Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αναλογα με το τη ορεξη εχουν φιλε.χαχα

υποτιθεται οτι παει με τα αποθεματα νομιζω κλπ

enta3ei to katalava:???:

toylaxiston 8a'8ela na ma8w ~pososto i tis pi8anotites poy exw na parw to "crypto":confused:

Δημοσ.

emena to siemens mou dwsane..

κατι αλλο τωρα...εχω ξεχασει τον κωδικο μου...μπορω να τον δω απο τις συνδεσεις δικτυου εκει που κανω το connect ρε παιδια?

η βλακεια ειναι οτι δεν εχω και τηλ τωρα και δεν μπορω να τους παρω τηλ

Δημοσ.

skiaxtro7

μπορω να τον δω απο τις συνδεσεις δικτυου εκει που κανω το connect ρε παιδια?

Δεν μπορείς δυστυχώς .

Παρʼτους απʼτο κινητό να σου στείλουνε τους κωδικούς με SmS

Δημοσ.
Ειναι απλό. Θέλεις internet ? ΜΑΚΡΥΑ από FORTHNET !!!

Κατ εμέ η Forthnet είναι η καλύτερη εταιρία !!

Εμένα μου έδωσαν crypto F330 και είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό, το μενού του είναι πανεύκολο (να φανταστήτε ότι το κάνο forward χωρίς να δω τις οδηγίες του forwarding.com )

Βεβαίος είναι για προχωρημένους χρήστες :-D

Θέλει κάτι rebout που και που ....

Kαι τι κόλλημα και αυτό με το crypto ??

Γιατί δεν έυχεστε να σας έδινε U.S. Robotics?

Δημοσ.

Τώρα που όλοι φεύγουν από τον ΠΟΤΕ και αλλού και βάζουν forthnet, όταν γεμίσουν οι γραμμές της θα έχουμε πτώση της ταχύτητας των 24mpbs;

Θα τα βλέπουμε μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις; Εύχομαι να μην ισχύσει αυτό που λέω ούτε για αστείο.

Δημοσ.

kapoies erotiseis mipos 3eroume to modem pou sou parexei tora i fothnet ean ipostirizi tin taxitita?

.ena kalo episeis modem roter na protinete?

.ean pezoun discon.

.kai ean ontos pezi na kanoun mono 3 ores na mou alla3oun tin grami apo ton ote. auti itan i apantisi stin erotisi mou poso kairo 8a eimai xoris net..

Δημοσ.
min katigoroume kati gia to opio exoume ipograpsi....to simvolaio pou ipograpses lei kathara oti ise desmeymenos gia ena xrono se ayto to programma meta kane oti thes allakse kai paroxo ama goustaris!
Αν οι 12 μηνες ισχυουν απ'την ημερομηνια ενεργοποιησης τοτε ειναι μεγαλη μπινια οπως καταλαβαινετε γιατι μπορει να σ'εχουν και μισο χρονο στο περιμενε και γενικοτερα οσο γουσταρουν...
Δημοσ.
Αν οι 12 μηνες ισχυουν απ'την ημερομηνια ενεργοποιησης τοτε ειναι μεγαλη μπινια οπως καταλαβαινετε γιατι μπορει να σ'εχουν και μισο χρονο στο περιμενε και γενικοτερα οσο γουσταρουν...

ma ama se exoun miso xrono na perimeneis mporeis aneta na katagkeileis tin simvasi pou exeis ipograpsei k na spaseis to simvolaio afou den sou parexoun tis ipiresies pou anagrafontai...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...