Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περιμένεις να σου τον στείλουν, το πιθανότερο είναι να είναι ήδη στην Interattica. Ζήτα από τη Forthnet τον αριθμό της φορτωτικής -αν φυσικά έχουν ήδη στείλει τον εξοπλισμό σου- και πάρε Interattica να δεις τι παίζει.

!thanks asxetoula tha epoikinoniso!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xtes energopoithike to internet se 2play alla oxi ta thlefona kserete an mporo na pao na paro apo thn forthnet to modem kai ton exoplismo i tha perimeno na mou ton steiloun?? kserei kaneis tipota??

kai prin 5 lepta mou steilan sms oti energopoithikan kai h thlefonia.

i pas apo eki an den exei stali

Δημοσ.
kserete an exei h forthnet kanena epak pstn sindesi mexri na paro to modem mou? giati mpeno tora me 801......?

To user name kai to password pou sou edwsan gia tin adsl leitourgei kai gia dial up syndesi.O EPAK einai 89625 88888 gia ti Forthnet.

Apla otan tha to xrisimopoieis gia dial-up tha afaireseis apo to user name to @forthnet.gr pou exei sto telos

Δημοσ.
To user name kai to password pou sou edwsan gia tin adsl leitourgei kai gia dial up syndesi.O EPAK einai 89625 88888 gia ti Forthnet.

thanks den to iskera!

Δημοσ.

H σύνδεση είναι απογοητευτική... σέρνεται... περιμένεις να ανοίξει η σελίδα στον browser και τα downloads δεν ξεπερνούν τα 20KB/sec. Δεν ξέρω τι παίζει, μόλις μπήκα σπίτι, θα το ψάξω αργότερα.

Άκυρο, το διόρθωσαν από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης!! Εκεί που όλα τα speedtest έδειχναν 1,κατι_ψιλά Mbps, με το που παίρνω τηλ και τους το λέω "περιμένετε μισό λεπτάκι" blablabla, "κάντε πάλι το speedtest"...

15/03/2007 21:57:28

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 442.91Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.59Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Δημοσ.
H σύνδεση είναι απογοητευτική... σέρνεται... περιμένεις να ανοίξει η σελίδα στον browser και τα downloads δεν ξεπερνούν τα 20KB/sec. Δεν ξέρω τι παίζει, μόλις μπήκα σπίτι, θα το ψάξω αργότερα.

Άκυρο, το διόρθωσαν από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης!! Εκεί που όλα τα speedtest έδειχναν 1,κατι_ψιλά Mbps, με το που παίρνω τηλ και τους το λέω "περιμένετε μισό λεπτάκι" blablabla, "κάντε πάλι το speedtest"...

Μη τα λες έτσι και πάθουμε κανένα καρδιακό..

Δημοσ.

16/03/2007 08:43:03

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 437.08Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.48Mb/s

Και πρωί καλά είμαστε! Και φυσικά το πρωί που ξύπνησα οι 6 ταινιούλες μου είχαν κατέβει!! Ξέρω πως η ταχύτητα σε torrents δε λέει και πολλά, αλλά σε κάποια φάση που κοίταξα με 380KB/sec κατέβαζε!

Δημοσ.
16/03/2007 08:43:03

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 437.08Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.48Mb/s

Και πρωί καλά είμαστε! Και φυσικά το πρωί που ξύπνησα οι 6 ταινιούλες μου είχαν κατέβει!! Ξέρω πως η ταχύτητα σε torrents δε λέει και πολλά, αλλά σε κάποια φάση που κοίταξα με 380KB/sec κατέβαζε!

an den iparxoun seeders den prolkite na deis megali taxitita.kapoia torrents dinoun full kapoia alla sournontai me bytes.

Δημοσ.

Τι ping εχεις?

Δημοσ.
an den iparxoun seeders den prolkite na deis megali taxitita.kapoia torrents dinoun full kapoia alla sournontai me bytes.

Προσέχω τι κατεβάζω, έχουν πάντα πολλούς seeders!

Δημοσ.

Εγώ έβαλα τον αριθμό μου και λέει "Μέσω ΟΤΕ" και ότι θα είναι διαθέσιμο στις 20/8/07 (μέσνω Παλλήνη).Αλήθεια εάν βάλω το 2play της forthnet πόσο επιπλέον θα πρέπει να καταβάλλω στον ΟΤΕ?

Δημοσ.
Εγώ έβαλα τον αριθμό μου και λέει "Μέσω ΟΤΕ" και ότι θα είναι διαθέσιμο στις 20/8/07 (μέσνω Παλλήνη).Αλήθεια εάν βάλω το 2play της forthnet πόσο επιπλέον θα πρέπει να καταβάλλω στον ΟΤΕ?

Μέχρι τον Αύγουστο που θα καλυφθεί η περιοχή σου από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet θα πληρώνεις τα 40 ευρώ του 2play συν το πάγιο του ΟΤΕ για το τηλέφωνο που πληρώνεις ως τώρα και θα παίζεις στο 1Mbps. Όταν μπεις στο ιδιόκτητο θα απαλλαγείς από το πάγιο του ΟΤΕ και θα παιζεις στα 4Mbps.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...