Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάλληλος του Πλαισίου μου είπε ότι η forthnet στο 2play δίνει μόνο ενσύρματα ρούτερ και ότι αν θες ασύρματο πρέπει να πληρώσεις έχτρα, αλλά αν θυμάμαι καλά σε κάποιους έχουν στείλει και ασύρματα όπως διάβασα. Ισχύει ή μου έλεγε ανοησίες;

Δημοσ.
Υπάλληλος του Πλαισίου μου είπε ότι η forthnet στο 2play δίνει μόνο ενσύρματα ρούτερ και ότι αν θες ασύρματο πρέπει να πληρώσεις έχτρα, αλλά αν θυμάμαι καλά σε κάποιους έχουν στείλει και ασύρματα όπως διάβασα. Ισχύει ή μου έλεγε ανοησίες;

Δεν νομίζω να έχει στείλει ασύρματα. (Πάντα για τσαμπέ μιλάμε)

Δημοσ.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που με καίει...

Έχω ISDN στον ΟΤΕ με DSL και ένα τηλεφωνικό αριθμό

Η forthnet δεν υποστηρίζει ISDN αλλά εγώ θέλω μόνιμα να έχω 2 γραμμές ελεύθερες για τηλεφωνήματα...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μετατρέψω το ISDN σε PSTN μετά να ζητήσω 2ο τηλεφωνικό αριθμό από τον ΟΤΕ και μετά να τον κάνω forthnet????

δηλαδή θα έχω 2 pstn 2 αριθμούς... μπορεί να μου πει κάποιος πόσο θα πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ για το pstn??

1ον, αν εισαι αποφασισμένος για το 4net 2play ή το 4net 2play Soho..

δεν θα μετατρέψεις τίποτα εσύ. δεν θα μιλήσεις καθολου με ΟΤΕ. κι εγω isdn ειχα. Απλα θα κανεις την αιτηση 2play, τσεκαροντας τα σωστα κουτάκια. η 2η σελιδα της αιτησης εξουσιοδοτει τη 4νετ να ζητησει οτι χρειάζεται (μετατροπες κλπ) απο τον ΟΤΕ εξ ονοματος σου. αυτοι θα σε πανε σε pstn.

---------

2. ετσι οπως τα λες... να θελεις και 4νετ, και 2 γραμμες, ναι, η λυση θα ηταν να εχεις 2 pstn, και τη μια να την κανεις 2play.

προσεξε πως θα κανεις τις αιτησεις. Αν γινουν ταυτοχρονα, η μια στη 4νετ, η αλλη προς ΟΤΕ για τη νεα, υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να μπλεξουν τα μπουτια τους και να κολλησουν και οι 2 αιτησεις απο ασυνενοησία. ειναι και οι 2, μανούλες στη συνενόηση :)

και να ελπιζεις ο ΟΤΕ να μπορεί να σου δώσει άλλη μια γραμμή. παιζει κι αυτό.

http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=109&hop=h

ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ PSΤΝ

ΕΦΑΠΑΞ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ** ? 34,91

ΒΑΣΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ? 14,756 /μήνα

(**) Νέα τηλεφωνική σύνδεση!! στον ίδιο χώρο που λειτουργεί η παλιά σας; ΤΩΡΑ χωρίς τέλος σύνδεσης !

Μπορεις να περιμένεις να ολοκληρωθεί η συνδεση με 2play στην υπάρχουσα (η δικια μου πηρε 40 μερες) και μετα να ζητήσεις τη νεα απο ΟΤΕ.

αλλα για να γλυτώσεις το τέλος σύνδεσης μπορεις να κανεις πρωτα αιτηση για 2η οτε, και αφου ολοκληρωθει να πας στη 4νετ.

δηλ, θα πληρώνεις κάθε μηνα:

forthnet, internet, αστικα, υπεραστικά 40 e,

+ forthnet, χρονοχρέωση για οσα κινητα, διεθνή απο την 1η γραμμη.

+ ΟΤΕ παγιο 15 ε

+ ΟΤΕ ή αλλο εναλλακτικό, χρονοχρέωση για οσες κλησεις απο τη 2η γραμμή.

---------

Σκέψου πρωτα μηπως σε συμφέρει καλυτερα να παρεις full llu απο αλλον isp, πχ Net One, που δινει 2 γραμμές VOIP σε μια συνδεση.

δηλ, θα πληρώνεις κάθε μηνα:

Net One, internet, αστικα, υπεραστικά 38 e,

+ Net One, χρονοχρέωση για οσα κινητα, διεθνή κανεις.

