Tox0tis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά μου ήρθε λογαριασμός από την ΟΤΕΝΕΤ! Γιατί; η fothnet δεν έκανε τα απαραίτητα ώστε να διακοπεί; Μου ήρθε λογαριασμός για τον μήνα Ιούλιο, που φυσικά δεν έχω ΟΤΕΝΕΤ αλλά 2play. Πήρα τηλέφωνο στην ΟΤΕΝΕΤ και μου είπε έας κύριος ότι πρέπει να κάνω εγώ αίτηση διακοπής. Τι να κάνω; Ο κυριος σου λεει βλακειες, εκτος αν υπογραψες την αιτηση του 2play χωρις να διαβασεις τι κουτακια ειχαν κλικαρει οι μαγκες. Πρωτα ζητα απο τη forthnet να σου πουν αν ειχες οντως κλικαρει το κουτακι που λεει "εχω αλλο παροχο ιντερνετ και εξουσιοδοτω την εταιρεια να κανει τις απαραιτητες ενεργειες για να διακοπει η συνδεση μου" κλπ κλπ. Αν το εχεις κανει, αστους να κουρευονται. Υπευθυνη ειναι η 4νετ. Αν οχι,πληρωσε και ζητα διακοπη. Υ.Γ. Πρωτα ζητα τη διευκρινηση και μετα πες τους τι εγινε. Μην ψυλιαστουν οτι κατι δεν παει καλα και τα ριξουν σε σενα.
prigipa_m Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 poli ligo ego me 1 mbit forthnet mou dinei 256 kai me analogia prepei na dinei sto 24 kapou sta 6.1 giga Χαίρω πολύ για νέο μου το λες..? Exo kanei etisi gia 2play apo :08/06/2007Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Pira simera tilefono gia na do pote epitelous tha me sindesoum, meta apo kamia 30ria lepta anamonis to sikoni kapios kai arxizi to gelio, Ego: Geia sas, tha ithela na rotiso se ti katastasi vriskete i etisi pou exo kanei gia 2play. Forthet: Malista kirie doste mou to noumero tou tilefonou. E: 210965.... F: Malista, miso lepto. E: Ok efxaristo.... Anamoni 5-6 lepta.. F: Nai me akoute? E: Malista kirie... F: em... eiparxi ena provlima me tin etisi sas... E: Provlima? ti provlima? F: Emmmm to etima sas kapou exei kolisi sto sistima... E: E orea, ksekolisteto. F: den einai toso aplo, exei kolisi kapou kai den kseroume pou, diladi gia na sas doso na katalavete oses fores prospathisame na proothisoume tin etisi sas to sistima tin aperipse.... E: Giati tin aperipse? exo stili ola ta dikeologitika pou thelate. F: Nai to vlepo, to provlima den einai sta dikeologitika... E: Kai pou einai? F: Den kseroume... E: (gelia mexri dakrion) einai dinaton na min kserete pio einai to provlima? (ksana gelia) se mpakaliko pira tilefono? (ksana gelia) F: E nai sas katalaveno, ki ego stin thesi sas to idio tha ekana... E: Re pedia einai dinaton na exei kapio provlima stin proothisi tis i etisi kai na min kserete i na min mporite na dite pou einai to kolima? mpori mipos kapios alos na me voithisi na vri lisi sto provlima mou? F: An thlete mporo na sas sindeso me ton prostameno vardias alla ki aftos tin idia othoni vlepi opote den tha mpori na sas voithisi... E: E tote pios mpori na me voithisi? F: Gia mena to kalitero pou exete na kanete einai na stilete e-mail i fax kai na zitate episima apantisis. E: Ok efxaristo, tha do ti tha kano. Edo telioni i sinomili apou eixa me ton ekprosopo tis kata ta alla sovaris eterias Forthnet... Κάνε μία καταγγελιά στην ΕΕΤΤ
ouzoubourou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 καλημερα παιδια εχθες υστερα απο 50 ημερες που εκανα την αιτηση κ 30 ημερες αφοτου την εστειλαν στον οτε μου ηρθε επιτελους το ρουτερ εκτιμωμενη ημερα ενεργοποιησης 7/8 μεχρι εδω ολα καλα,μου εστειλαν το usrobotics9112 το οποιο ειναι annex A δηλαδη για pstn συνδεση,ξερει μηπως καποιος να μου απαντησει αν θα δουλεψει στην isdn γραμμη μου κ αν ναι πως η αν θα πρεπει να τους παρω τηλ να μου το αντικαταστησουν με καποιο για isdn?στην αιτηση μου ειχα γραψει οτι εχω isdn.
