paralia giati emeis ta skame kathe mina s autous pou mathainoun DSL me ta lefta tou kosmaki k esy mas to paizeis tsampa magas.Kai den me noiazei mia an ston kathe anepaggelto tilefwnitako tou dimhourgw stress k piesi giati gi auto ton plirwnoun oi taxa ypeuthinoi apo pisw tou gia na trwei olo to skato k na tous kalyptei mono pou egw tha grapsw ena wraiotato grammataki sto synigoro tou polith pou tha tous paei ventouza giati oi alites tis 4net tolmisan na zitisoun 60 euro gia na erthoun na koitaksoun tin grammi.Opoios loipon eironeuetai ton kosmaki pou aganaktei giati den vlepei ta lefta tou na pianoun topo einai geloios k aksios tis mizerhs tyxhs tou!

Δημοσ.

ρωτα το.

Οχι ο Οτε δεν σε υποχρεωνει κατι τετοιο.

Εβαλα καινουργια γραμμη δευτερα και τεταρτη εκανα αιτηση για Forthnet.

Εγινε η φορητοτιτα κανονικα.

Προσεξε 2 πραγματα μονο:

α) θα πρεπει να πληρωσεις τον 1ο λογαριασμο του ΟΤΕ και μετα θα σου ερθει αλλος που θα ειναι μειον(Σου δεινουν τα λεφτα πισω)

και

β) Επειδη το χαρτι που σου αφηνει ο τεχνικος του ΟΤΕ κατα την εγκατασταση της γραμμης δεν ειναι επισημο πρεπει να πας στον ΟΤΕ της περιοχης σου και να τους ζητησεις μια βεβαιωση οτι το πχ 210-9xxxxxxxx ειναι στο ονομα σου!

Αν σε ρωτησουν τι το θελεις μην τους πεις για εναλακτικους γιατι θα σου πουν να περιμενεις το 1ο λογαριασμο.

Πες τους οτι στο ζητησε η τραπεζα για μια εκδοση καρτας και θα στο δωσουν αμεσως!

Δημοσ.

Λοιπόν θυμάστε που είχα πρόβλημα (2play) και από τα 16-17Mb που κλείδωνα είχα πέσει στα 10??

Δηλώθηκε η βλάβη την δευτέρα...

Καθημερινά τηλέφωνα και μου λέγανε υπομονή θα το φτιάξουν

Μου είπαν δεν φταίνε αυτοί φταίει ο ΟΤΕ

Χθες πήγε σχετικό αίτημα από ότι κατάλαβα στον ΟΤΕ.

Σήμερα μου είπαν να κάνω και άλλη υπομονή και να δούμε από τρίτη αν δεν φτιαχτεί τι θα κάνουμε

Το απόγευμα όλα καλά Γύρισα στα καλά Mb χωρίς προβλήματα. Θα τους πάρω από βδομάδα να ρωτήσω αν απάντησε ο ΟΤΕ τι έφταιγε...

Αν εξαιρέσω ότι φάγαμε με τους τεχνικούς μία μέρα μπας και φταίει κάτι με εμένα μπορώ να πω ότι η forthnet καθυστέρησε περισσότερο από τον ΟΤΕ.

Και μια απορία. Αφού πλέον έχω 2play τι δουλειά έχει ο ΟΤΕ σε βλάβη??Είναι κάποιο κομμάτι που πρέπει να ελέγθεί δικό του??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...