Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Δεν έχω διαβάσει όλα τα posts επί του θέματος,και έχω να ρωτήσω κάτι :

Έχω σύνδεση DSL Vivodi και σταθερή τηλεφωνία Forthnet.

Σκοπεύω να τα διακόψω και τα δύο για να βάλω το Forthnet 2 Play.

Με την εμπειρία σας όσοι το έχετε,πότε λέει να κόψω τις υπάρχουσες συνδέσεις,ώστε να μην μείνω ούτε μέρα χωρίς τηλέφωνο/dsl?

Δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα αν λειτουργήσουν παράλληλα για κάποιες μέρες οι παλιές με τις νέες συνδέσεις?

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει!

Δημοσ.

Τα διακοπτει ολα η 4νετ.Δεν χρειαζετε να κανεις κατι εσυ...

Απο τηλεφωνο κ νετ θα σε κοψουν για πολυ λιγο (αν ολα κυλισουν νορμαλ) οποτε δεν θα εχεις προβλημα...

Δημοσ.

Μαλλον σε ενεργοποιουν....:-D

Τωρα για το ρουτερ παρτους κανα τηλ να δεις αν το εχουν στηλει στην acs κ αν το εχουν στηλει ζητα το τηλ της acs να δεις τι παιζει....

Δημοσ.
Δλδ να αρχισω να ανησυχω!!!!

Το θεμα ειναι οτι λειπω απο το σπιτι (στις 6 γυρναω απο την δουλεια...:( ) κ φοβαμαι μην ειναι τοσο βλακες να παιρνουν στο σταθερο κ οχι στο κινητο....:twisted: .Μαλλον θα παρω μετα τηλ την 4νετ να ρωτησω.... ths παντως...:)

Παιδιά αν λείπετε από το σπίτι, απλά κάντε ένα τηλέφωνο στη forthnet. Ζητήστε αριθμό φορτωτικής του εξοπλισμού και μετά καλέστε ACS στο 8015001111 για να ορίσετε ραντεβού παράδοσης.

Εγώ ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία και πήρα τον εξοπλισμό την ίδια μέρα χωρίς μπερδέματα.

Σύνδεση θα έχω 3/9 οπότε θα σας ενημερώσω για τυχόν σχετικά θέματα, ταχύτητες κλπ.

Δημοσ.
Triti mera xwris tilefwno wtf???:evil:

Και ο αδελφός μου που έβαλε 2play γύρω στις 19/8 είναι 3η μέρα χωρίς τηλέφωνο!

Έχει πέσει φοβερός κόσμος στο 2play και γίνεται της πόπης στα γραφεία τους. Άκουσα μια συζήτηση με 2 γκόμενες της forthnet στο μετρό, ότι γίνεται ο κακός χαμός από τηλέφωνα και βρισίδια από πελάτες!!

Από Σεπτέμβρη θεωρητικά θα στρώσει το πράγμα που θα γυρίσουν από τις άδειες.

Δημοσ.

Αν δεν έχετε τηλέφωνο να τους παίρνετε στην τεχνική υποστήριξη από κινητό ή καρτοτηλέφωνο και να τους το λέτε για να στέλνουν το αίτημα στους τεχνικούς μήπως και υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έτσι έκανα σήμερα το πρωί και μετά από μία ώρα είχα τηλέφωνο. Μάλιστα πήρα κατα τις 9 παρά και δεν περίμενα καθόλου στην αναμονή..Χτύπησε αμέσως..

Δημοσ.
Και ο αδελφός μου που έβαλε 2play γύρω στις 19/8 είναι 3η μέρα χωρίς τηλέφωνο!

Έχει πέσει φοβερός κόσμος στο 2play και γίνεται της πόπης στα γραφεία τους. Άκουσα μια συζήτηση με 2 γκόμενες της forthnet στο μετρό, ότι γίνεται ο κακός χαμός από τηλέφωνα και βρισίδια από πελάτες!!

Από Σεπτέμβρη θεωρητικά θα στρώσει το πράγμα που θα γυρίσουν από τις άδειες.

Το δικό μου τηλέφωνο τι έπαθε; Από Φεβρουάριο έχε γίνει η ενεργοποίηση, δεν είναι καινούρια δηλ. η σύνδεση. Στο τηλ. κέντρο μου λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα κι όμως, εξακολουθώ όταν καλώ να ακούω το σήμα του κατειλλημένου. :-?

Δημοσ.

Εμένα πλέον φαίνεται να έστρωσε και η ταχύτητα. Με 3 ταυτόχρονα iso από ftp.otenet.gr (χωρίς download manager) έπιασα 1150kb/sec που είμαι ευχαριστημένος θα έλεγα για συχρονισμό στα 16Mbps.

Τηλέφωνο μέχρι στιγμής πάει καλά με πολύ καλή ποιότητα, θα έλεγα ισάξια του ΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

eipame...apo nvidia/ati/microsoft/intel/logitech katevazeis me download manager (px kapoion driver) kai 8a katalaveis poso termatizei h grammh :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...