poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 50 attenuation katholou good.dokimase xoris katholou tilefona pano mono to adsl.
tdlabr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Paidia exw kanei kai egw aithsh gia 2play.kai eimai stin eksis fash: 06/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 24/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Pote na ypologizw peripou?? Kai peite kai kamia gnomi apo tin empeiria sas apo tin xrisi tou thlephonou? Parousiazei kanena problima?diakopes?hxo?ktl???
runner1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Θέλω κι εγώ να το ενεργοποιήσω αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας! Έχω (π)ΟΤΕ όσον αφορά τα....καλώδια (δηλαδή πληρώνω πάγια εκεί),για DSL έχω VIVODI,προεπιλογή φορέα στην TELEDOME και είμαι γραμμένος και στην Lannet (πρώην Telepassport) χωρίς προεπιλογή φυσικά. Αν κάνω απευθείας αίτηση στην Forthnet θα καταργηθούν αυτόματα όλα τα υπόλοιπα;Γενικά ποια διαδικασία θα μου προτείνατε να κάνω;;;
dialpistis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Θέλω κι εγώ να το ενεργοποιήσω αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας! Έχω (π)ΟΤΕ όσον αφορά τα....καλώδια (δηλαδή πληρώνω πάγια εκεί),για DSL έχω VIVODI,προεπιλογή φορέα στην TELEDOME και είμαι γραμμένος και στην Lannet (πρώην Telepassport) χωρίς προεπιλογή φυσικά. Αν κάνω απευθείας αίτηση στην Forthnet θα καταργηθούν αυτόματα όλα τα υπόλοιπα;Γενικά ποια διαδικασία θα μου προτείνατε να κάνω;;; να παρεις ενα τηλεφωνο στη forthnet να περιμενεις με μεγαλη υπομονη και εκει θα βρεις ολες τις απαντησεις που χρειαζεσαι...8-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Paidia exw kanei kai egw aithsh gia 2play.kai eimai stin eksis fash: 06/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 24/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Pote na ypologizw peripou?? Kai peite kai kamia gnomi apo tin empeiria sas apo tin xrisi tou thlephonou? Parousiazei kanena problima?diakopes?hxo?ktl??? arxes septembriou...
AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 an graftis sto idioktito diktio tis forthnet kai kaliptete tora i perioxi sou tha provoun se dikopi olon ton allon sindeseon.
runner1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Χωρίς εγώ αν χρειαστεί να κάνω καμιά αίτηση για διακοπή σε κάποια εταιρεία;Αν είναι έτσι τότε....πάω ολοταχώς!!!
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Χωρίς εγώ αν χρειαστεί να κάνω καμιά αίτηση για διακοπή σε κάποια εταιρεία;Αν είναι έτσι τότε....πάω ολοταχώς!!! εφόσον πληρώνεις πάγιο στον οτε για την σταθ. σου τηλεφωνία, τότε,σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η φόρθνετ και οι...γνωρίζοντες, ναι,τα αναλαμβάνει όλα η εταιρεία...
parsifal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τουλάχιστον αυτό εδώ: ...και είμαι γραμμένος και στην Lannet (πρώην Telepassport) χωρίς προεπιλογή φυσικά... αμφιβάλλω αν θα καταργηθεί αυτόματα. Ίσως και η προεπιλογή που έχεις...
AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 file mou an thes na valis tin forthnet 2play i forthnet lei pos tha diakopsi oles tis sindesis kai tha provi i energopiisi tis neas sindesis.pantos ego pou exo apo ton ote internet[otenet]kai tilefono mou ipan aftomata tha sas diakopsoume akoma an exis isdn sto metatrepi aftomata se pstn.
runner1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ωχ κατάλαβα!Για σιγουριά θα κάνω αίτηση διακοπής σε Lannet και Teledome και μετά στο καπάκι θα προχωρήσω στην αίτηση για Forthnet! Εγώ έχω ISDN.Ο ΟΤΕ θα έρθει να πάρει το Netmod;Η Forthnet δεν υποστηρίζει ISDN μόνο PSTN;
AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ne ipostiri mono pstn.aftomata tha sto alaxi se pstn alla tha prepi na xesindesis oles tis siskeues sou apo to isdn.
parsifal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Φίλε AWERAWER, πιστεύεις ότι η Forthnet είναι μέσα στο μυαλό του κάθε καταναλωτή που κάνει αίτηση; Ή μυρίζει τα νύχια της για να ανακαλύψει μέσω πόσων και ποιων εναλλακτικών παρόχων κάνεις κλήσεις, χωρίς για αυτές να έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη προεπιλογή; (μέχρι μία και μοναδική maximum, που είναι και αυτή που φαίνεται στο σύστημα του ΟΤΕ). Εν πάσει περιπτώσει, στα δικαιολογητικά της αίτησης φαίνεται σε ποιες ακριβώς ενέργειες μπορεί να προβεί η Forthnet εκ μέρους του αιτούντα, γιατί νομίζω πως πρέπει να συμπληρώσεις εξουσιοδότηση γι' αυτές...
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ωχ κατάλαβα!Για σιγουριά θα κάνω αίτηση διακοπής σε Lannet και Teledome και μετά στο καπάκι θα προχωρήσω στην αίτηση για Forthnet! Εγώ έχω ISDN.Ο ΟΤΕ θα έρθει να πάρει το Netmod;Η Forthnet δεν υποστηρίζει ISDN μόνο PSTN; αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο , κάν'το, αλλά έτσι κ αλλιώς, αποκλείεται να μην το κάνει η φόρθνετ. Το μοναδικό πρόβλημα που υπήρχε ως τώρα,ήταν αν ανήκεις σε dslam παρόχου,ή όχι. Σύμφωνα με το νέο RUO , και αυτό ξεπεράστηκε,κ τώρα ο κάθε πάροχος αναλαμβάνει ΟΛΕΣ τις διαδικασίες. Η μοναδική περίπτωση που δεν αναλαμβάνουν,είναι να είσαι ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ σε άλλη εταιρεία (πχ ΗΟΛ),και να θες να πας στη φόρθνετ σε 2 πλαίη! Και επίσης,ναι,θα πρέπει να γίνει μετατροπή σε pstn...
AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Paidia me piran tilefono apo tin forthnet oste na gini i nea sindesi kai oti ta pragmata ine mia xara.lipon mou ipan pos se 1 mina peripou oli i ellada tha exi 24 mbit.leo mipos mou kanoune plaka?tous xanarotao kai mou lene to idio.leo ok diladi se ena mina otan mou mpi i nea sindesi tha piaso 24 mbit kateuthia?kai mou lei ne.ego den to pisteuo alla ama gini kati tetio zito i forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.