KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ερωτησουλα Ηταν να κανω την αιτηση Παρασκευη καθοτι ικανοποιημενος απο Forthnet στα θεματα ιντερνετ και ειπα να βαλω και 2play. Τελικα κατι εγινε και το πηγαινα για αυριο Μου ειπε σημερα ενα παιδι για traffic shaping και πως η forthnet κοβει την κινηση p2p και δεν θα εχω DC, rapidshare κτλ Ισχυει?Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο?
spirosta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 spirosta νπομίζω δεν σου απάντησαν, το fax σε μένα δουλεύει μια χαρά οκ thanks....
gplians Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 kalispera ppl. na rotiso kati? exete sixna disconnects? eimai sto dslam tou Ag. Dimitriou.
tonypapadovic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Όχι kaizer, δεν ισχύει ούτε για πλάκα Να πας την αίτηση από τα γραφεία στην Καλλιθέα, μην την στείλεις με άλλον τρόπο!
spirosta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγώ όπως λέω και πιο πάνω δεν έχω disconnects αλλά πρόβλημα χαμηλού συγχρονισμού/θορύβου..
Waveside Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια, υπαρχουν συνηθως πολλα προβληματα με ολες αυτες τις εταιριες. Καμια τους δεν εχει δικο της δικτιο ειναι η αληθεια, ολες το νοικιαζουν απο τον ΟΤΕ. Συνηθως δεν κανουν μονο 3 εβδομαδες για ενεργοποιηση και ειδικα η forthnet, π.χ. κοιταξτε αυτο
spirosta Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως σε λιγότερο από μήνα ενεργοποιήθηκα...Από τι στιγμή κατάθεσης της αίτησης.
tonypapadovic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Και εγώ, από την στιγμή που την πήγα ο ίδιος βέβαια στα γραφεία
KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Όχι kaizer, δεν ισχύει ούτε για πλάκα Να πας την αίτηση από τα γραφεία στην Καλλιθέα, μην την στείλεις με άλλον τρόπο! Γιατι Αντωνη? Για λογους χρονικης καθυστέρησης ή αλλα προβληματα?
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ΚΑΙΖΕΡ....απλά να σου πω,ότι συμπληρώνω 25 ημέρες από την ημέρα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της αίτησης από πωλητή της φόρθνετ, και ακόμα ,τίποτα!!!!
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 δε θελω να σας απογοητευσω αλλα κι εγω που την πηγα απο κει ειμαι ετσι ακομα και ειμαι Ελληνκο 01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
trojan21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 exo megalo provlima den mu vgazi to ikonidio pu dixni kato aristera me posa mbit exo sindethi piga kai sto wiev network connection kai tipota??
trojan21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 exo megalo provlima den mu vgazi to ikonidio pu dixni kato aristera me posa mbit exo sindethi piga kai sto wiev network connection kai tipota?? :neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral:
tonypapadovic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Γιατι Αντωνη? Για λογους χρονικης καθυστέρησης ή αλλα προβληματα? Λοιπόν, σίγουρα συμβαίνει 100% σε όλους, αλλά μου το είπαν όταν θα έκανα εγώ την αίτηση μέσω μεγάλου καταστήματος. Μου είπε λοιπόν, ο προϊστάμενος εκεί κιόλας, ότι "Φίλε μου, μην την κάνεις μέσω κάποιου μαγαζιού γιατί θα φτάσει πολύ αργά. Αυτό που σε συμφέρει να κάνεις είναι να κάνεις τον κόπο να τη πας ο ίδιος από εκεί. Αν την στείλεις μέσω τρίτου, θα κάνει σίγουρα ένα μήνα να καταχωρηθεί, ενώ αν την πας ο ίδιος τρεις τέσσερεις μέρες" Τον άκουσα, και πράγματι έτσι έγινε. δε θελω να σας απογοητευσω αλλα κι εγω που την πηγα απο κει ειμαι ετσι ακομα και ειμαι Ελληνκο 01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet adi, ακριβώς αυτό λέω. Αν δεν την πας από εκεί για έναν μήνα ούτε αυτό δν θα σου βγάζει!
xolloth Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 kai ειδικα αυτη την εποχη που λογω διακοπων εχουν μεινει πισω αιτησειs απο πριν το καλοκαιρι και πρεπει να προχωρησουν. χερι -χερι για οσο τοδυνατον γρηγοροτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.