Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nai re file paranoikos. Apoklietai na exeis valei to 2play kathara apo to diktio tis forthnet ayti ti xroniki stigmi. Tha einai standar mesw toy ote. Milaw panta gia tin twrini dedomeni stigmi. Kai gia pesmas me tin 4mbit sindesi me poso katevaseis sta kalitera kai me poso sta xeirotera. Oso gia to pws eimai sigoyros oti apoklietai (ayti ti dedomeni stigmi panta) na exeis forthnet 2play kathara apo to diktio tis forthnet kai oxi mesw toy ote tha sto pw se epomeno minima moy. Anamenw apantiseis - epixeirimata gi' ola ta parapanw poy les.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμ κι εσυ,τι τη θελεις την αιτηση? Επειδη ειδες οτι καλυπτομαστε απο ιδιοκτητο? Τοσα χρονια δεν εμαθες οτι ο Κολωνος ειναι απο τις τελευταιες γειτονιες στις αναβαθμισεις? Προηγουνται τα ΒΠ, ΝΠ κλπ κλπ :-)

Εγω αν και ειμαι απο τους πρωτους που παραλιγο θα τσιμπαγαν το δολωμα, λεω να περιμενω μεχρι Μαϊο και ΑΦΟΥ δω οτι οι συντροφοι/ισες εδω μεσα μπηκαν ολοι στο ιδιοκτητο. Αλλοιως,θα περιμενουμε μεχρι τους Ολυμπιακους του Πεκινου :-)

Δημοσ.

Αισιόδοξος είσαι Tox0tis

Εκτός αν στους Ολυμπιακους του Πεκινου μετακομίσεις εκεί, η Ελλάδα (ο Κολωνος) θα μείνει εδώ όπως την ξέρεις.

Δημοσ.

Ειπα να μην τον φοβισω πολυ και εδωσα ενα αισιοδοξο σεναριο :-)

Αλλωστε οπως εχω (ξανα)γραψει σε αυτο το post,ειμαι στη Forthnet απο τελη 96-αρχες 97 και αυτα που εγραφε ο φιλος λιγο παραπανω, εγω τα διαβαζω για ανεκδοτο. Οι λογοι που παραμενω στο (λογοκρισια) τους, ειναι οτι θελω να κρατησω το e-mail μου και το οτι και οι αλλοι δεν ειναι καλυτεροι.

Η Forthnet του 2007 θυμιζει Compulink του 95 ... Δυστυχως...

Δημοσ.
Nai re file paranoikos. Apoklietai na exeis valei to 2play kathara apo to diktio tis forthnet ayti ti xroniki stigmi. Tha einai standar mesw toy ote. Milaw panta gia tin twrini dedomeni stigmi. Kai gia pesmas me tin 4mbit sindesi me poso katevaseis sta kalitera kai me poso sta xeirotera. Oso gia to pws eimai sigoyros oti apoklietai (ayti ti dedomeni stigmi panta) na exeis forthnet 2play kathara apo to diktio tis forthnet kai oxi mesw toy ote tha sto pw se epomeno minima moy. Anamenw apantiseis - epixeirimata gi' ola ta parapanw poy les.

Exoun idi energopoiithei arketoi mesa apo to idioktito diktyo(4Mbps).Mi sou fainetai periergo.

Δημοσ.

Loipon filtatoi tonizw ston paranoiko oti apoklietai tin dedomeni stigmi na exei forthnet 2play apo to idioktito diktio tis forthnet kai oxi mesw oti gia ton aploystato logo oti den kalipti to idioktito diktio tin petroypoli akoma. Ayto tha ginei meta to 9 mina ap' oti lene sto site. to xerw giati ki egw petroypoli menw.

Δημοσ.
re paidia kanis apo kolono pou na exi kani etisi kai na exi proxorisi iparxi se idioktito panta diktio?giati emena apo ianouario akoma tipota

apo sepolia meta apo poloys tsakomoys, pro8i8ike ston ote ex8es.Aitisi stis 12-2.

Δημοσ.
Kαι να θέλεις, δε μπορείς να αλλάξεις αριθμό.

Χωρίς internet μένεις 3-4 εβδομάδες, όπως σου είπαν. Χωρίς τηλέφωνο, θεωρητικά λίγες ώρες...

an isoun idi diktio forthnet den tha pesei gia toso kairo.

Αν ειναι ετσι θα μπαινω ιντερνετ με τον παραδοσιακο τροπο της Pstn συνδεσης. Μακαρι αν και μου κανει εντυπωση που ακομα δεν μου χουν κοψει τη συνδεση

Εμ κι εσυ,τι τη θελεις την αιτηση? Επειδη ειδες οτι καλυπτομαστε απο ιδιοκτητο? Τοσα χρονια δεν εμαθες οτι ο Κολωνος ειναι απο τις τελευταιες γειτονιες στις αναβαθμισεις? Προηγουνται τα ΒΠ, ΝΠ κλπ κλπ :-)

Εγω αν και ειμαι απο τους πρωτους που παραλιγο θα τσιμπαγαν το δολωμα, λεω να περιμενω μεχρι Μαϊο και ΑΦΟΥ δω οτι οι συντροφοι/ισες εδω μεσα μπηκαν ολοι στο ιδιοκτητο. Αλλοιως,θα περιμενουμε μεχρι τους Ολυμπιακους του Πεκινου :-)

kai ego pou ime brilisia tha do pio meta apo ton kolono.den milao gia ntrafi kai tetoia pou den tha doun pote

Δημοσ.

Από την Παρασκευή 8/3 η ταχύτητα ήταν τραγική, οπότε Δευτέρα και αφού εξάντλησα ότι δεν είναι δικό μου πρόβλημα μίλησα με τη Forthnet…μετά από ΜΕΓΑΛΗ αναμονή στο τηλέφωνο και αφού ο πρώτος μου είπε ότι είναι ιος…ο δεύτερος ότι είναι από το ασύρματο…ο τρίτος μου είπε ότι είναι βλάβη και θα το δούνε. Η ταχύτητα από 1Mbs ήταν στα 40Kbs (Pstn κατάντισα) με το χρονισμό του modem στα 760Kbs. Με ενημέρωσαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο από ΟΤΕ γιατί υπάρχει βλάβη…….Ε λοιπόν από την Τετάρτη χωρίς κανείς να με πάρει τηλέφωνο «τρέχω» κανονικά στην αρχική ταχύτητα των 860Kbs και με χρονισμό στο 1mbs…..Λέτε να έφτιαξε από μόνο του???

Δημοσ.

xtes energopoithike to internet se 2play alla oxi ta thlefona kserete an mporo na pao na paro apo thn forthnet to modem kai ton exoplismo i tha perimeno na mou ton steiloun?? kserei kaneis tipota??

kai prin 5 lepta mou steilan sms oti energopoithikan kai h thlefonia.

Δημοσ.
xtes energopoithike to internet se 2play alla oxi ta thlefona kserete an mporo na pao na paro apo thn forthnet to modem kai ton exoplismo i tha perimeno na mou ton steiloun?? kserei kaneis tipota??

kai prin 5 lepta mou steilan sms oti energopoithikan kai h thlefonia.

Περιμένεις να σου τον στείλουν, το πιθανότερο είναι να είναι ήδη στην Interattica. Ζήτα από τη Forthnet τον αριθμό της φορτωτικής -αν φυσικά έχουν ήδη στείλει τον εξοπλισμό σου- και πάρε Interattica να δεις τι παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...