giorgosa5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Έχω βάλει 2 play εδώ και κανα μήνα και μου δώσαν το siemens cl-100. Συνδέεται στα 8-9 Μbit χωρίς προβλήματα αποσυνδέσεων. Ένα D-link 604T που είχα πρίν και αναβάθμισα το f/w για να υποστηρίζει ADSL2+ συνδέεται 1 mbit πιο κάτω από το siemens. Μένω Γλυφάδα κοντά στην εφορία, υπάρχει κανείς εκεί κοντά να μου πει με πόσο συνδέεται εκείνος? Το κέντρο (dslam) είναι στην Τερψιθέα, δεν ξέρω ακριβώς που αλλά η Τερψιθέα δεν είναι και μακρυά μου για να δικαιολογεί μόνο 8 mbit. καταρχας να βαλουμε ενα ενα τα πραγματα στην θεση τους.η Γλυφαδα χωριζεται στην μεση απο την λεωφορο βουλιαγμενης, οταν λεμε γλυφαδα ενοουμε την παραλια αλλιως οσοι μενουν απο πανω λενε ανω γλυφαδα.Αρα μενεις στην ανω γλυφαδα.το (dslam) είναι κοντα στο μαγαζι spreder στην ποντου,δηλ εισαι σε αποσταση 2,5km περιπου.αποσταση που δεν δικαιολογη τοσο χαμηλη συνδεση,2 φιλοι μου σε περιπου τετοια αποσταση ο ενας συνδεεται με 14 και ο αλλος 17mbit.πες μου αν θελεις ποτε εκανες την αιτηση,γιατι εω εχω κανει απο 25-5-07 και ακομα περιμενω.
giorgosa5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Κατανοήστε ότι τα προβλήματα με τις φωτιές είναι πολύ μεγάλα και ο φόρτος εργασίας μάλλον τεράστιος..Κάντε υπομονή... Δεν πίνουν καφέ απλά δεν προλαβαίνουν λόγω κάποιων έκτακτων περιστάσεων... Αν δεν αντέχετε την αναμονή πάρτε πρωί πρωί ή το βραδάκυ.. Τέτοιες ώρες δεν περιμένω ποτέ πάνω από 2 λεπτά.... ρε φιλε υπαλληλος της forthnet εισαι και γνωριζης τα προβληματα της? ολοι εμεις που παραπονιομαστε χαζοι οι τρελοι ειμαστε? 2 πραγματα συμβαινουν η εσυ δεν εχεις δει την κοροιδια που τραβαμε εμεις με την forthnet. η εισαι υπαλληλος τους και προσπαθεις να γραψεις καποιες δικαιολογιες. ενα θα σου πω για να καταλαβης για τι εταιρια μιλαμε, ειμαι συνδεδεμενος με την forthnet εδω και 1 χονο μεσω οτε, εχχω κανει αιτηση απο της 25-5 07 και μου λενε πως δεν υπαρχουν πορτες για να συνδεθω. ενω καθε μερα σε ποιο πανω και κατω στενα συνδεουν κοσμο. επεισεις να αναφερω οτι σε αυτους που συνδεθηκαν 1 αυγουστου τους στειλαν αρων αρων μεσα στον δεκαπενταυγουστο τον λογαριασμο για να προπληρωσουν ουσιαστικα το 2μηνο.Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι σε καποιους.
k_w_t Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 καταρχας να βαλουμε ενα ενα τα πραγματα στην θεση τους.η Γλυφαδα χωριζεται στην μεση απο την λεωφορο βουλιαγμενης, οταν λεμε γλυφαδα ενοουμε την παραλια αλλιως οσοι μενουν απο πανω λενε ανω γλυφαδα.Αρα μενεις στην ανω γλυφαδα.το (dslam) είναι κοντα στο μαγαζι spreder στην ποντου,δηλ εισαι σε αποσταση 2,5km περιπου.αποσταση που δεν δικαιολογη τοσο χαμηλη συνδεση,2 φιλοι μου σε περιπου τετοια αποσταση ο ενας συνδεεται με 14 και ο αλλος 17mbit.πες μου αν θελεις ποτε εκανες την αιτηση,γιατι εω εχω κανει απο 25-5-07 και ακομα περιμενω. Ανοιξα καινουργιο τοπικ σχετικα με τις τοποθεσιες των dslam αμα θες ποσταρε το και εκει!
