prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Οι άλλοι δίνουν περισσότερο upload?Για αποσυνδέσεις δεν ξέρω, θα σας πω σε μια εβδομάδα που θα συνδεθώ. Αυτά συνήθως λύνονται με firmware update του router. Αν θα συνδέσεις το router της Forthnet και Update Firmware να βάλεις αμφιβάλλω αν θα λύσεις κάτι τέτοιο!!!Στο λέω γιατί το έχω δοκιμάσει και ξέρω και άλλα παιδιά με αποσυνδέσεις!!!Ναι, οι άλλες εταιρείες δίνουν μεγαλύτερο Upload....
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μόλις συνδεθώ θα σας πω. Πάντως θα κρατήσω επάνω το router που έχω (D-Link wireless) που μετά από κράξημο λόγω αποσυνδέσεων (καλά τότε έφταιγε το dslam του οτε) η forthnet πήρε πίσω το Linksys και μου έδωσαν D-Link το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι άψογο και με ένα τελευταίο f/w update το έκανα ADSL 2+.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 gtsamour, poio version firmware ebales gia na to kaneis adsl2+ to dlink, giati kai ego akrivos me kraximo pio palia stin 4net, mou piran piso to linksys kai mou edosan to dlink. anyway, apo ti mera pou dokimasa alla firmware sto dlink exei liosei na kanei restart mono tou. dokimasa pani apo 4 firmware, ola restart mou kanoun (to router oxi h dsl) poio version exeis balei?
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Έχω βάλει την v3.02 annex A(G604T).(official Ρώσσικο, τα πάντα είναι στα αγγλικά όμως) ftp://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-G604T/Firmware/ADSL2+/AnnexM/V3.02B01T01.RU.20070322 Μάλλον κάτι δεν έκανες καλά στη διαδικασία.... πχ εγώ επειδή η αναβάθμιση f/w ήταν από v2 σε v3, πέρασα όλες τις ρυθμίσεις χειροκίνητα και δεν φόρτωσα τις παλιές από το σωσμένο αρχείο. Οδηγίες εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=43545&page=11 Συνοπτικά 1. Σημειώνω αναλυτικά της ρυθμίσεις μου που έχω με το υπάρχον v2.0 f/w. 2. Πάω στο αντίστοιχο μενού του router και κάνω reset to defaults. (κάνει reboot) 3. Πάω στο αντίστοιχο μενού του router και βάζω το f/w για να φλασαριστεί. (κάνει reboot) 4. Πάω στο αντίστοιχο μενού του router για τα settings και βάζω το img αρχείο που ήρθε μαζί με το f/w. (κάνει reboot) 5. Περνάω τις ρυθμίσεις μου χειροκίνητα. (κάνει reboot) ps εγώ δεν έχω όύτε είχα με το D-link κανένα πρόβλημα, πάει σφαίρα.
random Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ναι μεν έχει 24Mbit αλλά δεν δίνει Upload,δεν δίνει TV Cable, έχουν πολλές αποσυνδέσεις (εγώ το έλυσα το πρόβλημα αλλάζοντας router),δεν δίνει Static IP.... Αλλαξες ρουτερ, λυθηκαν το προβλήματα, και φταίει η 4νετ? οκ, κι εγώ ακουγα παράσιτα με το Νοκια μου, αλλαξα τηλεφωνο σε Ερικσον, τωρα πια ολα καλά. Συμπέρασμα:για όλα έφταιγε η Βονταφον! Εγω με το siemens δεν εχω αποσυνδέσεις πάντως. Οικιακός χρήστης εισαι. Το rapidshare το ξέρεις φαντάζομαι. εισαι σιγουρος οτι θα ζηταγες static ip αν έδιναν? 1 Mbit UP δίνει η Net One και η Hol. 10-12 down δινουν. static δινει η Net One. αλλα στη Νετ Ονε πρεπει να συνδεσεις τα τηλεφωνα στο ρουτερ. ενα μείον εναντι της 4νετ. για περιοχές κάλυψης 4net vs. hol, net one να μη μιλησουμε. Νομίζω θα ήταν προτιμότερο ένα πακέτο με 5-10mb adsl και δωρεάν τηλέφωνα σε χαμηλότερη τιμή. Όπως η προσφορά της Οn telecoms που βγαίνει στα 12,5 ευρώ νομίζω, αλλά δεν καλύπτει εκτός αθηνών και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι. η ΟΝ βγαινει 12,5 ? για 15 ε λέει, μεχρι 1/10. μετα 35 θα δινεις. δηλαδη αλλους 2 μηνες. Αν προλαβουν να σε συνδεσουν σε 2 μηνες!!! LOL! καλό ανέκδοτο. (ακομα κι αν ησουν Αθηνα) Το τιμολόγιο της στα αστικα τηλέφωνα το είδες? μονο δωρεάν δεν ειναι . Cable TV (της ON): τι περιεχόμενο? τα free on air? τα ψηφιακα της ΕΡΤ? ελεος. της ταινιες τις πληρώνεις, και το φιλμνετ το πληρώνεις. . γι αυτό θελαμε τα "εως 24". για να μην πληρώνουμε ταινιες, σειρες, και άλλα
