South_Park Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Έκανα αίτηση για 2play την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν έχουν υποχρέωση εντός κάποιου συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος να ενεργοποιήσουν τη γραμμή (εφόσον σε καλύπτει το ιδιόκτητο) ή όποτε μπορέσουν;
naiv_dim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 παρτους τηλεφωνο κ ρωτα τους.. 8011009000 αυτο εκανα κ γω..
Tox0tis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ενταξει δεν πιανουμε τα 24 ,τα 20 ομωs εγω τα πιανω. Με ρουτερ της 4νετ,ή του εμποριου? Δυστυχως απο οσες αναφορες εχω διαβασει , δε φαινεται να λειτουργει ετσι (για καμμια εταιρια οπως on , netone κλπ ) . Στο adslgr υπαρχουν παρα πολλα παρομοια παραδειγματα . Λειτουργει δε λειτουργει φιλε μου, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ και καλα θα κανουμε να το απαιτουμε!!!! Ξερεις τι ωραια εξυπηρετουμαι μετα απο μερικα μπινελικια και απειλη οτι παω ΕΕΤΤ με γραπτη καταγγελια? Ειχες συμβολαιο με τη lannet ??? Μηνιαιο παγιο ??? Ή μηπως χρεωνοσουν με τις κλησεις ? Με τις κλησεις,χωρις παγιο,αλλα με προεπιλογη φορεα,δεσμευμενος με συμβολαιο. Η 4νετ εκανε τις ενεργειες ωστε να μην εχω προεπιλεγμενο φορεα τη λανετ
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Έκανα αίτηση για 2play την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν έχουν υποχρέωση εντός κάποιου συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος να ενεργοποιήσουν τη γραμμή (εφόσον σε καλύπτει το ιδιόκτητο) ή όποτε μπορέσουν; Μόλις μίλησα με forthnet και η κοπέλα μου είπε οτι η σύνδεση γίνεται ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ σε 20 εργάσιμες, εκτός αν είσαι σε MSN, έχεις ISDN ή είσαι σε ιδιόκτητο δίκτυο άλλου παρόχου.
Japan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 MSN re paidia ti einai akrivws? Αν έχεις ISDN με παραπάνω από έναν αριθμούς. MSN (multiple subscriber numbers)
pierotos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά μια ερώτηση μιας και είναι ο πρώτος λογαριασμός που μου έρχεται ... Δεν μπορώ να πάω να τον πληρώσω κάπου χωρίς να χρεωθώ? Τι λαλακία είναι αυτή ??? Μόνο στα γραφεία τους μπορώ δωρεάν ... στις Τράπεζες πληρώνεις ένα ποσοστό, στα ΕΛΤΑ το ίδιο! Δηλαδή αν δεν έχω πιστωτική κάρτα και δεν γουστάρω τα ΑΤΜ ή το να πληρώσω ηλεκτρονικά δεν γίνεται αλλιώς ??? Ξέρω εγώ στον Γερμανό ή κάπου αλλού βρε αδερφέ. Κάθε τρεις και λίγο θα πηγαίνω στην Καλλιθέα?
cordobros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Με ρουτερ της 4νετ,ή του εμποριου? Λειτουργει δε λειτουργει φιλε μου, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ και καλα θα κανουμε να το απαιτουμε!!!! Ξερεις τι ωραια εξυπηρετουμαι μετα απο μερικα μπινελικια και απειλη οτι παω ΕΕΤΤ με γραπτη καταγγελια? Με τις κλησεις,χωρις παγιο,αλλα με προεπιλογη φορεα,δεσμευμενος με συμβολαιο. Η 4νετ εκανε τις ενεργειες ωστε να μην εχω προεπιλεγμενο φορεα τη λανετ με το 9112. δεs σημερινη μετρηση στο blog μου.
cordobros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά μια ερώτηση μιας και είναι ο πρώτος λογαριασμός που μου έρχεται ... Δεν μπορώ να πάω να τον πληρώσω κάπου χωρίς να χρεωθώ? Τι λαλακία είναι αυτή ??? Μόνο στα γραφεία τους μπορώ δωρεάν ... στις Τράπεζες πληρώνεις ένα ποσοστό, στα ΕΛΤΑ το ίδιο! Δηλαδή αν δεν έχω πιστωτική κάρτα και δεν γουστάρω τα ΑΤΜ ή το να πληρώσω ηλεκτρονικά δεν γίνεται αλλιώς ??? Ξέρω εγώ στον Γερμανό ή κάπου αλλού βρε αδερφέ. Κάθε τρεις και λίγο θα πηγαίνω στην Καλλιθέα? ενταξει! πηγαινε σε μια Τραπεζα Κυπρου,χρεωνει 0,50 λεπτα. εκει πληρωνω εγω.
Tox0tis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 με το 9112.δεs σημερινη μετρηση στο blog μου. Εισαι πολυ τυχερος. Εγω ειμαι 2 γωνιες απο το κουτι του ΟΤΕ (dslam στα ελληνικα) και μεχρι 865 εχω φτασει απο ftp forthnet με το 9112, αλλαγμενα σπλιτερ, φιλτρα και ολα τα σχετικα ... και γραμμη απευθειας απο την κυρια τηλεφωνικη πριζα. Αισχος.
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εισαι πολυ τυχερος. Εγω ειμαι 2 γωνιες απο το κουτι του ΟΤΕ (dslam στα ελληνικα) και μεχρι 865 εχω φτασει απο ftp forthnet με το 9112, αλλαγμενα σπλιτερ, φιλτρα και ολα τα σχετικα ... και γραμμη απευθειας απο την κυρια τηλεφωνικη πριζα. Αισχος. Χρησιμοποιησε καποιον download manager!! Ειχα το ιδιο προβλημα με σενα..Μολις εβαλα download manager και συγκεκριμενα DAP δεν πιστευα στα ματια μου!!!!-);-)
Tox0tis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Χρησιμοποιησε καποιον download manager!! Ειχα το ιδιο προβλημα με σενα..Μολις εβαλα download manager και συγκεκριμενα DAP δεν πιστευα στα ματια μου!!!!-);-) Torrents με download manager...δε θα βοηθησει Και μη μου πειτε οτι εκει ειναι θεμα χρηστων κλπ κλπ... τα ξερω ολα αυτα.... αλλα ποτε δεν καταφερα να περασω τα 450 σε ταχυτητα εκει... αρα δεν φταιει η ποιοτητα ,αλλα η 4νετ
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Torrents με download manager...δε θα βοηθησει Και μη μου πειτε οτι εκει ειναι θεμα χρηστων κλπ κλπ... τα ξερω ολα αυτα.... αλλα ποτε δεν καταφερα να περασω τα 450 σε ταχυτητα εκει... αρα δεν φταιει η ποιοτητα ,αλλα η 4νετ Α sorry δεν καταλαβα οτι μιλουσες για torrents...Εγω παντως εχω παψει να ασχολουμαι με torrents αφου μπορω και βρισκω τα παντα απο rapidshare!
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 sto rapidshare file wps kanei kaneis search? Δεν κανεις search,πρεπει να εχεις ετοιμα τα links
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.