tolis_01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ωχ κατάλαβα!Για σιγουριά θα κάνω αίτηση διακοπής σε Lannet και Teledome και μετά στο καπάκι θα προχωρήσω στην αίτηση για Forthnet! Εγώ έχω ISDN.Ο ΟΤΕ θα έρθει να πάρει το Netmod;Η Forthnet δεν υποστηρίζει ISDN μόνο PSTN; Για να μην χανεις χρονο, κανε αιτηση στην forthnet και μετα ακυρωνεις lannet και teledome. Η forthnet υποστηριζει μονο pstn, και θα σου φερουν ρουτερ για pstn 2-3 μερες πριν την ενεργοποιηση.
runner1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθειά σας!!!Θα κάνω πρώτα την αίτηση στην Forthnet αν είναι και μετά βλέπουμε!Να δούμε μόνο αν θα προλάβω να την κάνω μέχρι την Παρασκευή αλλιώς από την άλλη εβδομάδα!
mstavra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδιά έχει βάλει κανείς forthnet από Δάφνη. Αν ναι πόσο καιρό έκαναν να σας την ενεργοποιήσουν και πως πάει απο πλευράς απόδοσης;
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδιά έχει βάλει κανείς forthnet από Δάφνη. Αν ναι πόσο καιρό έκαναν να σας την ενεργοποιήσουν και πως πάει απο πλευράς απόδοσης; μπορεί κάποιος από δάφνη να καλύπτεται από άλλο dslam από ότι εσύ,ή ακόμα χειρότερα,να καλύπτεται κάποιος άλλος,και όχι εσύ! Ή να μην έχει πόρτες το δικο σου το dslam... επίσης , μπορεί να σου απαντήσιε κάποιος με πολύ καλή ποιότητα καλωδίων,και κοντά στο dslam,ενώ εσύ,να μένεις πχ σε παλιά πολυκατοικία,με κακή ποιότητα καλωδιων,κ 4χλμ από το dslam. Αυτό που θέλω να σου εξηγήσω,είναι ότι το ότι στο Χ παιδί,από δάφνη, έκανε Ψ ημέρες ενεργοποίησης, και έχει ταχύτητες Ω, δε σημαίνει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ότι θα έχεις κ εσύ ίδιες...
mstavra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έχεις δίκιο με αυτό που λες απλά από την στιγμή που η Δάφνη είναι μικρή σχετικά συνοικία , αν βγουν 10 άτομα και δεν αναφέρουν κανένα πρόβλημα, το πιο πιθανό θα είναι να μην έχω και γω. Σίγουρα μπορεί να συμβεί και το αντίθετο απλά θέλω να γνωρίζω τι συμβαίνει πάνω κάτω στον δήμο μου. Όσον αφορά το dslam, υπάρχει τρόπος να βρω σε τι απόσταση βρίσκεται το σπίτι μου από το dslam που με καλύπτει; Ευχαριστώ.
geran Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έχεις δίκιο με αυτό που λες απλά από την στιγμή που η Δάφνη είναι μικρή σχετικά συνοικία , αν βγουν 10 άτομα και δεν αναφέρουν κανένα πρόβλημα, το πιο πιθανό θα είναι να μην έχω και γω. Σίγουρα μπορεί να συμβεί και το αντίθετο απλά θέλω να γνωρίζω τι συμβαίνει πάνω κάτω στον δήμο μου. η δαφνη δεν ειναι και μικρη συνοικια και δευτερον το dslam της εξυπηρετει και αρκετους απο Ηλιουπολη (οπως εμενα ) .... εγω κλειδωνω απο 14,9 μεχρι 16,1 mpbs (απεχω περιπου 2,4 km =αρκετα ) και παιζουν κανα δυο disconnects την ημερα (στην αρχη ηταν αρκετα περισσοτερα)...απο ταχυτητες το μεγιστο εχω πιασει με download manager απο nvidia 1,43 mb/sec ενω απο torrent (private) φτανει (ανετα) στα 1-1,1 mb/sec....εγω οταν την εκανα την αιτηση η ολη διαδικασια πηρε 36 μερες (τωρα ομως γινεται πανικος με τις αιτησεις , οποτε υπομονη)
thodoras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Για καποιους απιστους προς την forthnet δειτε την foto... Κλειδωνω στα 19.700(πληροφοριακα)..Δεν λεω οτι αυτο το νουμερο που βλεπετε ειναι μονιμο,αλλα το χτυπαει αρκετες φορες..Μονιμο ειναι απο 1900-2400.
