poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 OSO xero pantou ginetai simpsifismos stin forthnet.
Andree Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 OSO xero pantou ginetai simpsifismos stin forthnet. Έχεις δίκιο εν μέρει poulinos, διόρθωσα το post μου στην προηγούμενη σελίδα.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 diladi mporeis na peis oti exoun minei px tade mines apo to previous paketo kai otan pas sto new kati kanoun kai sou dinoun tous extra mines.
Andree Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, με παίρνουν σήμερα το πρωί τηλ. από τη forthnet και μου λένε για αυτό το πρόγραμμα. Από τη στιγμή εκείνη μπαίνω εδώ μέσα και βλέπω για πρώτη φορά το thread αυτό. Τους παίρνω τηλ. με τη σειρά μου και ρωτάω για το 2play λέγοντας τους οτι έχω πάρει το φοιτητικό πακέτο 768 Kbps των 117 ? εδώ και 4 μήνες και μου λένε οτι θα συμψηφιστεί. Ξαναπαίρνω για να διευκρινίσω κάτι και μου λένε οτι τα in-a-box δε συμψηφίζονται. Πριν λίγο, τους καλώ και πάλι, για να τους ρωτήσω αν γίνεται να μεταφερθεί η παρούσα σύνδεση που έχω, σε άλλο νούμερο ώστε να μη χάσω το υπόλοιπο ποσό και μου λένε οτι η νέα σύνδεση (4Mbps) θα είναι μαζί με την παλιά και θα συμψηφιστούν. Συμπέρασμα? Πάρτε και σεις τηλ. για να αποσαφηνίσουμε πλήρως το θέμα Κατά τα άλλα ο πΟΤΕ ''κλέβει'' απ' όπου μπορεί, στην Tellas προσπαθούν με πονηριά να σου πάρουν λεφτά (την είχα πριν την Teledom και κάτι ξέρω...), η Teledom κάνει για αστικά-υπεραστικά (αυτήν έχω τώρα) αλλά δεν είναι ολοκληρωμένη λύση, για τις άλλες δεν ξέρω και τέλος η forthnet φαίνεται αξιόπιστη (απ' οτι έχω διαβάσει) αν και 39,90 ?/μήνα δεν είναι και λίγα λεφτά, για μένα τουλάχιστον, το μέλλον θα δείξει...
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 den einai kai pola 40 euro afou ta 20 einai stin praxi ta 4 mbit kai ta alla 20 tha itan to pagio tou ote eno tora einai ta til sou dorean
Andree Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 den einai kai pola 40 euro afou ta 20 einai stin praxi ta 4 mbit kai ta alla 20 tha itan to pagio tou ote eno tora einai ta til sou dorean Ναι, μάλλον έχεις δίκιο, δεν ήξερα πόσο χρεώνουν τη σύνδεση στα 4Mbps. Πάντως θα ήθελα να έχουν και άλλα προγράμματα, έτσι για ποικιλία (π.χ. με 2Mbps). Από περιέργεια πήρα τηλ. τον πΟΤΕ και ρώτησα αν έχουν αντίστοιχο πρόγραμμα και μου είπαν οτι υπάρχει ένα πρόγραμμα, conn-x νομίζω, με απεριόριστες κλήσεις μετά τις 20:00 για αστικά-υπεραστικά και internet με 2Mbps γύρω στα 48 ευρώ ή και παραπάνω, δε θυμάμαι. Μιλάμε για χάσμα, απευθύνονται σε αποβλακωμένους.
pitpapk4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μιλάμε για χάσμα, απευθύνονται σε αποβλακωμένους. ΧΑΧΑ!Δεν εχεις και αδικο...Και εγω σαν εσένα εχω forthnet adsl διοδο 768 και εκανα αιτηση αυτη την βδομαδα για το 2play.Ειχα και εγω την ιδια απορία με σένα για το υπολοιπο του λογαριασμου αλλα μου ειπε (με καθε επιφυλαξη) μια φιλη που δουλευει μεσα στην Forthnet οτι οντως το υπολοιπο του λογαριασμου το αφαιρουν απο τους επομενους οποτε προχωρησα....Παντως εχς και ιντερνετ και τηλεφωνια forthnet και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ελπιζω να μν αλλαξω γνωμη...
