Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορία.

Με 2play στέλνεις/λαμβάνεις fax???

Έχω βασικά fax αλλά δεν έχω σε ποιον να στείλω για να το δοκιμάσω αν φτάνει σωστά...

Ρωτάω γιατί η ποιοτητα είναι ελάχιστα κατώτερη.. Μήπως έχει αντίκτυπο στο fax.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kalispera. epeidi skeftomai na valw to 2play teli septemvrioy poy tha erthei sti perioxi moy(petroypoli) Yparxei kapoios apo to peristeri h' kapoia kontini perioxi se emena poy na exei valei to idioktito kai an nai poies einai oi entypwseis toy? Me ti taxitites katevazei - anevazei?

Δημοσ.
Kalispera. epeidi skeftomai na valw to 2play teli septemvrioy poy tha erthei sti perioxi moy(petroypoli) Yparxei kapoios apo to peristeri h' kapoia kontini perioxi se emena poy na exei valei to idioktito kai an nai poies einai oi entypwseis toy? Me ti taxitites katevazei - anevazei?

αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ,ειναι σε τι αποσταση ειναι το σπιτι σου απο το dslam τηs περιοχηs σου.

εγω εχω 2play απο 1Μαιου και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.

μενω Νικαια.

Δημοσ.

Xerw se ti apostasi einai twra poy eimai mesw sti 4net mesw ote alla den xerw an tha isxyei to idio kai otan paw sto idioktito tis 4net. Theleis na soy pw ti apostasi eimai apo to komvo toy ote ayti ti stigmi?

Kai esi giati eisai eyxaristimenos me tin 4net sti n. smirni poy eisai? me ti taxitites katevazeis - anevazeis kata kirio logo.

Δημοσ.

εαν εισαι κατω απο 1500 μετρα θα πιανειs καλεs ταχυτητεs.

εγω απεχω γυρω στα 1000 μετρα και δεν πεφτω κατω απο 2,2ΜΒ/s.

Δημοσ.

Λοιπόν από το μεσημέρι έχω ένα πρόβλημα. Ενώ έπιανα με το cl110 και κλείδψνα στα 16-17 τώρα κλειδώνω στα 10. Δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτε και το snr είναι κλασικά στα 6db. Το attenuation έχει παραμείνει και αυτό σταθερό στα 20db. Να περιμένω ή να τους κάνω από τώρα τηλεφωνάκι??

Δημοσ.

Ante re katevazeis kata mesw oro me 2.2mb/sec!!! 24mbit exeis etsi den einai?

Emena ayti ti dedomeni stigmi poy eimai sti 4net mesw ote giati den exei erthei akoma stin perioxi moy to idioktito diktio tis 4net me vasi ayto to pinakaki:

18843623yi4.png

eimai 1448 Μέτρα apo ton server toy ote. Yparxei periptwsi na allaxei ayto otan paw sto idioktito 4net diktio.

spirosta

twra me tis fwties exoyn megala provlimata kai ta idioktita kai o ote me ta diktia toys. An pareis tilefwno tin 4net to leei sto tilefwniti. Twra perimene ligo na kopasi to thema me tis fwties kai logika tha ftiaxei to pragma. Ki egw xtes gia ena 3wro den eixa katholoy net alla meta ap' ayto to 3wro eimai pali sto net me kanonikes taxitites gia tin 1024 poy exw.

Δημοσ.
Ante re katevazeis kata mesw oro me 2.2mb/sec!!! 24mbit exeis etsi den einai?

Emena ayti ti dedomeni stigmi poy eimai sti 4net mesw ote giati den exei erthei akoma stin perioxi moy to idioktito diktio tis 4net me vasi ayto to pinakaki:

18843623yi4.png

eimai 1448 Μέτρα apo ton server toy ote. Yparxei periptwsi na allaxei ayto otan paw sto idioktito 4net diktio.

spirosta

twra me tis fwties exoyn megala provlimata kai ta idioktita kai o ote me ta diktia toys. An pareis tilefwno tin 4net to leei sto tilefwniti. Twra perimene ligo na kopasi to thema me tis fwties kai logika tha ftiaxei to pragma. Ki egw xtes gia ena 3wro den eixa katholoy net alla meta ap' ayto to 3wro eimai pali sto net me kanonikes taxitites gia tin 1024 poy exw.

