Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα δεν μου ήρθε sms και συνεχίζω με τους κωδικούς που είχα από τo adsl-in-a-box. Τηλέφωνο συνεχίζω να μην έχω (όταν το καλώ, δείχνει απλά να χτυπάει ενώ το τηλέφωνο είναι νεκρό).

Ποσο καιρο εχεις που ενεργοποιηθηκες? Κι εμενα τις 1-2 πρωτες μερες ετσι εκανε.

Δημοσ.

εγώ περιμένω από 9 Ιουλίου. Πήρα τηλ κ μου λένε είναι σε αναμονή επειδή δεν είχε τελειώσει το ιδιόκτητο ακόμα (Οκτώβρη πήγε) και τις λέω να το συνεχίσει, αυτό 1η Αυγούστου, υποτίθεται οτι αυτές τις μέρες έπρεπε να ενεργοποιηθεί. Εν τω μεταξύ στο ίντερνετ δεν έχει τπτ στο status..

Δημοσ.

pantos toy anhpsioy moy poy eixe kanei aithsh apo tis 17 ioylioy ton energopoihsan extes afoy eixe meinh gia 3 meres xoris thlefono eno htan na energopoihth stis 14 aygoystoy.bebaia gia na ginei h energopoihsh phra thlefo no extes kai toys thn eipa. allios isos na yphrxe kai allh katysterhsh.

Δημοσ.
Ποσο καιρο εχεις που ενεργοποιηθηκες? Κι εμενα τις 1-2 πρωτες μερες ετσι εκανε.

Αίτηση έκανα τέλος Ιουνίου. Ενεργοποίηση μερική (router syncs at 16Mbps, tests show 2Mbps down, 500Kbps up) χτες (17.08.)

den exei teleiwsei akoma h diadikasia forhtothtas...otan teleiwsei (kai to thlefwno sou douleuei) tote 8a sou stal8ei to sms :smile:

Για το τηλέφωνο και εγώ κάτι που έχει να κάνει με τη φορητότητα φαντάζομαι συμβαίνει, είναι και ΣΚ, είναι και Αύγουστος, συνεπώς δεν ανησυχώ ιδιαίτερα ακόμα. Από Δευτέρα βλέπουμε και κάνουμε ;-)

Δημοσ.

Από 17/8 ακόμη περιμένω την περιβότητη ενεργοποίηση!!Βέβαια θα μου πείτε υπάρχουν και χειρότερα! Τι άλλο να κάνω με την πάρτη τους? Τους είχα πάρει το σάββατο και μου λέει ξέρετε.. είναι εκτιμώμενη ημερομηνία. Μπορεί και να καθυστερήσει λίγο.. Τι να πω!!

Δημοσ.

εντυπωση μου κανει αυτο που λες. εκτος και εαν υπαρχει καποιο προβλημα με την γραμμη σου απο τον οτε.αυτο το ρωτησες

Δημοσ.

Όχι στο σύστημα της forthnet φαίνεται σαν να μην υπάρχει πρόβλημα. Μίλησα σήμερα με τεχνικό (με πήραν τηλέφωνο αφού είχα πάρει) και μου είπε οτι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω.

Αύριο πρωί λέω να πάρω το 134 και αφού μου επιβεβαιώσουν ότι υπάρχει ενεργή αίτηση φορητότητας θα τους βάλω να καλέσουν τους τεχνικούς στο dslam (αυτοί είναι υπεύθυνοι τώρα) για να μάθω από αυτούς τι συμβαίνει και καθυστερώ..Αν και μάλλον θα κοιμούνται και δεν με μεταφέρουν στη forthnet

Δημοσ.

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 22589 Kbps 509 Kbps

Attainable Line Rate 22948 Kbps 1279 Kbps

Noise Margin 7.2 dB 29.7 dB

Line Attenuation 14.0 dB 6.3 dB

TA dika moy stixia.

molis tora sinde8ika alla vevea akoma katevazei xalia, perimenw na strosei i grami.

Δημοσ.

Φίλε μου από καλλιθέα δεν είσαι?Νομίζω για τις 17/8 δεν ήσουν και καθυστέρησες? Πότε έκανες αίτηση??

Όπως καταλαβαίνεις και εγώ 17/8 ήμουν και ακόμη περιμένω.. Έστειλα και ένα fax στη forthnet απαιτώντας επίσημη εξήγηση για το τι συμβαίνει αλλά μάλλον μάταια..

Δημοσ.

Kαλημέρα!

Συμβαίνει κάτι περίεργο με τη σύνδεσή μου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Κατ' αρχήν, είμαι εκτός Αττικής οπότε δεν ξέρω τι γίνεται σπίτι, δοκίμασα όμως να καλέσω τον αριθμό μου και κάνει πως μιλάει... Πώς γίνεται αυτό; Από χθες δε σταμάτησε! Μέχρι που έφυγα δεν είχα κανένα πρόβλημα. :-?

Δημοσ.

Αχ μωρε ασχετουλα,μπηκες κι εσυ στο τρυπακι του bitefight? :(

Επι του προκειμενου: Μαλλον την πατησες οπως κι εγω.... βραχυχυκλωμα στο αστικο κεντρο ,μπλα μπλα μπλα...

Εχεις ιντερνετ,αλλα οχι τηλεφωνο. Περιμενε να γυρισεις Αττικη λοιπον με το καλο και αν δεις οτι δεν εχεις τηλεφωνο οντως, παρτους, δηλωσε το και παιρνε καθε μερα γιατι αλλοιως δε θα στο λυσουν το προβλημα,αν μπλεκει και ο ΟΤΕ στη μεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...