Nik0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 22/9 MPIAKE IDIOKTHTO. re paidia se 2 vdmaded mesa mou eipe mia kopela tis 4net tha ginei energopoisi an tous pistepsoume?
tonypapadovic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ένα τηλ. στην Forthnet!!! Σωστός, αλλά μέχρι να πιάσω γραμμή...
appleater Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 περιοχη Δαφνης, 3 εβδομαδες ακριβως και συνδεθηκα, το μοντεμ (linksys wag) κλειδωνει στα 20mbit
nikos_lef Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ρε παιδες που ειναι αυτο που παρακολουθεις την πορεια της αιτησης μεσω του site της 4νετ????
a-wto- Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ρε παιδες που ειναι αυτο που παρακολουθεις την πορεια της αιτησης μεσω του site της 4νετ???? http://www.forthnet.gr/templates/ADSLstatus.aspx?c=10007803
Psycho13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Στο site της forthnet απο την προηγουμενη εβδομαδα εδειχνε οτι το μενιδι ειχε μπει στο ιδιοκτητο της..Παω και εγω σημερα με τα δικαιολογητικα στο χερι απο τα γραφεια της,τα περνει η κοπελα μου λεει σε 3~4 εβδομαδες θα ενεργοποιηθειτε και λιγο πριν φυγω λεω να κανω μια 'ανουσια' ερωτησουλα αφου μεχρι τα τελη της προηγουμενης εβδομαδας συμφωνα παντα με το site τους καλυπτομουν απο το ιδιοκτητο...Και ξαφνικα ακουω την απαντηση οτι το ιδιοκτητο δεν εφτασε ακομα στο μενιδι!!!!Μα της λεω αλλα δειχνει το site...Μου λεει τι να σου πω...Να στο κανω και να εχεις και το παγιο του οτε???Και φυσικα της ειπα ΟΧΙ ευχαριστω...Παω σπιτι να ελεγξω το site παλι και τωρα βγαζει αυτο: Αναμενόμενη κάλυψη: 15/09/2007 Η ημερομηνία ενεργοποίησης μεταφέρεται λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη των ιδιοκτητων υποδομών οπτικών ινών. Η παραπληροφορηση η ιδια!!!Ποιος ξερει ποσοι αμοιροι θα την πατησαν και θα ετρεξαν να κανουν τις αιτησεις να μην χασουν την καλοκαιρινη ΄προσφορα' του δωρεαν router....Τι να πω....
kirdou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 loipon simera me sindese.me to siemens ti oria exei 12mb;;peite kana site na metriso taxitita.pantos se torrent kapou 550-600kb katebazo perimena kati parapano....kai to simantikotero gia mena einai oti prepei na ksilotho gia na paro kai asirmato mias kai to proigoumeno pou eixa linkys den pataei se pstn lene....ti malakies:(
random Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 prepei na ksilotho gia na paro kai asirmato mias kai to proigoumeno pou eixa linkys den pataei se pstn το linksys που λες, υποθέτω εχει 4 ethernet, και την ασυρματη; αν δεν θες να ξοδευτείς για αγορά νέου, εχεις σκεφτεί να το συνδέσεις πάνω στο siemens? και πάνω στο linksys , με τις 3 ελευθερες πλεον, θα συνδεσεις ενσυρματα το/τα pc, και θα εχεις και ασυρματο. πιστευω οτι θα δουλεψει. κι εγώ ειχα adsl over isdn, με ενα Speedtouch 510, και πλεον στο 2play δεν παιζει. αλλα εχω 3 pc, και δεν εχω χρόνο τωρα να ψαξω για αγορά νέου. και το εβαλα να παιζει το ρολο switch. βεβαια, έχω αλλη μια πριζα και μετασχηματιστή σε λειτουργία, αλλα για πρόχειρη, προσωρινη λυση δουλεύει. >γραμμη dsl | V siemens | V Speedtouch | - | -- | V - V -- V pc1 pc2 pc3
kirdou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 nai me tis 4 einai.pos to sindeo me to siemens me ti kalodio;kati palepsa na kano den ebgala akri an mporeis gine pio sigekrimenos re file mpas kai glitosoume
random Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 υποθετω μεχρι τώρα, με την isdn, ειχες 1 pc συνδεδεμενο στο Λινκσις με καλωδιο. το καλωδιο Α. τωρα πηρες το Ζιμενς, και στη συσκευασια είχε αλλο ενα καλωδιο δικτυου (ethernet), κιτρινο. το καλωδιο Β. eisai στο νετ, συνδεοντας το siemens με το pc, me to cable B. βγαλε το Β απο το pc, και συνδεσε το σε μια απο τις 4 του Λινκσις. τωρα εχεις τα 2 ρουτερ/μοντεμ συνδεδεμενα. παρε και το παλιο καλωδιο Α, και συνδεεις μια απο τις υπολοιπες 3 του Λυνκσις, με το pc. dωσε στατικη ip στο pc, 198.168.1.2 και default gateway την 198.168.1.1 (του siemens). απο το pc, κανε ping pros to siemens na deis an to blepeis. ping 198.168.1.1 τωρα πρεπει να εχεις και internet. απενεργοποίησε τον DHCP του linksys, εχεις του siemens αν χρειάζεσαι. η ασυρματη συνδεση ισως θελει κατι διαφορετικό, δεν ξερω τι ip εχει το linksys σου... edit: oi ip einai 192.168 oxi 192.1
Nik0s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 to us robotics 9112 einai kalytero apo to siemens etsi? as alpisouem auto na mou steieli i net. 22 tou minos mpika sto idiokthto. pote tha energopoithei re paidia leta? se 2 vdomades?
Nik0s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 to us robotics 9112 einai kalytero apo to siemens etsi? as alpisouem auto na mou steieli i net. 22 tou minos mpika sto idiokthto. pote tha energopoithei re paidia leta? se 2 vdomades?
kirdou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 kala tha to fokimaso.an kai to asirmato me kaiei pio poli.kanonika eprepe kateythian tin grami na tin blepei to linkys tora me parenta den ksero mporei.episeis isos me kapoio update isos ginete kati.thanks pantos
pathanb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Επειδή δεν έβγαζα άκρη, σκέφτηκα να στείλω ένα mail για πληροφορίες στην Forthnet. Επειδή μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα ερωτήματα, σας το παραθέτω αυτούσιο, και ελπίζω οτι θα ασχοληθούν σχετικά σύντομα για να σας δώσω και την απάντηση της εταιρίας. ------------------------------------- 24/7/2007 Καλησπέρα σας, Επι του παρόντος χρησιμοποιώ οικιακά μια σύνδεση ADSL Connex 1Μbit, της οποίας η υποχρεωτική διάρκεια έχει παρέλθει και πλέον συνεχίζεται ως σύμβαση αορίστου χρόνου. Έχοντας ελέγξει στην ιστοσελίδα σας οτι το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet είναι διαθέσιμο για τον αριθμό του τηλεφώνου μου, θα ήθελα περαιτέρω πληροφόρηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, και την διαδικασία αλλαγής παρόχου. Συγκεκριμένα: 1. Δεν βρήκα στην ιστοσελίδα σας συγκεκριμένες πληροφορίες για τα περιεχόμενα της προσφοράς 'δωρεάν εξοπλισμού' έως 31/7/2007. Παρακαλώ ενημερώστε με για τα αντικείμενα που περιλαμβάνει, και συγκεκριμένα για το μοντέλο router/modem που προσφέρει. 2. Θα ήθελα να μάθω ποιά είναι η αναμενόμενη διάρκεια της συνολικής διαδικασίας, από την αίτηση μου μέχρι την πλήρη παροχή των υπηρεσιών σας. 3. Θα ήθελα επίσης να μάθω την διάρκεια χρόνου που θα παραμείνω χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά την διαδικασία, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την εργασία μου. 4. Τέλος, θα ήθελα να ξέρω, αν γνωρίζετε, περίπου τι πραγματική ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων μπορώ να περιμένω στην γραμμή μου, δεδομένης της απόστασης μου από τα τοπικά σας DSLAM ή/και της ποιότητας των τοπικών καλωδίων. Παρακαλώ να με πληροφορήσετε μέσω e-mail για τα παραπάνω, κατά την προσέγγιση που σας είναι δυνατή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας, {Ονομα} {Στοιχεία επικοινωνίας}
kirdou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 telika katafera na to ftiakso.apla sindesi siemens me ethernet sto linkys kai ola ok.kai asirmata ennoeite.to mono probima einai oti ston explorer den blepei to linkys alla to siemens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.