Που μπορώ να κάνω αυτές τις μετρήσεις? (που είναι στο πινακάκι)

• Members
Δημοσ.

Γύρισα κι εγώ σήμερα από τις διακοπές και βρήκα το 2play ενεργοποιημένο κανονικά.

Το attenuation downstream μου είναι 27 (1955 Μέτρα), που είναι σχετικά ικανοποιητικό, αφού θεωρητικά θα μπορώ ίσως να αγγίξω τα 17 mbit/s.

Στην πράξη, βέβαια, αυτή τη στιγμή το στάτους του ρούτερ δείχνει 10107 kbps / 509 kbps

Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μόλις χθες ενεργοποιήθηκε η γραμμή και αν μετά από κάποιες μέρες θα σταθεροποιηθεί σε μεγαλύτερες τιμές.

Α, επίσης να επισημάνω ότι την πρώτη ώρα που άνοιξα τον υπολογιστή (γύρω στις 16:00) είχα πολλές αποσυνδέσεις, αλλά τώρα πια νομίζω πως έχουν σταματήσει.

Α, πήρα και 2 τηλέφωνα και η ποιότητα είναι μια χαρά - ίδια με τον ΟΤΕ θα έλεγα, δεν παρατήρησα διαφορά.

Τέλος, το utorrent έπιασε έως και 400 k/s - ίσως και λίγο παραπάνω. Ftp downloads κλπ δεν δοκίμασα, γιατί βαριέμαι να το ψειρίσω τόσο προς το παρόν.

Γενικά πάντως, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο...

Δημοσ.
Γύρισα κι εγώ σήμερα από τις διακοπές και βρήκα το 2play ενεργοποιημένο κανονικά.

Το attenuation downstream μου είναι 27 (1955 Μέτρα), που είναι σχετικά ικανοποιητικό, αφού θεωρητικά θα μπορώ ίσως να αγγίξω τα 17 mbit/s.

Στην πράξη, βέβαια, αυτή τη στιγμή το στάτους του ρούτερ δείχνει 10107 kbps / 509 kbps

Δεν ξέρω αν φταίει το ότι μόλις χθες ενεργοποιήθηκε η γραμμή και αν μετά από κάποιες μέρες θα σταθεροποιηθεί σε μεγαλύτερες τιμές.

Α, επίσης να επισημάνω ότι την πρώτη ώρα που άνοιξα τον υπολογιστή (γύρω στις 16:00) είχα πολλές αποσυνδέσεις, αλλά τώρα πια νομίζω πως έχουν σταματήσει.

Α, πήρα και 2 τηλέφωνα και η ποιότητα είναι μια χαρά - ίδια με τον ΟΤΕ θα έλεγα, δεν παρατήρησα διαφορά.

Τέλος, το utorrent έπιασε έως και 400 k/s - ίσως και λίγο παραπάνω. Ftp downloads κλπ δεν δοκίμασα, γιατί βαριέμαι να το ψειρίσω τόσο προς το παρόν.

Γενικά πάντως, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο...

εαν εχειs to usr ,ριξε μια ματια στιs parameters εαν εχει τσεκαρισμενο το adsl2+,γιατι μπορει να ειναι στο automatic.

εαν ειναι αλλαξε το σε adsl2+

Δημοσ.

Κάτι βρωμάει με αυτό το κλείδωμα γύρο στα 10Mb. Θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι αύριο πρωι πρωι.. Προβλήματα στην ταχύτητα κλειδώματος νομιζω δεν δικαιολογούνται με τις φωτιες..

• Members
Δημοσ.

Έχω κρατήσει το zyxel P-660HW-D1 που είχα - δεν έβαλα το siemens της forthnet. Ήδη μου γράφει ADSL2+ πάντως στο DSL mode.

• Super Moderators
Δημοσ.

exei to teleutaio firmware? an oxi kane update...

pantws exw akousei oti ta siemens se kapoious sygxronizoun pio panw apo ta Zyxel...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...