philk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 eimai se apostasi 3 xiliometrwn apo to dslam tis glyfadas (menw panorama voulas) opote me to siemens/crypto i kapio apo ta routers tis forthnet sta posa lete na kimenetai i megisti taxitita ? (2play)
alkarosgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 loipon file moy epeidi to dslam einai arketa makria tha exeis provlima.poly megales oi apoleies apto theoritiko 24 tis forthnet. ypologize na kleidoneis sta 8-9 mbit maximum gia adsl2 k gia adsl 6mbit.
antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 philk, είσαι μακριά,αλλά μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. (εκτός του ότι,για να ΜΗΝ τρελαινόμαστε,δεν είναι τραγική η ταχύτητα των 10 μβ)! συνήθως, ισχύει (όχι σαν κανόνας βέβαια), ότι το χλμ, είναι κ 4μβ!
azio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 paidia na kserete kati genika gia ti forthnet kai to 2play! an den toys pareis 100 fores na toys priksis ligo de ginetai tipota!! ego oses fores mou legan na perimeno kai perimena den evgala tipota...opote toys eperna kai toys ta epselna se ligo eixe li8ei to provlima!!!
tolis_01 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Να και μια εικονα για το πως περιπου μειωνεται η ταχυτητα αναλογα με την αποσταση απ'το dslam:
giorgosa5 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ετσι πληροφοριακα θα αναφερω τα εξεις.εχω κανει την αιτηση 25-5-07 καταχωρηθηκε στην forthnet 1-6-07 και ακομα περιμενω για να συνδεθω.απαντηση στα συνεχωμενα τηλεφωνηματα μου,εχει προβλημα το dslam τις forthnet στην περιοχη σας (Γλυφαδα) δεν υπαρχουν πορτες και δεν ξερουμε να σας πουμε ποτε θα συνδεθειτε. να αναφερω οτι εδω και ενα χρονο ειμαι συνδεδεμενως με την forthnet μεσω οτε με 768.
Patro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα στους φίλους άυπνους Διαβάζω το forum πολύ καιρό και ήρθε η ώρα να συνεισφέρω. Έκανα αίτηση στην καλαμαριά για το 2play της forthnet στης 14/5/2007. Στο σύστημα τους με καταχώρησαν στης 12/6 και από τότε καμία εξέλιξη. Πήρα αρκετές φορές τηλέφωνο αλλά πάντα παίρνω την ίδια απάντηση… “Η αίτησης σας είναι σε εξέλιξη” Την τρίτη που κλείνω 3 μήνες αναμονή θα στείλω επιστολή στην εταιρία και θα ζητήσω άμεση ενημέρωση και ενεργοποίηση της υπηρεσίας αρχίζοντας έτσι νόμιμα και επίσημα την διαδικασία καταγγελίας της εταιρίας στην ΕΕΤΤ με την οποία ήδη έχω μιλήσει και με συμβούλεψε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω. Συμβουλεύω και ζητώ και από τους υπόλοιπους που είναι στην ίδια θέση με εμένα να ξεκινήσουν την καταγγελία για να πιέσουμε την εταιρία να δώσει λύση στο πρόβλημα. Θα κρατήσω το forum ενημερωμένο για την εξέλιξη της καταγγελίας μου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 tolis ego apexo to poli 900 metra apo to dslam alla den nomizo na exo kan 18.Meno sto egaleo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.