SPY007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Προσπαθώ να μείνω όσο το δυνατόν ποιο ήρεμος. Η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια ώστε να γνωρίζω 5 πράγματα παραπάνω (ακόμα και από πολλούς υπαλλήλους της Forthnet στο helpdesk). Που σημαίνει, ότι ήταν να κάνω από την μεριά μου, το έχω κάνει. Μέχρι και 4 διαφορετικά ρουτεράκια άλλαξα για να είμαι σίγουρος 100% (συμπεριλαμβανομένου και του siemens της Forthnet), αλλά DSL δεν υπάρχει. Δεν την βλέπει καν. Η μεγαλύτερη πλάκα όμως, είναι, το γεγονός ότι ενώ το τεχνικό τμήμα τους αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα, το εμπορικό σε χρεώνει κανονικότατα γιατί απλώς "γράφει" στα παλιά τους τα παπούτσια το τεχνικό τμήμα. Εταιρία σου λέει ο άλλος... @#$%@#$^
Tox0tis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παιδιά από τη στιγμή που στην σελίδα που βάζεις το νούμερό σου γράψει"αποστολή αίτησης στον ΟΤΕ" για να μπείς στο ιδιόκτητο με 2play, πόσο χρόνο παίρνει να σε συνδέσουν? Συνεδεμενους μας εχουν ολους φιλε μου Και αυτους που εχουμε 2play και αυτους που δεν εχετε. Οποτε μην ανησυχεις και μην αγχωνεσαι
androu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 1 βδομάδα είναι τώρα απο την παραλαβή της αίτησης. σήμερα παρατηρώ οτι απο 832/224 πήγε σε 768/192 .. ενώ έχω κάλυψη από το ιδιόκτητο.. δεν καταλαβαίνω τι παίζει! Μήπως περάσαν κανένα patch στα siemens 1?
dialpistis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 esteila tin parakato epistoli sto tmima poliseon tis forthnet... μετα απο alepalila τηλεφωνηματα χωρις απαντηση.... Δεν γινεται... Δεν μπορουμε.. εχετε δικιο.. θα σας καλεσουμε.... ξερει κανεις τι μπορω να κανω παρακαtω???? :evil::evil::evil::evil: Θα μπορουσε να ληξει το θεμα με 27 ε παραπανω που μου ζητησε η crypto για να μου το αντικαταστησει με το f360... (το 330 εχει προβλημα και υπερθερμενεται με αποτελεσμα να κολαει aneleita) alla gia to g@@@ to tis istorias.. .tha to travikso oso de paei.... --------------------------------------------------------------------------------- Θεσσαλονικη 16/7/2007 Τον Ιούνιο που μας πέρασε αποφάσισα να κάνω αίτηση για παροχή 2play από την εταιρία σας. Η αίτηση κατατέθηκε στο κατάστημα ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης την 13/6/2007. Εκείνη τη χρονική περίοδο η forthnet μπορούσε να μου παρέχει 10mbbs μέσα στο ιδιόκτητο δίκτυο της με την προοπτική από 1/7/2007 το 10 να γίνει 24mbbs. Η περιοχή μου ήταν να μπει στο ιδιόκτητο στις 16/6 (3 μέρες μετα την ημερομηνία της αίτησης μου) όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε παίρνοντας παράταση ως τις 22/7. Στις 12/7/2007 Παρέλαβα τον εξοπλισμό. Ένα router της Crypto f330. To συγκεκριμένο royter συμφωνά με τον κατασκευαστή δεν μπορεί να μου δώσει ταχύτητες πέραν των 8 mbbs. Πράγμα που αντιτίθεται στη προσφορά σας για δωρεάν παροχή τεχνικού εξοπλισμού βάση της οποίας έγινε το συμβόλαιο. Ετσι, ενώ εχω πληρώσει για 10mbbs με τον εξοπλισμό που μου στείλατε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έχω αυτές τις ταχύτητες. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Απαιτώ ΑΜΕΣΑ αλλαγή του router με κάποιο που να μπορεί τουλάχιστον να μου δώσει τα 10mbbs που εσείς μου προσφέρατε - υποσχεθήκατε. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Όπως καταλάβατε επιμελώς δεν αναφέρομαι στα 24Μbbs αφου βάσει της ενημέρωσης που είχα για το θέμα, από το τμήμα πωλήσεων σας, μου αναφέρθηκε πως αυτό (τα 24 δηλαδή) ήταν μια τεχνική αναβάθμιση που έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο της αίτησης μου. (παραβλέπω το γεγονός οτι ηταν μια προγραμματισμένη και εντέχνως προβεβλημένη "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" (που αφορουσε οσους το διαβαζαν) στο site σας. ΑΡΑ και λόγος να «κλείσει» κάποιος συμβόλαιο με σας ) Μια ακόμη δικαιολογία για την μη αποστόλη επαρκούς τεχνικού εξοπλισμού και ταυτόχρονα άρνηση της αλλαγής του ήταν, πως από τη στιγμή που εγώ δεν είμαι για την ώρα στο ιδιόκτητο δικτυο, μου στείλανε κάτι που θα με κάλυπτε για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σας επαναλαμβάνω και πάλι πως εγώ δεν πλήρωσα όμως για 1mbbs που προσωρινά έχω, αλλά για 10. Εδώ θα αναφέρω το γεγονός πως συνδρομητές σας που παρέλαβαν ΠΡΙΝ από μένα έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους ένα router ADSL+2. Δεν μπορεί λοιπόν να ακολουθείτε διαφορετικά μέτρα και σταθμά στέλνοντας σε κάποιους τον «δωρεάν» εξοπλισμό που καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ τις ανάγκες τους, ενώ σε κάποιους άλλους τους παρέχετε routers και modems που είναι απαρχαιωμένα και δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να καλύψουν τις ταχύτητες που εσείς υπόσχεστε. Τέλος, θα σας επισημάνω πως, αυτό που εσείς ονομάζετε «δωρεάν εξοπλισμό» και ειδικότερα σύμφωνα με τους συνεργάτες σας, που μίλησα στο τηλέφωνο «χάρη – πρόσφορα της εταιρίας»...