tolis_01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδια, εχετε αναγνωριση κλησης με panasonic KX συσκευες? Αν οχι, μπορει να λυθει αν τους παρω τηλεφωνο? (νομιζω ειναι γενικο προβλημα και δεν ξερουν ουτε κι αυτοι τι να κανουν) Με αλλες συσκευες δουλευει?
k_w_t Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εμενα με ενα πανακριβο (14,90?) TELCO που εχω δουλευει μια χαρα η αναγνωριση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδια, εχετε αναγνωριση κλησης με panasonic KX συσκευες?Αν οχι, μπορει να λυθει αν τους παρω τηλεφωνο? (νομιζω ειναι γενικο προβλημα και δεν ξερουν ουτε κι αυτοι τι να κανουν) Με αλλες συσκευες δουλευει? nai mia xara h anagnwrish klhshs sta Panasonic pou exw... (KX kai ta 2)
fabiawrc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 μιλησα με 2 παιδια που εχουν βαλει 2play και εχουν χειροτερα ping στα παιχνιδια απο οτι πριν.απο 40-50 πηγε στα 100-120.τετοια βλεπω και αντε μετα να βαλω εγω 2play. εντωμεταξυ τωρα τελευταια με 4net 1mbit το browsing ειναι αργο,και πολλοι φιλοι μου εδω στο δασος χαιδαριου σερνονται αρκετα και με otenet.
tolis_01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 nai mia xara h anagnwrish klhshs sta Panasonic pou exw... (KX kai ta 2) Ωραια, οποτε θα τους παρω τηλεφωνο να τους βρισω (αν το σηκωσουν ποτε, τωρα μου λεει απλα και ευγενικα: "Ολες οι γραμμες μας ειναι κατηλειμενες, για την καλυτερη εξυπηρετηση σας θα σας το κλεισουμε στην μουρη", τουτ, τουτ, τουτ....)
xolloth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ρε παιδια πρεπει να εχουν πηξει απο τιs αιτησειs. εγω οταν εβαλα 2play [απο τουs πρωτουs],την ημερομηνια που μου ειπανε ειχα ενεργοποιηθει γιατι τοτε ολοι ηταν διστακτικοι και περιμεναν να βαλουν οι πρωτοι για να αποφασισουν,ετσι δεν ειχα προβλημα. τωρα που εχουν πεσει ολοι μαζι ,τι να πρωτοεξυπηρετησουν. καντε λιγο υπομονη και θα ενεργοποιηθειτε.
pixies451 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 btw, δεν μπορεί κανείς να πλακώσει στις φάπες όλες τις εταιρείες, για αυτά που κραυγάζουν στις διαφημίσεις αλλά άλλα αναφέρουν στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου; Αν διαβάσετε το συμβόλαιο του 2play, θα δείτε ότι οι "Απεριόριστες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις", μεταφράζονται σε "εύλογο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποιεί ένας οικιακός χρήστης (κατά την κρίση της Forthnet), που αν τον υπερβεί ο χρήστης, θα του προταθεί από την Εταιρεία, ένα εναλλακτικό πλάνο κοστολόγησης". Κάπως έτσι διατυπωμένο, αλλά you get the point. ειναι ο ορος του συμβολαιου 7.14 να το μαιλ που μου εστειλαν κ ξεκαθαριζει τα παντα. βιαστηκαμε λιγο,καθαρα φαινονται τα πραματα. Αν διαβάσετε το συμβόλαιο του 2play' date='μερος του οποιου επισυναπτω,, θα δείτε ότι οι "Απεριόριστες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις", μεταφράζονται σε "εύλογο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποιεί