Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή βλέπω οτι πολλοί τα χώνουν στην FORTHNet, για πείτε μια εναλακτική εταιρία που να είναι αξιόπιστη, να δείνει υπηρεσίες σε καλή τιμή και γενικώς να κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται; Καμία. Όλες έχουν προβλήματα. Για αυτό κι εγώ θα πάω 4Net γιατί μεταξύ των τυφλών, αυτή βλέπει κάτι τουλάχιστον...

είναι η εταιρεία από την οποία φεύγω,η hellas on line!

γιατι φεύγω?Μόνο κ μόνο γιατί δίνει τηλεφωνία voip,και εγώ θέλω pstn.

Όμως, έχεις τον πωλητή σου,που είναι "υπεύθυνος" για εσένα, δεν περιμένεις 40λεπτα στην αναμονή, δε χάνουν τα χαρτιά σου κ την αίτησή σου με τέτοια ευκολία, στην τεχν.υποστήριξη, είναι ΠΟΛΥ ευγενικοί,αν σου κανουν μλκια κ το καταλαβεις,σου δίνουν δώρο 1 μήνα ,κλπ!

Η φόρθνετ,έκανε τη μλκια που έκανε πέρυσι η ΗΟΛ. έδωσε μια τεράστια προσφορά, χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει στον ογκο της ζήτησης!

Δημοσ.

Παιδιά,θέλω σας παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας..Είχα πάρει adsl otenet προπληρωμένη πρίν απο ένα χρόνο και τώρα που πέρασε έγινε αορίστου χρόνου.Θέλω να γλιτώσω απ' αυτούς και σκέφτομαι για forthnet 2play εδώ και καιρό.Από βδομάδα λέω να κάνω την αίτηση.Εσείς τι λέτε ?:confused::confused: Έχω ακούσει αρκετά παράπονα εδώ αλά όπου και να βάλεις adsl θα σου κάνουν βλακείες,δε παίζει.Αλά έχει κι ένας φίλος μου 2play και δεν έχει πολλά παράπονα,εκτός απο 2 διακοπές που είχανε γίνει αλά ήτανε μαζικό το πρόβλημα και οτι τον αργήσανε λίγο μέχρι να έχει adsl επειδή έπρεπε να γίνει η διακοπή με τον ΟΤΕ(έτσι του πανε τουλάχιστον):confused:

Δημοσ.

κοντευω τριμηνο και δε γινεται τιποτα

λενε οτι υπαρχει προβλημα και δεν ξερουν ποτε θα λυθει

εν τω μεταξυ δε μου εχουν κοψει την συνδεση απο την περυσινη προσφορα

μπορω τωρα να ζητησω ακυρωση της αιτησης?

οποτε λογικα θα μου κοψουν και τη συνδεση ?

Δημοσ.

slip:Πιστευω πως αν εισαι Αθηνα κ σε καλυπτει (τωρα!) το ιδιοκτητο να πας στη 4νετ....Μπορει να αργησει βεβαια λιγο...κ αν δεν εισαι γκαντεμης..θα πανε ολα καλα..:)

Εγω ηταν σημερα να ενεργηθω(ουπς!:oops: ) ενεργοποιηθω , τους πηρα τηλ γιατι δεν μου εχουν στηλει τον εξοπλισμο, κ μου ειπε οτι θα αργησει λιγο....την αλλη βδομαδα.

Ελπιζω τριτη-τεταρτη να με συνδεσουν....:(...

Δημοσ.

Μόλις ενεργοποιήθηκε η forthnet.Από το zyxel μου παίρνω αυτά

noise margin upstream: 25 db

output power downstream: 20 db

attenuation upstream: 23 db

noise margin downstream: 6 db

output power upstream: 12 db

attenuation downstream: 42 db

Συγχρονίζω στα 7340kbps. Δεν έχω φιλτράκια στις μπρίζες αλλά έχω αποσυνδέσει όλα τα τηλέφωνα. Δεν θα δω τίποτα παραπάνω ε? Ευχαριστώ

Δημοσ.
slip:Πιστευω πως αν εισαι Αθηνα κ σε καλυπτει (τωρα!) το ιδιοκτητο να πας στη 4νετ....Μπορει να αργησει βεβαια λιγο...κ αν δεν εισαι γκαντεμης..θα πανε ολα καλα..:)

Με καλύπτει κανονικά έως 24mpbs(που δεν τα πιάνω αλά τεσπα) και βλέπω οτι απ' όλες τις εταιρίες η forthnet είναι η καλύτερη.Τώρα το οτι θα αργήσει όλες αργούν λίγο πολύ όπως είπα...θα δούμε.

Δημοσ.

παιδια σημερα το πρωι πηγα στα γραφεια της forthnet στην καλιθεα να παρω το μόντεμ και γινοταν της ποπης απο κοσμο.τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειπαν αν μπορω ο ιδιος να παω γιατι ο κουριερ ενας θεος ξερει ποτε θα ρχοταν.Για να στο δωσουν το μοντεμ πρεπει απαραιτητα να συνενοηθεις με το τηλεφωνικο κεντρο για να σου πουν αν εχει βγει δελτιο αποστολης και να τους ενημερωσης οτι θα περασεις να το παρεις.καλο ειναι να θυμασαι και το ονομα του υπαλληλου που μιλησες γιατι μπορει να σε ρωτησουν.εμενα με ρωτησαν και καλα που το θυμομουνα μεσες ακρες...

Δημοσ.
Συγχρονίζω στα 7340kbps. Δεν έχω φιλτράκια στις μπρίζες αλλά έχω αποσυνδέσει όλα τα τηλέφωνα. Δεν θα δω τίποτα παραπάνω ε? Ευχαριστώ

Με downstream attenuation 42db, μέγιστο που μπορείς να πιάσεις είναι 8-8,5Mbps... Με το margin που έχεις (6db) είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Κάτω απο 6 αν συγχρονίσει θα έχεις αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Μετα απο πολύ κόπο και πολλά νεύρα καταφερα να συνδεθώ!!!!

Ιδού τι μου βγάζει το LINKSYS WAG200G που έχω (το modem της forthnet ακομα να έρθει)

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται και τί σημαίνουν αυτά γιατί δεν νομόζω ότι πάω καλά.

Επίσης υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις για το modem μου που θα έπρεπε να ξέρω?

Εχω βάλει αυτές απο το site της forthnet.

Ευχαριστώ

post-20997-129062950766_thumb.jpg

Δημοσ.

Εκεί που λέει φίλε μου dsl modulation mode πρέπει να γράψει ADSL2+ και όχι G.dmt. Βρες κάποια ρύθμιση που να μπορείς να επιλέξεις αυτό ή περίμενε να σου πει o poulinos που μάλλον θα ξέρει που είναι η ρύθμιση αυτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...