prigipa_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Την Παρασκευή έγινε η καταχώρηση στην Forthnet για το 2Play και αποστολή προς τον ΟΤΕ!!!Για να δούμε θα το δεχτεί ο ΟΤΕ επειδή δεν έχω στείλει λογαριασμό. Υ.Γ Να σημειωθεί ότι έχω καινούργιο τηλ. αριθμό
asxetoula Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Nα υποθέσω πως αντί για λογαριασμό, τους έδωσες φωτοτυπία από το συμβόλαιο που υπέγραψες στον ΟΤΕ; Εκεί φαίνονται τα στοιχεία του κατόχου της γραμμής οπότε το δέχονται
fits13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Re pedes to exei valei kaneisto sigegrimeno alla mono apo forthnet oxi mesw ote. An nai einai eyxaristimenos me to thema statheris tilefwnias kai 4mbit adsl??? Epeidi ap' oti katalava kai to tilefwno tha einai mesw tis adsl otan milas sto tilefwno miwnete i taxitita poy katevazeis??? Kai katevazeis mexri kai 400kb/s h' tsifos?? An ginetai as mas katatopisei kapoios poy exei eidi valei forthnet kai exei figei entelws apo ton ote an einai eyxaristimenos kai ti akrivws paizei me to stathero kai tin adsl(Diladi milas se stathera mesw tis grammis adsl h' einai opws ston ote allo h adsl allo to stathero).
prigipa_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Προς το παρόν δεν μπορείς να το βάλεις εάν δεν έχεις τηλ. αριθμό OTE
asxetoula Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Epeidi ap' oti katalava kai to tilefwno tha einai mesw tis adsl otan milas sto tilefwno miwnete i taxitita poy katevazeis??? Kai katevazeis mexri kai 400kb/s h' tsifos?? An ginetai as mas katatopisei kapoios poy exei eidi valei forthnet kai exei figei entelws apo ton ote an einai eyxaristimenos kai ti akrivws paizei me to stathero kai tin adsl(Diladi milas se stathera mesw tis grammis adsl h' einai opws ston ote allo h adsl allo to stathero). Το τηλέφωνο είναι κανονικό, όπως ακριβώς του ΟΤΕ, δεν είναι voip, αρα δε μειώνεται η ταχύτητα της σύνδεσης όσο μιλάς στο τηλέφωνο. Όσο για την ταχύτητα, είναι στα περίπου στα 3,5mbps(δεν είναι προσωπική εμπειρία, το διάβασα αλλού). Προς το παρόν δεν μπορείς να το βάλεις εάν δεν έχεις τηλ. αριθμό OTE Ακριβώς, η Forthnet δε δίνει (ακόμα) δικό της αριθμό, θα πρέπει να είσαι ήδη στο δίκτυο του ΟΤΕ και να ζητήσεις φορητότητα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποχωριστείς την ήδη υπάρχουσα ADSL σύνδεσή σου πριν κάνεις αίτηση στη Forthnet.
prigipa_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το τηλέφωνο είναι κανονικό, όπως ακριβώς του ΟΤΕ, δεν είναι voip, αρα δε μειώνεται η ταχύτητα της σύνδεσης όσο μιλάς στο τηλέφωνο.Όσο για την ταχύτητα, είναι στα περίπου στα 3,5mbps(δεν είναι προσωπική εμπειρία, το διάβασα αλλού). Ακριβώς, η Forthnet δε δίνει (ακόμα) δικό της αριθμό, θα πρέπει να είσαι ήδη στο δίκτυο του ΟΤΕ και να ζητήσεις φορητότητα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποχωριστείς την ήδη υπάρχουσα ADSL σύνδεσή σου πριν κάνεις αίτηση στη Forthnet. Εκτός αν βάλεις New Number..
asxetoula Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Εκτός αν βάλεις New Number.. Ναι, παίζει κι αυτό, αλλά να αλλάζεις αριθμό; Να πρέπει να τον δώσεις πάλι σε ένα σωρό κόσμο; Μου φαίνεται λίγο χαζό να παίρνω τηλ και να λέω: "Γεια, τι κάνεις; Άλλαξα αριθμό." κάθε φορά που βγαίνει καινούρια προσφορά σε κινητή ή σταθερή τηλεφωνία.
prigipa_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ναι, παίζει κι αυτό, αλλά να αλλάζεις αριθμό; Να πρέπει να τον δώσεις πάλι σε ένα σωρό κόσμο; Μου φαίνεται λίγο χαζό να παίρνω τηλ και να λέω: "Γεια, τι κάνεις; Άλλαξα αριθμό." κάθε φορά που βγαίνει καινούρια προσφορά σε κινητή ή σταθερή τηλεφωνία. Εκτός αν είσαι μικρός και δεν έχεις διαδώσει το νουμερό σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.