η 2η λυση σαφως φτηνότερη, το θεμα ειναι πόσο εμπιστεύεσαι την 1, νέα, εταιρεία και το voip,

versus

τις 2 εταιρειες (οτε, 4νετ), και ολη τη μανουρα προκειμενου να εχεις τις 2 pstn.

Δημοσ.

ti ennoeis me to parapanw?

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου ήρθε λογαριασμός από την ΟΤΕΝΕΤ! Γιατί; η fothnet δεν έκανε τα απαραίτητα ώστε να διακοπεί; Μου ήρθε λογαριασμός για τον μήνα Ιούλιο, που φυσικά δεν έχω ΟΤΕΝΕΤ αλλά 2play. Πήρα τηλέφωνο στην ΟΤΕΝΕΤ και μου είπε έας κύριος ότι πρέπει να κάνω εγώ αίτηση διακοπής. Τι να κάνω;

Δημοσ.

ti ennoeis me to parapanw?

εννοω οτι θα πληρωνει 40 ε παγιο. βρεξει χιονισει,

συν, οσα ευρω χρεωθει απο κλησεις προς κινητα και εξωτερικό (ΑΝ ΚΑΝΕΙ).

οι περισσότεροι κάνουμε.

το forthnet 2play στα 40 ε το μηνα περιλαμβανει internet, και απεριοριστα αστικα, υπεραστικα. Παρομοίως, όλα τα πακέτα των εναλλακτικών που αντικαθιστουν τον ΟΤΕ .

Οσες κλησεις κανεις σε κινητα, εξωτερικό, και άλλα ειδικά τηλεφωνα ( πχ νομιζω 801, 4ψηφια, κλπ) χρεώνονται έξτρα. Με χρονοχρέωση. κανενας δεν δινει απεριοριστες προς κινητα.

• Χρεώσεις προς κινητά & διεθνείς προορισμούς - Δείτε εδώ
  • Χρεώσεις λοιπών κλήσεων, δεδομένων και Fax για παροχή της υπηρεσίας μέσω του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet -Δείτε εδώ

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να παρακολουθήσω τη φάση των εναλλακτικών μιας και στην αρχή οι καθυστερήσεις ήταν παλαβές, θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει αλλάξει πλέον η κατάσταση.

Πόσο εκτιμάται ότι θα πάρει, για να φύγω από ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ και να πάω στο Forthnet2play?

Δημοσ.

punky, εμένα αμπελόκηποι-αθήνα μου έκανε 3 εβδομάδες και έμεινα χωρίς τηλ+νετ ένα 12ωρο (από οτενέτ και γω)

Αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του γιαυτό:

Ρε παιδιά μου ήρθε λογαριασμός από την ΟΤΕΝΕΤ! Γιατί; η fothnet δεν έκανε τα απαραίτητα ώστε να διακοπεί; Μου ήρθε λογαριασμός για τον μήνα Ιούλιο, που φυσικά δεν έχω ΟΤΕΝΕΤ αλλά 2play. Πήρα τηλέφωνο στην ΟΤΕΝΕΤ και μου είπε έας κύριος ότι πρέπει να κάνω εγώ αίτηση διακοπής. Τι να κάνω;

θα ήμουν υπόχρεος

Δημοσ.

καλησπερα...

Με forthnet 24 mbit,αλλα με το παλιο modemaki το crypto f200 το οποιο μπορει να πιασει μεχρι και 8 mbit κοιταξτε αποτελεσμα....χαλια...

Και τι ειναι αυτο που λεει στο τελος....

Information: Other network traffic is congesting the link

Γνωριζει κανεις???

post-42067-129062949705_thumb.jpg

Δημοσ.
ti na pei kaneis egv eimai etsi akoma

01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Άρα να μην βιάζομαι εε?

06/07/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Δημοσ.
καλησπερα...

Με forthnet 24 mbit,αλλα με το παλιο modemaki το crypto f200 το οποιο μπορει να πιασει μεχρι και 8 mbit κοιταξτε αποτελεσμα....χαλια...

Και τι ειναι αυτο που λεει στο τελος....

Information: Other network traffic is congesting the link

Γνωριζει κανεις???

αυτο το τεστ που κανειs ειναι λαθοs.

το εχει πει σε μενα και η ιδια η φορθνετ οτι το τεστ αυτο δεν ισχυει για το 2play.

να κανειs το τεστ που δινει η φορθνετ για το 2play και που ειναι

ftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/

κατεβασε το προτελευταιο αρχειο για να δειs τι πιανειs.

ανεξαρτητα απο αυτο παρε και την φορθνετ να σου πει πωs θα ρυθμισειs το μοντεμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...