ένας οικιακός χρήστης (κατά την κρίση της Forthnet), που αν τον υπερβεί ο χρήστης, θα του προταθεί από την Εταιρεία, ένα εναλλακτικό πλάνο κοστολόγησης". ποιο ακριβως ειναι το οριο που θετει η εταιρια σας σε αριθμο κλησεων κ χρονου ομιλιας και τι γινεται σε περιπτωση που αυτος ξεπεραστει? Διακοπεται η συνδεση ή αρχιζω να χρεωνομαι επιπλεον των 40 ευρω εν αγνοια μου? [/quote'] Αξιότιμη κυρία' date=' Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο όρος που αφορά στην χρήση της υπηρεσίας αναφέρεται σε χρήση που ξεπερνά την ιδιωτική και πλησιάζει την εταιρική. Ωστόσο ακόμα και αν υπερβείτε την προαναφερθείσα χρήση δεν θα υπάρξει ούτε άμεση χρέωση ούτε διακοπή. Θα υπάρξει ενημέρωση σας από εκπροσώπους της εταιρείας μας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία βρισκόμαστε στη διάθεση σας.[/quote']
gantemis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδια,απο Θεσσαλονικη,Τ/Κ ΡΟΣΤΑΝ.Καταθεση αιτησης 30/7,σημερα ο wizzard μου εβγαλε Η γραμμη σας βρισκεται στη διαδικασια κατασκευης.Εκτιμωμενη ημερομηνια ενεργοποιησης 13/9.Απο ατομα που εχουν ενεργοποιηθει αυτη η ημερομηνια ειναι στανταρ,το τηλεφωνο για ποσο περιππου διακοπτεται και το sms στελνεται την ημερα της ενεργοποιησης;
Japan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εμένα έγραφε το σάιτ 24/8 (Παρασκευή), η διακοπή έγινε 25/8 μεσημέρι-απόγευμα (δεν ήμουν σπίτι οπότε δεν ξέρω ακριβώς). Το βράδυ είχα dsl αλλά όχι τηλέφωνο. Την Κυριακή προσπάθησα να επικοινωνήσω με Forthnet σχετικά με το τηλέφωνο, δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή και έστειλα e-mail. Την Δευτέρα το πρωί πέρασα και από τα γραφεία και δήλωσα ότι δεν έχω τηλέφωνο. Το μεσημέρι μου ήρθε το sms, με πήραν δύο διαφορετικοί τεχνικοί σχετικά με το πρόβλημα μου, και μέχρι να γυρίσω σπίτι από την δουλεία είχα και τηλέφωνο. Βέβαια, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί άψογα, τυχαίνει φορές που δεν μπορώ να καλέσω.
gtsamour Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 καταρχας να βαλουμε ενα ενα τα πραγματα στην θεση τους.η Γλυφαδα χωριζεται στην μεση απο την λεωφορο βουλιαγμενης, οταν λεμε γλυφαδα ενοουμε την παραλια αλλιως οσοι μενουν απο πανω λενε ανω γλυφαδα.Αρα μενεις στην ανω γλυφαδα.το (dslam) είναι κοντα στο μαγαζι spreder στην ποντου,δηλ εισαι σε αποσταση 2,5km περιπου.αποσταση που δεν δικαιολογη τοσο χαμηλη συνδεση,2 φιλοι μου σε περιπου τετοια αποσταση ο ενας συνδεεται με 14 και ο αλλος 17mbit.πες μου αν θελεις ποτε εκανες την αιτηση,γιατι εω εχω κανει απο 25-5-07 και ακομα περιμενω. Τι να πω... μπορεί να έχει πρόβλημα η γραμμή από το dslam μέχρι το σπίτι μου, όχι ότι δεν μου φτάνουν τα 8mbit. Σε ποιόν θα έπρεπε να απευθυνθώ? Την έκανα τη μέρα που έγραψε το site ότι υπάρχει υποστήριξη στην περιοχή, κοντά στις 20 Μαϊου ήταν. Τελικά με συνδέσανε στις 2 Αυγούστου, υπήρχε τεχνικό πρόβλημα μου είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.