Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 oxi tous stelnoun sto kinhto pou exeis orisei sthn aithsh...
spirosta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Επιτέλους μου έστειλαν κωδικούς και δούλεψε και το τηλέφωνο!! Από χθες το πρωί ήμουν χωρίς τηλ και net.
astrody Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παιδιά καλημέρα! Δεν έχω διαβάσει όλα τα posts επί του θέματος,και έχω να ρωτήσω κάτι : Έχω σύνδεση DSL Vivodi και σταθερή τηλεφωνία Forthnet. Σκοπεύω να τα διακόψω και τα δύο για να βάλω το Forthnet 2 Play. Με την εμπειρία σας όσοι το έχετε,πότε λέει να κόψω τις υπάρχουσες συνδέσεις,ώστε να μην μείνω ούτε μέρα χωρίς τηλέφωνο/dsl? Δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα αν λειτουργήσουν παράλληλα για κάποιες μέρες οι παλιές με τις νέες συνδέσεις? Ευχαριστώ όποιον απαντήσει!
nikos_lef Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Τα διακοπτει ολα η 4νετ.Δεν χρειαζετε να κανεις κατι εσυ... Απο τηλεφωνο κ νετ θα σε κοψουν για πολυ λιγο (αν ολα κυλισουν νορμαλ) οποτε δεν θα εχεις προβλημα...
trojan21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 mu kopsane to til simera ,den mu stilane to router kai to crypto pu exo dixni 5,6mbps...ti simveni meno kalamaki?
nikos_lef Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μαλλον σε ενεργοποιουν.... Τωρα για το ρουτερ παρτους κανα τηλ να δεις αν το εχουν στηλει στην acs κ αν το εχουν στηλει ζητα το τηλ της acs να δεις τι παιζει....
gasin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δλδ να αρχισω να ανησυχω!!!!Το θεμα ειναι οτι λειπω απο το σπιτι (στις 6 γυρναω απο την δουλεια... ) κ φοβαμαι μην ειναι τοσο βλακες να παιρνουν στο σταθερο κ οχι στο κινητο....:twisted: .Μαλλον θα παρω μετα τηλ την 4νετ να ρωτησω.... ths παντως... Παιδιά αν λείπετε από το σπίτι, απλά κάντε ένα τηλέφωνο στη forthnet. Ζητήστε αριθμό φορτωτικής του εξοπλισμού και μετά καλέστε ACS στο 8015001111 για να ορίσετε ραντεβού παράδοσης. Εγώ ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία και πήρα τον εξοπλισμό την ίδια μέρα χωρίς μπερδέματα. Σύνδεση θα έχω 3/9 οπότε θα σας ενημερώσω για τυχόν σχετικά θέματα, ταχύτητες κλπ.
gasin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Triti mera xwris tilefwno wtf???:evil: Και ο αδελφός μου που έβαλε 2play γύρω στις 19/8 είναι 3η μέρα χωρίς τηλέφωνο! Έχει πέσει φοβερός κόσμος στο 2play και γίνεται της πόπης στα γραφεία τους. Άκουσα μια συζήτηση με 2 γκόμενες της forthnet στο μετρό, ότι γίνεται ο κακός χαμός από τηλέφωνα και βρισίδια από πελάτες!! Από Σεπτέμβρη θεωρητικά θα στρώσει το πράγμα που θα γυρίσουν από τις άδειες.
spirosta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αν δεν έχετε τηλέφωνο να τους παίρνετε στην τεχνική υποστήριξη από κινητό ή καρτοτηλέφωνο και να τους το λέτε για να στέλνουν το αίτημα στους τεχνικούς μήπως και υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έτσι έκανα σήμερα το πρωί και μετά από μία ώρα είχα τηλέφωνο. Μάλιστα πήρα κατα τις 9 παρά και δεν περίμενα καθόλου στην αναμονή..Χτύπησε αμέσως..
iL!aS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 spirosta Gia pes mas, pws ta pas apo taxytites?
asxetoula Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Και ο αδελφός μου που έβαλε 2play γύρω στις 19/8 είναι 3η μέρα χωρίς τηλέφωνο!Έχει πέσει φοβερός κόσμος στο 2play και γίνεται της πόπης στα γραφεία τους. Άκουσα μια συζήτηση με 2 γκόμενες της forthnet στο μετρό, ότι γίνεται ο κακός χαμός από τηλέφωνα και βρισίδια από πελάτες!! Από Σεπτέμβρη θεωρητικά θα στρώσει το πράγμα που θα γυρίσουν από τις άδειες. Το δικό μου τηλέφωνο τι έπαθε; Από Φεβρουάριο έχε γίνει η ενεργοποίηση, δεν είναι καινούρια δηλ. η σύνδεση. Στο τηλ. κέντρο μου λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα κι όμως, εξακολουθώ όταν καλώ να ακούω το σήμα του κατειλλημένου. :-?
iL!aS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Nwmizw oti prepei na kaleseis texniko gai na elegksei tin grammi soy.
vagpap Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εμένα πλέον φαίνεται να έστρωσε και η ταχύτητα. Με 3 ταυτόχρονα iso από ftp.otenet.gr (χωρίς download manager) έπιασα 1150kb/sec που είμαι ευχαριστημένος θα έλεγα για συχρονισμό στα 16Mbps. Τηλέφωνο μέχρι στιγμής πάει καλά με πολύ καλή ποιότητα, θα έλεγα ισάξια του ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 eipame...apo nvidia/ati/microsoft/intel/logitech katevazeis me download manager (px kapoion driver) kai 8a katalaveis poso termatizei h grammh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.