Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update τα δικά μου:

Ένεργοποίηση: 17.08.2007

Τηλέφωνο: 20.08.2007 - 20:00

Sync: 16Mbps Down (Margin:6, Attenuation: 28.)/ 502Kbps Up

Μέχρι και το πρωί σήμερα που το είδα, κατέβασμα είχα με 530kb/sec (από ftp, από καλούς trackers μέχρι 340 είδα). Θεωρώ ότι θα ανέβει και αυτή η ταχύτητα, αλλιώς τηλεφωνάκι ;-)

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επι του προκειμενου: Μαλλον την πατησες οπως κι εγω.... βραχυχυκλωμα στο αστικο κεντρο ,μπλα μπλα μπλα...

Εχεις ιντερνετ,αλλα οχι τηλεφωνο. Περιμενε να γυρισεις Αττικη λοιπον με το καλο και αν δεις οτι δεν εχεις τηλεφωνο οντως, παρτους, δηλωσε το και παιρνε καθε μερα γιατι αλλοιως δε θα στο λυσουν το προβλημα,αν μπλεκει και ο ΟΤΕ στη μεση.

Καλά που μου το θύμισες!! Όσο ήμουν σπίτι πολύ συχνά με έπαιρναν τηλ και μου έλεγαν που μιλάς με τις ώρες κλπ, αλλά δεν έδινα σημασία και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δε μιλούσα. Το internet δεν είχε ποτέ πρόβλημα, αλλά το τηλ. συχνά έκανε κάτι περίεργα.

Δημοσ.
Φίλε μου από καλλιθέα δεν είσαι?Νομίζω για τις 17/8 δεν ήσουν και καθυστέρησες? Πότε έκανες αίτηση??

Όπως καταλαβαίνεις και εγώ 17/8 ήμουν και ακόμη περιμένω.. Έστειλα και ένα fax στη forthnet απαιτώντας επίσημη εξήγηση για το τι συμβαίνει αλλά μάλλον μάταια..

02/08/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/08/2007

30/07/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

13/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Nwmizw opoy na'nai 8a synde8eis kai esi...

Koyragio ;-)

Δημοσ.

02/08/2007blank.gif Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/08/2007

blank.gif30/07/2007blank.gif Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ blank.gif

27/07/2007blank.gif Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Εγώ έκανα αίτηση πιο μετά από εσένα οπότε ίσως αυτό να το εξηγεί μαζί με τις διακοπές τους. Θα περιμένω μέχρι αύριο και βλέπουμε για τις επόμενες κινήσεις.

Δημοσ.
02/08/2007blank.gif Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:17/08/2007

blank.gif30/07/2007blank.gif Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ blank.gif

27/07/2007blank.gif Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Εγώ έκανα αίτηση πιο μετά από εσένα οπότε ίσως αυτό να το εξηγεί μαζί με τις διακοπές τους. Θα περιμένω μέχρι αύριο και βλέπουμε για τις επόμενες κινήσεις.

to modem sou exei erthei?

• Super Moderators
Δημοσ.
Update τα δικά μου:

Μέχρι και το πρωί σήμερα που το είδα, κατέβασμα είχα με 530kb/sec (από ftp, από καλούς trackers μέχρι 340 είδα). Θεωρώ ότι θα ανέβει και αυτή η ταχύτητα, αλλιώς τηλεφωνάκι ;-)

pantws an 8eleis na testareis grammh oi kalyteroi servers so far pou exw petyxei einai Nvidia/ATI/Microsoft/Intel/Logitech...xalara pisteuw oti termatizei h grammh...

apo bittorrent den einai kai oti kalytero na vgaleis symperasma...

Δημοσ.
to modem sou exei erthei?

Ναι ναι φυσικά και έχει έρθει. Έχω τσεκάρει και με τον ΟΤΕ ότι υπάρχει σε εκρεμότητα θέμα φορητότητας. Τώρα ποιος κοιμάται από όλους? Ο Θεός και η ψυχή τους!!