Tox0tis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 καλημερα παιδια εχθες υστερα απο 50 ημερες που εκανα την αιτηση κ 30 ημερες αφοτου την εστειλαν στον οτε μου ηρθε επιτελους το ρουτερ εκτιμωμενη ημερα ενεργοποιησης 7/8 μεχρι εδω ολα καλα,μου εστειλαν το usrobotics9112 το οποιο ειναι annex A δηλαδη για pstn συνδεση,ξερει μηπως καποιος να μου απαντησει αν θα δουλεψει στην isdn γραμμη μου κ αν ναι πως η αν θα πρεπει να τους παρω τηλ να μου το αντικαταστησουν με καποιο για isdn?στην αιτηση μου ειχα γραψει οτι εχω isdn. Φιλε μου,δεν ξερω αν το εχεις προσεξει,αλλα μολις συνδεθεις στο ιδιοκτητο forthnet, η γραμμη σου δε θα ειναι πλεον isdn, οποτε το usr9112 θα παιζει αρκετα καλα στην pstn γραμμη που θα εχεις απο 7/8
ouzoubourou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Tox0tis:)
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παιδιά μόλις παρέλαβα τον εξοπλισμό της forthnet γιατί στις 2/8 θα με συνδέσουν. Ο εξοπλισμός δεν είναι US Robotics αλλά ένα Siemens CL110 που υποστηρίζει ethernet και usb. Περίεργο γιατί περίμενα το USR. Ξέρει κανείς τι παίζει και αν το Siemens είναι καλό?
thodoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Καλημερα...Μολις παρελαβα κι εγω σημερα το δικο μου...Siemens cl-110. Εκανα ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις και απ οτι δειχνει συνδεομαι στα 20mbit,σωστα?? Δειτε την εικονα πιο κατω. Το θεμα ειναι οτι παω να κατεβασω κατι απο rapidshare και δεν πιανει πανω απο 500kbps....γιατιιιι????:???::???::???::???: Υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση που πρεπει να του κανω???? HELP!!!!
cordobros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 προσ ολουσ οσουσ εχουνUSR9112 [πιθανον να ισχυει και για ολα τα ρουτερ]. στην επιλογη parameters,ανοιξτε την σελιδα και στην επιλογη που εχει μεσα εαν εχειautomatic,αλλαξτε το και βαλτε απο την λιστα το adsl2+. αυτη η επιλογη τονωνει την ταχυτητα και ειναι επιβεβλημενη απο την φορθνετ.
