tatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 kala mhn pernis kai orko.... http://www.rapidshared.org/ http://www.rapidfox.net/ alla mhn bgenoume off topic!
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ε καλα δεν θα ανοιξουμε και νεο θεμα για 2 κουβεντες που ειπωθηκαν για το rapidshare...
gplians Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 kalispera kai apo emena. xthes mou irthe (epitelous) to router apo tin 4thnet, to klasiko Siemens CL-110. eida kai apo to site tous pos tha energopoiithei to 2play stis 8/8, an kai tin aitisi tin exo kanei edo kai kana mina... tespa, to thema einai to eksis: opos diavazo to Siemens den leei kai polla alla kai den me voleuei mias kai exo desktop + laptop, opote thelo wifi. i apostasi apo ton kontinotero OTE einai to poli 2 km. ti router tha mou proteinate? exo dei orismena alla tha ithela kai ti gnomi oson ta exoun xrisimopoiisei. euxaristo.
cordobros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 εγω εχω 2,USR 9112 -LEVEL ONE. το πρωτο απο την φορθνετ,το αλλα το ειχα απο πριν. ειναι και τα 2 adsl2+ και πανε σφαιρα.
gplians Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 to 9112 den exei wifi omos etsi? poio level one les?
gplians Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 an den kano lathos, kanena apo ta 2 den exei wifi... ego thelo na exei.
trojan21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 3 mines kai tipota apo tin imera pu ekana etisi,meno kalamaki kai mu lene oti exi poli zitisi ...kai kati me grammesto erotima mu ine tha xreotho aftus tus mines tipota(ixa adsl in box i,xe teliosi ton iunio kai ekana tin etisi 2 play prin teliosi to paketo)kai exo fai megalo paketo!!!!
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 3 mines kai tipota apo tin imera pu ekana etisi,meno kalamaki kai mu lene oti exi poli zitisi ...kai kati me grammesto erotima mu ine tha xreotho aftus tus mines tipota(ixa adsl in box i,xe teliosi ton iunio kai ekana tin etisi 2 play prin teliosi to paketo)kai exo fai megalo paketo!!!! είναι έτοιμο το dslam στην περιοχή σου,ή τώρα το ετοιμάζουν? Εχει ενεργοποιηθεί κανείς άλλος? επίσης,έχει πόρτες? επίσης, τώρα που μιλάμε,συνεχίζεις και έχεις adsl,από τη φορθνετ? Αν ναι,κανονικά,πρέπει να σου έρθει λογ/σμος που να σε χρεώνει από τότε που έληξε το πακετο που είχες πάρει, μέχρι την ημέρα που θα οσυ ενεργοποιηθεί το 2πλαίη. Φυσικά,δε χρεώνεσαι το 2πλαίη,χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί.
AWERAWER Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 paidia epidi kai ego thelo na mpo sto 2 play theno na kano mia erotisi.epidi mou ipan pos kani 30 meres gia na sto sindesoun aftes tis 30 meres tha exo inetrent i tha mou to kopsoun?o paroxos mou ine i otenet.ine megali anagi giati den lei na katso 30 mers xoris internet.
jeanthira7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Χαιρετώ την παρέα καινούργιος στο adsl γενικά εγώ παιδιά...Πρώτη μου φορά που θα βάλω adsl και σκέφτομαι την forthnet 2play αλλά 3 πράγματα είναι που με προβληματίζουν: 1.Πότε θα έρθει το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet και εδώ που μένω (Παλλήνη).Πριν 5-6 μήνες έγραφαν για τις 20/8 και προχθές που μπήκαν γράφει λόγω έργων 15/10.Αστα να πάνε... 2.Πότε από τη στιγμή που συμπληρώσω την αίτηση θα έχω 2play γιατί βλέπω στο forum για κάτι 3μηνα και πάνω και βγάζω σπυράκια... 3.Εχω ote ISDN και ξέρω πως το 2play υποστηρίζει pstn συνδέσεις δηλαδή μία γραμμή οπότε αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα.... Τι γνώμη σας... Ευχαριστώ....
KOSTAS_ATH Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παιδες βοηθεια.... Τα εχω παρει με την 4νετ.Απο 29/06 εχουν παραλαβει την αιτηση μου και ακομα τιποτα...ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εχω ακομα 4νετ 2Μb Home και ενω ξερω οτι στην περιοχη μου (dslam τερψιθεας) εχουν δωσει σε γνωστους μου ημερομηνια ενεργοποιησης εγω τιποτα ακομα. ποσο ακομα θα πρεπει να περιμενω??? Στο τηλεφωνο πιο ευκολα βρισκεις τον Πρωθυπουργο παρα καποιον agent της 4νετ.... Εχει κανεις αλλος παρομοιο θεμα? Τι πρεπει να κανω εκτος απο το να περιμενω?? Οπως σας ειπα ηδη δεν υπαρχει προβλημα με πορτες και αλλες εργασιες. 29/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 paidia epidi kai ego thelo na mpo sto 2 play theno na kano mia erotisi.epidi mou ipan pos kani 30 meres gia na sto sindesoun aftes tis 30 meres tha exo inetrent i tha mou to kopsoun?o paroxos mou ine i otenet.ine megali anagi giati den lei na katso 30 mers xoris internet. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, αφού η σταθερή σου τηλεφωνία είναι ακόμα στον οτε,και πάροχο στο ίντερνετ έχεις οτενέτ, θα έχεις ίντερνετ μέχρι περίπου 2 ημέρες πριν να σου βάλουν τη φόρθνετ. Τότε , θα στο κόψουν για το πολύ 48 ώρες,και θα σε αλλάξουν πάροχο,ενώ το ίδιο θα γίνει ΑΡΓΟΤΕΡΑ στο σταθ.τηλεφωνο, αλλά για 4-5 ώρες το πολύ....
Nik0s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 gia mena as poume pou exw paroxo til 4net kai net 4 net ti diakopes na eperiemnw otan energopoithw?
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 gia mena as poume pou exw paroxo til 4net kai net 4 net ti diakopes na eperiemnw otan energopoithw? φόρθνετ πρέπει να έχεις (στο σταθερό τηλ),με ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ φορέα! Αλλιώς , (αν δηλαδή ΔΕΝ πληρώνεις πάγιο στον οτε),είσαι ήδη σε 2πλαίη! Υποθέτοντας όμως,ότι αυτό δεν ισχύει,κ ότι ακόμα πληρώνεις πάγια στον οτε, και ξεχωριστούς λογ/σμους στη φόρθνετ για τηλ κ νετ, τότε, να περιμένεις ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ, τις ίδιες διακοπες που ανέφερα κ πιο πάνω,αλλά κατά πάσα πιθανότητα,ε΄συ θα ενεργοποιηθείς πιο γρήγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.