Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά disconnects και εγώ. Εν τω μεταξεί, κάποια στιγμή ενώ είχα κανονικά internet,δεν μπορούσα να συνδεθώ σε συγκεκριμένα sites, ακόμα και στο insomnia. Αλλα δούλευαν κανονικά...

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xolloth μιας και μένεις νίκαια θα μπορούσες μήπως να μας πεις τι ταχήτυτα συγχρονισμού πιάνεις? Εγώ μένω στο κατράκειο κοντά. Είμαστε κοντα? Και κάτι άλλο. Πόσες μέρες σου κάναν για να στο ενεργοποιήσουν?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σημερα σχεδον ολη η χωρα και ολες οι εταιρειες αντιμετωπιζουν προβληματα με το dsl, απο ενα γκαλοπ που εκανα σε γνωστους.

Εμενα με vivodi εχει δεκα λεπτα που καταφερε να συνδεθει.

Δημοσ.

Παιδιά κι εγω με Altec έχω συνέχεια προβλήματα, μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα. Μπας και κόβουν απο εμάς για να δίνουν στα κανάλια για τις live επικοινωνίες?

• Super Moderators
Δημοσ.

nai h forthnet eidika full llu (dld 2play) den eixe sxedon kanena provlhma shmera...

exoun pesei 2-3 grammes tou oteglobe kai alles toses me e3wteriko apo oti mou eipe enas filos sthn otenet...exei provlhma OLH h Ellada...oxi mono internet alla kai sta8ero thlefwno...

Δημοσ.
xolloth μιας και μένεις νίκαια θα μπορούσες μήπως να μας πεις τι ταχήτυτα συγχρονισμού πιάνεις? Εγώ μένω στο κατράκειο κοντά. Είμαστε κοντα? Και κάτι άλλο. Πόσες μέρες σου κάναν για να στο ενεργοποιήσουν?

Ευχαριστώ

συγνωμη που αργησα να σου απαντησω ,αλλα μεχρι τωρα ειχαμε διακοπη ρευματοs.

λοιπον εχω 21800/509 και με τον DAP χτυπαω επι μονιμου βασεωs 2,2-2,9MB/s.

εγω μενω στην πλατεια Δαβακη συνορα Νικαιαs-Koρυδαλλου και απεχω απο το dslam τηs περιοχηs μου περιπου 800-1000 μετρα.

εγω ειμαι απο τουs πρωτουs που βαλανε 2play [1 Μαιου] και εκανε να μου ενεργοποιηθει απο την μερα που παραλαβανε την αιτηση 25 ημερεs.

εμεινα και χωριs Ιντερνετ 10 μερεs ,γιατι δεν ισχυε τοτε η αποφαση τηs ΕΕΕΤ.

σε γενικεs γραμμεs ειμαι ευχαριστημενοs,kαι για να πω και ενα αστειο,εχω συνηθισει ηδη τιs μεγαλεs ταχυτητεs kαι ελπιζω συντομα να ανεβασει η φορθνετ και το upload στο 1giga,ωστε να ειμαστε ενταξει μια και δεν μπορει να ανεβει αλλο η ταχυτητα με τιs υπαρχουσεs γραμμεs.

Δημοσ.

Κατάλαβα. Εσύ είσαι πολύ κοντά στο κέντρο. Εγώ είμαι περίπου 1600 με 1800 μετρα. Οπότε ελπίζω κανα 14αρι με 16άρι μιας και έχω και σχετικά καλό router να το πιάνω

Δημοσ.
Κατάλαβα. Εσύ είσαι πολύ κοντά στο κέντρο. Εγώ είμαι περίπου 1600 με 1800 μετρα. Οπότε ελπίζω κανα 14αρι με 16άρι μιας και έχω και σχετικά καλό router να το πιάνω

μπορει και 18.

ειναι και θεμα σε τικατασταση ειναι και ο χαλκοs.

εγω παροτι μενω σε παλια πολυκατοικια 30 ετων,φαινεται οτι ο χαλκοs ειναι σε καλη κατασταση.

παντωs με ενα καλο download manager θα πιανειs σιγουρα πανω απο 2ΜΒ/s.

Δημοσ.

έχω downstream attenuation 22db και αν ειναι σε καλή καττάσταση το καλώδιο το adslgr μου δίνει maximum θεωρητικό νούμερο 19,54mbit

Δημοσ.

Εχω δώσει την αίτηση μου στα γραφεία της Forthnet στις 16/07/2007 και από τότε έχουν γίνει τα εξής βήματα προόδου! Είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι! Ελλαδισταν!!!

30/07/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

25/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Δημοσ.

Φρέσκια φρέσκια, μόλις την ενεργοποίησαν. Τηλέφωνο ακόμη γιοκ.

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 20530 Kbps 291 Kbps

Attainable Line Rate 22824 Kbps 287 Kbps

Noise Margin 6.5 dB 6.2 dB

Line Attenuation 16.0 dB 9.4 dB

Output Power 11.9 dBm 16.7 dBm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...