Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ πήρα και δεν ξέραν να μου πούν ημερομηνία ενεργοποίησης. Ούτε υπάρχει status στη σελίδα τους.

1/8 στείλανε στον ΟΤΕ την αίτηση. Κατα πότε να περιμένω ενεργοποίηση??

Καμια 20αρια μερες απο οταν εστηλαν την αιτηση στον οτε...

Αλλα αν δεν βγαζει τπτ στο σαιτ για εκτιμομενη καλυτερα παρτους 1 τηλ....)

Εμένα πάντως έχει εκτιμώμενη ημερομηνία 24/8/2007 και σήμερα (21 Αυγούστου) ήρθε ο εξοπλισμός.

Α, να ρωτήσω και κάτι, απλά για επιβεβαίωση: έχω ήδη ένα Zyxel P-660HW-D. Φαντάζομαι πως είναι καλύτερο από αυτό που δίνει η forthnet, έτσι; (γιατί το zyxel έχω σκοπό να χρησιμοποιώ και το άλλο να το έχω για "αναπληρωματικό")

Κ εμενα για της 24/8 ειναι αλλα δεν μου ηρθε κατι....να αρχισω να ανησυχω!!!!

Παιρνουν τηλεφωνο πριν το στηλουν????

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nikos_lef

oxi den pairnoyn tipota apla perimeneis na'r8ei o koyrier.

Δημοσ.

Δλδ να αρχισω να ανησυχω!!!!

Το θεμα ειναι οτι λειπω απο το σπιτι (στις 6 γυρναω απο την δουλεια...:( ) κ φοβαμαι μην ειναι τοσο βλακες να παιρνουν στο σταθερο κ οχι στο κινητο....:twisted: .Μαλλον θα παρω μετα τηλ την 4νετ να ρωτησω.... ths παντως...:)

Δημοσ.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να διαβάσω 2000 μηνύματα, αν έχει ξαναναφερθεί κάτι παρόμοιο συχωρέστε με :)

Είναι δυνατόν ο ΟΤΕ να δώσει στη Forthnet φορητότητα μιας γραμμής η οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο OnDSL? Για να το εξηγήσω, φίλος που βαρέθηκε να περιμένει την ενεργοποίηση(Τούμπα Θεσσαλονίκης), έκανε αίτηση διακοπής στη Forthnet, πήρε βεβαιώσεις ότι θα γίνει η διακοπή και έκανε σύνδεση OnDSL(σε 5 μέρες είχε ίντερνετ). Και στον μήνα πάνω έγινε η σύνδεση στη Forthnet!!! Και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο τύπος στα γραφεία της Forthnet του είπε επί λέξει και άκρως ειρωνικά: "Κύριε έχετε δίκιο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Από τον ΟΤΕ μπορούμε να πάρουμε μια γραμμή όποτε θέλουμε χωρίς καν να στείλουμε αίτηση, απλά με ένα τηλεφώνημα. Μπορούμε να κάνουμε πελάτες μας όλη την Ελλάδα, απλά δεν θέλουμε."

Δημοσ.

emena den me exoyn parei oyte sto kinito oyte sto sta8ero, apla etyxe na eimoyn spiti, ti na sass pw...

mia erwtisi exw:

se poso xrono allazei i grammi apo palia se nea (gia to net rwtaw)?

exei perasei 1 mera kai kati kai e3akoloy8w na exw 1Mbit, se sas poso exei parei?

Δημοσ.
Δλδ να αρχισω να ανησυχω!!!!

Το θεμα ειναι οτι λειπω απο το σπιτι (στις 6 γυρναω απο την δουλεια...:( ) κ φοβαμαι μην ειναι τοσο βλακες να παιρνουν στο σταθερο κ οχι στο κινητο....:twisted: .Μαλλον θα παρω μετα τηλ την 4νετ να ρωτησω.... ths παντως...:)

παντως εμενα στην ιδια περιπτωση, επαναστειλανε με νεο ραντεβου που τους πηρα,αφου εχασα το πρωτο ραντεβου.

Δημοσ.

Ρε θα με τρελάνουν!!!! πάει τέλειωσε.

Την κυριακή μου είπε πως την στείλανε 1/8 την αίτηση στον ΟΤΕ. Σήμερα μου είπε πως δεν έχει σταλεί ακόμα :s Ελεος με αυτή την εταιρεία πια.. δεν ξέρουν τι τους γίνεται εντελώς όμως!!

Δημοσ.

εγω σταματησα να τους περνς τηλ εδω και καιρο....την θελω την πσυχικη υγεια μου το πολυ πολυ κανα μαιλ

• Members
Δημοσ.
Καμια 20αρια μερες απο οταν εστηλαν την αιτηση στον οτε...

Αλλα αν δεν βγαζει τπτ στο σαιτ για εκτιμομενη καλυτερα παρτους 1 τηλ....)

Δεν το παρέλαβα εγώ ο ίδιος αλλά ο πατέρας μου. Από ότι μου είπε, του τηλεφώνησαν από την acs courier το πρωί για να του πουν πως θα περάσουν κάποια στιγμή μεταξύ 17:00-19:00 το απόγευμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...