androu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 δοκίμασες να αλλάξεις την ip του linksys απο 192.168.1.1 σε 192.168.2.1 για να μην είναι ίδια με του siemens.. ?
South_Park Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα, νομίζετε ότι είναι κατάλληλη η στιγμή για να βάλει κανείς το 2play (έχω πλέον κάλυψη) ή πρόκειται να υπάρξει σύντομα καλύτερη προσφορά, κυρίως όσον αφορά το κόστος γιατί τα 24 mbps που δίνει η forthnet είναι τρομερή ταχύτητα. Σκέφτομαι δηλαδή αν όντως λήξει η προσφορά της forthnet μέσα στο κατακαλόκαιρο που πολλοί είναι εκτός πόλεων, μια που οι εταιρίες θέλουν να προσελκύσουν τον πολύ κόσμο και όχι λίγους ψαγμένους. Ακόμη και το άν βγεί από τον ανταγωνισμό κάποιο ποιο οικονομικό πακέτο κατά το Σεπτέμβριο.
cordobros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ε μην τα θελουμε ολα δικα μαs! δεν σου αρκει οτι ειναι η μονη εταιρεια που δινει 24ΜΒ; η τιμη ποσο αλλο να πεσει; για να πεσει η τιμη θα πρεπει και οι αλλοι να δωσουν 24ΜΒ σε αυτη την τιμη,και οχι τα 8 και 12 που δινουν σημερα. νομιζω οτι πρεπει να προχωρησειs χωριs πολλη σκεψη,ωστε μεχρι τον Σεπτεμβρη να εχειs τα 24ΜΒ.
South_Park Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Νομίζω θα ήταν προτιμότερο ένα πακέτο με 5-10mb adsl και δωρεάν τηλέφωνα σε χαμηλότερη τιμή. Όπως η προσφορά της Οn telecoms που βγαίνει στα 12,5 ευρώ νομίζω, αλλά δεν καλύπτει εκτός αθηνών και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι.
prigipa_m Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ε μην τα θελουμε ολα δικα μαs!δεν σου αρκει οτι ειναι η μονη εταιρεια που δινει 24ΜΒ; η τιμη ποσο αλλο να πεσει; για να πεσει η τιμη θα πρεπει και οι αλλοι να δωσουν 24ΜΒ σε αυτη την τιμη,και οχι τα 8 και 12 που δινουν σημερα. νομιζω οτι πρεπει να προχωρησειs χωριs πολλη σκεψη,ωστε μεχρι τον Σεπτεμβρη να εχειs τα 24ΜΒ. Φιλικά αλλά διαφωνώ!!! Δεν έχει δώσει Upload και 3Play..
cordobros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 εγω παλι το 3play το θεωρω οσον αφορα το βιντεο αχρηστο. βαζειs ενα πιατο και εισαι αρχονταs.
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 εγω παλι το 3play το θεωρω οσον αφορα το βιντεο αχρηστο.βαζειs ενα πιατο και εισαι αρχονταs. Θα συμφωνήσω αλλά το Upload..?
parsifal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Θα συμφωνήσω αλλά το Upload..? 2η φορά που το αναφέρεις. Ή κόλλησε η βελόνα ή κάτι τρέχει με το upload και δε μας το λες...
cordobros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 αμα ηταν να σου δωσει και 1 γιγα upload,θα ηταν πολυ πιο ακριβο
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Απλά δεν πιστεύω ότι η προσφορά της Forthnet αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη!!!Ναι μεν έχει 24Mbit αλλά δεν δίνει Upload,δεν δίνει TV Cable, έχουν πολλές αποσυνδέσεις (εγώ το έλυσα το πρόβλημα αλλάζοντας router),δεν δίνει Static IP....
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Βρε παιδιά αυτό το cable tv είναι μούφα.... πληρώνεις 2.50 ευρώ την ταινία. Πάω στο βίντεο κλάμπ της γειτωνίας μου και διαλέγω από μεγαλύτερη ποικιλία ταινιών. Αλλά το cabletv στη forthnet θα μπεί σύντομα (όχι ότι με ενδιαφέρει)
prigipa_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Βρε παιδιά αυτό το cable tv είναι μούφα.... πληρώνεις 2.50 ευρώ την ταινία. Πάω στο βίντεο κλάμπ της γειτωνίας μου και διαλέγω από μεγαλύτερη ποικιλία ταινιών.Αλλά το cabletv στη forthnet θα μπεί σύντομα (όχι ότι με ενδιαφέρει) Δεν διαφωνώ αλλά επειδή είναι μούφα δεν πρέπει να το δώσει..?Η κίνηση μετράει.... Το Upload/Static IP..? Διαφωνείτε..? Πόσοι έχουν πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις..? Επειδή κοιτάω το συμφέρον μου αυτή την χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη η Forthnet!!!Χωρίς παρεξηγήσεις....
cordobros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 και να το κανει η φορθνετ,εγω θα μεινω στο 2play. ηδη εχω παρει τιμεs για να βαλω 1 πιατο. θα αλλαξω και το tv tuner που εχω γιατι ειναι μονο για αναλογικα και ψηφιακα. εχω βρει tvtuner για δορυφορικα+ψηφιακα+αναλογικα με 120 ευρω. πιατο+τα υπολοιπα180 ευρω. συνολο 300 ευρω,και θα εχω τα παντα. εναs φιλοs μου που εχει βαλει πιατο μου εχει πει οτι εχει τα παντα δωρεαν. φθανει να μαθειs τα κολπα.
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Οι άλλοι δίνουν περισσότερο upload? Για αποσυνδέσεις δεν ξέρω, θα σας πω σε μια εβδομάδα που θα συνδεθώ. Αυτά συνήθως λύνονται με firmware update του router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.