steliosdj Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ο κυριος σου λεει βλακειες, εκτος αν υπογραψες την αιτηση του 2play χωρις να διαβασεις τι κουτακια ειχαν κλικαρει οι μαγκες. Πρωτα ζητα απο τη forthnet να σου πουν αν ειχες οντως κλικαρει το κουτακι που λεει "εχω αλλο παροχο ιντερνετ και εξουσιοδοτω την εταιρεια να κανει τις απαραιτητες ενεργειες για να διακοπει η συνδεση μου" κλπ κλπ. Αν το εχεις κανει, αστους να κουρευονται. Υπευθυνη ειναι η 4νετ. Αν οχι,πληρωσε και ζητα διακοπη. Υ.Γ. Πρωτα ζητα τη διευκρινηση και μετα πες τους τι εγινε. Μην ψυλιαστουν οτι κατι δεν παει καλα και τα ριξουν σε σενα. Η εξουσιοδοτηση ειναι ΜΟΝΟ για να μεταφερθει η παροχη του ADSL (οπως και εγραψες πιο πανω) απο τον προηγουμενο παροχο . Δεν εχει καμμια σχεση με το συμβολαιο που εχουμε υπογραψει με τον προηγουμενο παροχο . Αυτο μπορουμε να το διακοψουμε ΜΟΝΟ εμεις οι ιδιοι . Δεν ειναι σωστο να χαρακτηριζουμε ετσι , χωρις να γνωριζουμε 100% του πως εχει η κατασταση .
Tox0tis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Η εξουσιοδοτηση ειναι ΜΟΝΟ για να μεταφερθει η παροχη του ADSL (οπως και εγραψες πιο πανω) απο τον προηγουμενο παροχο . Δεν εχει καμμια σχεση με το συμβολαιο που εχουμε υπογραψει με τον προηγουμενο παροχο . Αυτο μπορουμε να το διακοψουμε ΜΟΝΟ εμεις οι ιδιοι . Δεν ειναι σωστο να χαρακτηριζουμε ετσι , χωρις να γνωριζουμε 100% του πως εχει η κατασταση . Αντιγραφω απο τη σελιδα της forthnet, στις "συχνες ερωτησεις" για το 2play. Έχω ADSL (ΑΡΥΣ ΟΤΕ) από άλλο πάροχο. Μπορώ να πάρω Forthnet 2play; Απλά συμπληρώστε την αίτηση Forthnet 2play! H αίτηση περιλαμβάνει ειδική εξουσιοδότηση με την οποία η Forthnet είναι σε θέση να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες διακοπής των παλαιότερων συμβάσεων παροχής ADSL που έχετε με άλλο πάροχο. Έτσι γλυτώνετε κόπο και χρόνο καθώς η διακοπή της παροχής ADSL ελαχιστοποιείται. Αν καταλαβαινω καλα,λεει ο,τι ειπα κι εγω, αλλα σε πιο επισημη γλωσσα (συμβαση= συμβολαιο).
Tox0tis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Και για να συνεχισω, το ιδιο δεν κανει και με παροχους σταθερης τηλεφωνιας? Ειχα προεπιλογη φορεα στη ΛΑΝΕΤ, σταματησε και σταματησε και το συμβολαιο μου. Η 4νετ τα ανελαβε ολα. Το σωστο να λεγεται. (Το οτι εχτες το βραδυ παλι δεν ειχα τηλεφωνο,ενω ειχα ιντερνετ, για 2 ωρες και βαλε,δεν ανηκει στα "σωστα" και πρεπει να λεγεται επισης.)
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Τελικά το siemens cl110 είναι καλό? Λέω αν δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω το D-Link 604 που έχω και έχω βάλει f/w για ADSL2+. Ξέρει κανείς να μου πεί τι είναι καλύτερο να κάνω?
prigipa_m Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Καλημερα...Μολις παρελαβα κι εγω σημερα το δικο μου...Siemens cl-110.Εκανα ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις και απ οτι δειχνει συνδεομαι στα 20mbit,σωστα?? Δειτε την εικονα πιο κατω. Το θεμα ειναι οτι παω να κατεβασω κατι απο rapidshare και δεν πιανει πανω απο 500kbps....γιατιιιι????:???::???::???::???: Υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση που πρεπει να του κανω???? HELP!!!! Αν δεν είσαι Premium είναι άκρως φυσιολογικό!!!!
thodoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Αν δεν είσαι Premium είναι άκρως φυσιολογικό!!!! premium ειμαι...
iL!aS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 premium ειμαι... o filos moy xwris premium pianei maxri 600! poli para3eno ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.