Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια δεν ειναι ευκολο οταν εχεις κανει αιτηση για 2play να παρεις 1 mbps μεχρι να ενεργοποιηθη το 2play.Ο λογος ειναι οτι μετα δυσκολα μπορεις να ξαναγυρισεις σε 2play λογο γραφειοκρατειας με τον οτε.Αυτα μου ειπαν και στην forthnet οποτε δεν χερω τινα κανω,αφου ακομη και η ιδια η forthnet μου λεει πως καλυτερα ειναι να ζητησετε διακοπη!!!

ναι,να κάνεις διακοπή, αλλά ΠΡΙΝ να κάνεις διακοπή,να κάνεις έγγραφη καταγγελία στην εεττ, και να περιμένεις την γραπτή απάντηση του παρόχου...

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτήσω τώρα που έχει κάλυψη η forthnet στην περιοχή μου (τελικά), λέω να βάλω forthnet 2play. Τελικά έχει κανένα μειονέκτημα αυτή η υπηρεσία; Γιατί έτσι όπως την πρωτοείδα είναι όλο πλεονεκτήματα....

Δημοσ.

εχω πολυ καιρο 2play.

ειμαι απο τουs πρωτουs που εβαλα.

για μενα ειναι η καλυτερη απο ολουs τουs εναλλακτικουs.

προχωρα!

Δημοσ.
να ρωτήσω τώρα που έχει κάλυψη η forthnet στην περιοχή μου (τελικά), λέω να βάλω forthnet 2play. Τελικά έχει κανένα μειονέκτημα αυτή η υπηρεσία; Γιατί έτσι όπως την πρωτοείδα είναι όλο πλεονεκτήματα....

Αμα το εχεις ηδη (οπως εγω :mrgreen:) δεν εχει μειονεκτηματα. Το προβλημα ειναι η αναμονη η οποια φτανει καμια φορα και μπολικους μηνες (εγω ενεργοποιηθηκα σε 25 μερες :mrgreen:)

Δημοσ.
29/06/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

27/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

26/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

να και το πειστίριο

Δημοσ.
να και το πειστίριο

Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα εχεις ενεργοποιηθει μεσω ΟΤΕ στο 1mbps, οποτε οι 4 μερες δεν ειναι και χρονος ρεκορ!

Δημοσ.

Αγόρασα την προσφορά της 1ης Ιουνίου της forthnet. Μέχρι σήμερα είμαι στο 1mbps μέσω ΟΤΕ ενώ πριν 10 μέρες μπήκε και η περιοχή μου στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet. Το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Στο σπίτι έχουμε ISDN και τηλεφωνικό κέντρο. Οι δύο τηλεφωνικές γραμμές μας είναι απαραίτητες. Πριν στείλω την αίτηση στην forthnet τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχα ρωτήσει αν είναι δυνατόν να έχω μόνο 10 (ή 24mbps) internet από τη forthnet και να κρατήσω τη ISDN γραμμή του ΟΤΕ. Μου είχαν πεί ότι γίνεται αφού δεν ήθελα τηλεφωνία forthnet και για το λόγο αυτό είχα προχωρήσει με την αίτηση. Απο ότι διαβάζω κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Τι μπορώ να κάνω τώρα? Μπορώ να διακόψω τη μεταφορά στο ιδιόκτητο της forthnet με κάποιο τρόπο? Γίνεται να έχω δύο γραμμές στο ίδιο νούμερο μέσω της forthnet? Το τηλεφωνικό κέντρο το οποίο είναι ISDN (της Siemens) θα δουλεύει μετά την αλλαγή απο ΟΤΕ σε forthet ή θα πρέπει να επέμβω και σε αυτό?

Μια λύση που σκέφθηκα είναι να δουλευω μέσω voip όλες τις εξερχόμενες κλήσεις ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη μια τηλεφωνική γραμμή. Τι εντυπώσεις έχετε όσοι είστε ήδη σε ιδιόκτητο απο το voip? Με ΟΤΕ υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις στη φωνή.

Δημοσ.

sto status ths 4net mou leei oti energopoihte h yphresia(2play)stis 7-aug avrio dld,alla akoma den mou exoun ferei to router einia fysiologiko ayto?oute sthn taxythta exei allaksei kati,ti ws dia mageias tha ginoun ola avrio?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...