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 1.Δεν είπα ότι φταίει η Forthnet!!!Για πες μου που κλειδώνεις και δεν έχεις αποσυνδέσεις..?Για κοίτα ένα άλλο γνωστό site που έχει σχέση γενικά με τις ADSL συνδέσεις και θα καταλάβεις!!!Εγώ είχα ένα USR 9112 της Forthnet (Εκανα Update Firmware) και οι αποσυνδέσεις συνεχιζόντουσαν 5-7 κάθε μέρα ενώ με την αλλαγή του router (να φανταστώ τυχαία μήπως) έφυγαν οι αποσυνδέσεις!!!! 2.Αν έδινε Static Ip θα την έβαζα!!!Να είσαι σίγουρος!!!!Δεν δίνει όμως για 2Play.. 3.Υπαρχεί η Vivodi/On που δίνει άνω των 512 Upload!!!Για το Download δεν το έχω ψάξει αλλά ίσως δίνει η HOL 20Mbit στο ιδιοκτητό της αλλά είναι ακριβό αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος!!! 4.Δεν κατάλαβα τι θες να πεις για το rapidshare
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Θέλει να πεί ότι αν δεν έχεις πληρώσει στο rapidshare, με static ip θα κατεβάζεις κάθε 1 ώρα....
cordobros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 οπωs και να το κανουμε αυτη την στιγμη η φορθνετ υπερεχει ολων. εννοω απο πλευραs τιμηs/ταχυτητων. οσον αφορα το στο ποσο κλειδωνει το καθε ρουτερ,ειναι και αυτο σχετικο μετην τελικη ταχυτητα πολλεs φορεs να μην συμβαδιζει με το υψοs του κλειδωματοs. π.χ.εμενα κλειδωνει πια στα 21800 και το ποσο εχω ρεκορ κατεβασματοs οπωs εχετε δει στο blog μου,ειναι μεγαλυτερο απο φιλο που κλειδωνει το ρουτερ του στα 23000,και δεν μπορει να παει πανω απο 1,7ΜΒ/s.
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δεν με ενδιαφέρει το rapidshare!!! Και ούτε κι αλλιώς στην Static Ip δεν θα υποχρεώσει κανέναν να την βάλει!!!Οποιος θέλει.. Φίλε cordobros οι απόψεις διίστανται..
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ναι αλλά τον περισσότερο κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η static ip. Και μην ξεχνάμε ότι η dynamic ip σου χαρίζει και ανωνυμία. Αν θέλεις τόσο την static υπάρχει και το no.ip
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ναι αλλά τον περισσότερο κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η static ip.Και μην ξεχνάμε ότι η dynamic ip σου χαρίζει και ανωνυμία. Αν θέλεις τόσο την static υπάρχει και το no.ip Δεν την ενδιαφέρει γιατί δεν την ξέρει.. :-?
internet_gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που με καίει... Έχω ISDN στον ΟΤΕ με DSL και ένα τηλεφωνικό αριθμό Η forthnet δεν υποστηρίζει ISDN αλλά εγώ θέλω μόνιμα να έχω 2 γραμμές ελεύθερες για τηλεφωνήματα... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μετατρέψω το ISDN σε PSTN μετά να ζητήσω 2ο τηλεφωνικό αριθμό από τον ΟΤΕ και μετά να τον κάνω forthnet???? δηλαδή θα έχω 2 pstn 2 αριθμούς... μπορεί να μου πει κάποιος πόσο θα πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ για το pstn??
kirdou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 osoi exete siemens poio einai kalitero kalodio to usb i to ethernet gia to pc;
South_Park Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 αλήθεια τι upload δίνει η forthnet στο 2play;
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 osoi exete siemens poio einai kalitero kalodio to usb i to ethernet gia to pc; Ethernet παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.