Δημοσ.
pantws an 8eleis na testareis grammh oi kalyteroi servers so far pou exw petyxei einai Nvidia/ATI/Microsoft/Intel/Logitech...xalara pisteuw oti termatizei h grammh...

apo bittorrent den einai kai oti kalytero na vgaleis symperasma...

Για το torrent δε το συζητώ γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες μιας και είναι p2p. Μέχρι τώρα μόνο ελληνικά FTP έχω δοκιμάσει. Θα πάω και στους "μεγάλους".

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι καινούριος στο forum και είναι το πρώτο μου μήνυμα.Δουλεύω σε μια καινούρια εταιρεία στις πωλήσεις η οποία ξεκίνησε αρχες Ιουνίου.Ο υπευθυνος είχε κάνει αίτηση για ADSL στην forthnet από 17 Μαίου και ακομα να συνδεθούμε!!! 3 μήνες μετά.Αηδία τη άλλο να πω.Έχουμε σοβαρό πρόβλημα διότι ούτε τα εταιρικά mail μπορώ να δω ούτε να μπω σε ιστοσελίδες που χρησιμοποιώ σαν εργαλεία για τη δουλειά μου.Μου λένε ότι έχει κολλησει απο τον οτέ και είναι στο σταδιο επιλεγξιμότητας βρόγχου από τον ιουνιο.Εχει συναντησει κανείς κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

Έχει συναντήσει κανένας πρόβλημα με την ακύρωση άλλου ISP από Forthnet?

Εγώ έχω μόνο γραμμή από ΟΤΕΝΕΤ, και ένας φίλος μου είχε πρόβλημα, γιατί ενώ είχε δώσει όλα τα δικαιολογητικά και είχε υπογράψει τις αντίστοιχες εξουσιωδοτήσεις, δεν την ακυρώσαν, με αποτέλεσμα να το πληρώνει διπλό για ένα μήνα τουλάχιστον.

Δημοσ.
Ναι ναι φυσικά και έχει έρθει. Έχω τσεκάρει και με τον ΟΤΕ ότι υπάρχει σε εκρεμότητα θέμα φορητότητας. Τώρα ποιος κοιμάται από όλους? Ο Θεός και η ψυχή τους!!

Εμένα που έχει εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης 23/8/2007 και δεν έχει έρθει τίποτα πρέπει να κάνω κάτι????

μάλλον εεε? αρκετά το έχω αφήσει στο έλεος της Forthnet

Δημοσ.

εγώ πήρα και δεν ξέραν να μου πούν ημερομηνία ενεργοποίησης. Ούτε υπάρχει status στη σελίδα τους.

1/8 στείλανε στον ΟΤΕ την αίτηση. Κατα πότε να περιμένω ενεργοποίηση??

• Members
Δημοσ.

Εμένα πάντως έχει εκτιμώμενη ημερομηνία 24/8/2007 και σήμερα (21 Αυγούστου) ήρθε ο εξοπλισμός.

Α, να ρωτήσω και κάτι, απλά για επιβεβαίωση: έχω ήδη ένα Zyxel P-660HW-D. Φαντάζομαι πως είναι καλύτερο από αυτό που δίνει η forthnet, έτσι; (γιατί το zyxel έχω σκοπό να χρησιμοποιώ και το άλλο να το έχω για "αναπληρωματικό")

Δημοσ.
Εμένα πάντως έχει εκτιμώμενη ημερομηνία 24/8/2007 και σήμερα (21 Αυγούστου) ήρθε ο εξοπλισμός.

Α, να ρωτήσω και κάτι, απλά για επιβεβαίωση: έχω ήδη ένα Zyxel P-660HW-D. Φαντάζομαι πως είναι καλύτερο από αυτό που δίνει η forthnet, έτσι; (γιατί το zyxel έχω σκοπό να χρησιμοποιώ και το άλλο να το έχω για "αναπληρωματικό")

mporeis kanonika.kai to zyxel einai adsl2+

an kai to siemens pou dinoun tora einai apo ta arketa axiologa routers.

Update τα δικά μου:

bale download manager na anixei mirrors gia na patiseis toin grammi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...