σε κοινά ελληνικά άνετα μεταφράζεται σε :«πάρε ότι σου δώσω και βούλωστο») Επειδή όμως, μόνο έτσι δεν είναι, θα σας θυμίσω πως μια παρωχη (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δωρεάν εξοπλισμός) που θα μπορούσατε και να μη την προσφέρετε---αλλα το κανετε--- ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ταυτόχρονα και λόγος ΕΠΙΛΟΓΗΣ της forthnet από τους χιλιάδες που σας εμπιστεύτηκαν. Περιμενω το συνομοτερο ικανοποιηση του αιτηματος μου. Σας Ευχαριστω
androu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 δεν το στέλνεις κ στο ΙΝΚΑ κ στην ΕΕΕΤ και στο pcw.gr μήπως κ βάλουν λίγο μυαλό? Πιστεύω οτι ούτε καν θα ιδρώσουν αν δεν αναλάβει κάποιος φορέας (εεετ) το θέμα.. Προφανώς τα usr προέκυψε ότι ανεβάζουν το κόστος .. και σκεφτήκανε να βάλουν πάλι τις μουφες τα crypto..
Nik0s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 paidia emeis pou energopoioumaste stis 22/7 tin auti kyriaKI DILADI AUTO SIMANEI THA EXOUME 24MBIT TIN DIIA MERA ETSI? 22/7 einai i imerominia pou sthn rostan pc stin thesslaoniki tha allaxoun ta dslam tous se auta tou idiokthtou? Giati kapoia apidia apo to adslgr.com mou eipan pws tin kyriaki mapinouem sto idiokthto alladen simanie pws tin diia mera tha energopoiithoume kiolas, ti apei na pei auto? Kai alli kathysterisi giati?1?!
nasmania Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εγώ ενεργοποιήθηκα σε 2play την Τετάρτη στις 11 του μήνα. Βρίσκομαι Τούμπα / Θεσσαλονίκη. Συνολικά περίμενα περίπου 2 μήνες απο την κατάθεση της αίτησης (η αίτηση κατατέθηκε αν θυμάμαι καλά αρχές Μαίου). Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου μιας και υπάρχει το γνωστό πρόβλημα έλλειψης πορτών στην Τούμπα και άτομα τα οποία έκαναν αίτηση πριν απο μένα δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα. Γενικώς η FORTHnet απ'οτι κατάλαβα δεν τηρεί σειρά προτεραιότητας και κακώς. Οσον αφορά την γραμμή, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, συγχρονίζει περίπου στα 21500 (είμαι πολύ κοντά στον ΟΤΕ) και δεν έχω καθόλου disconnects. Downloads κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και με την χρήση download manager, τερματίζει, δηλαδή μένει κολλημένο στο 2,1mb/s. Αυτό βέβαια απο πηγές που μπορούν να δώσουν, όπως πχ rapidshare με premium acc. Σε torrents, απο private tracker το μεγαλυτερο που έχω πιάσει είναι 1,5mb/s. Γενικότερα ακόμα και το σερφάρισμα είναι πολύ πιο άνετο και ταχύτερο απο πριν (είχα 1024). Οσον αφορά την τηλεφωνία, η ποιότητα είναι περίπου ίδια με του ΟΤΕ (ισως λίγο χειρότερη) τόσο σε κλήσεις προς σταθερά όσο και προς κινητά. Εχω πρόβλημα όμως με την αναγνώριση, δεν δουλεύει, όπως και σε πολλούς άλλους. Επίσημα η απάντηση της FORTHnet είναι οτι υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιες συγκεκριμένες μάρκες τηλεφώνων. Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ασύρματα και δεν παίζει. Ενσύρματη συσκευή δεν έχω δοκιμάσει (με ενσύρματη στους περισσότερους παίζει η αναγνώριση). ΥΓ. Router χρησιμοποιώ το USR 9107 και συγχρονίζει λίγο πιο πάνω απο το SpeedTouch 585 v6 που επίσης δοκίμασα. Η FORTHnet μου έστειλε ενα Siemens CL-110 αλλά έμεινε στο κουτί μιας και έχει μόνο μια ethernet. Εγω πάντως με SOHO και ενα ασύρματο Ericsson που έχω η αναγνώριση λειτουργεί 99% των περιπτώσεων (και με ΟΤΕ ετσι λειτουργούσε) Δοκίμασε πάντως και με άλλο φιλτράκι γιατί μου έχει τύχει παλιότερα συσκευή να μην κάνει αναγνώριση καλούμενου και να φταίει το φίλτρο !
nasmania Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 pare stin forthnet kai pes oti sou kanei disconects gia na asou kanoun allagi sto profil.tha pesei ligo i taxitita alla tha ise pio statheros.distixos oi grammes tou ote den ine kai oti kalitero kai eno tha prepe to margin na ine stathero distixos den ginetai panta auto. Poulino mias kai to ethikses.. Me thn allagh profile poso peftei h taxythta sou peripou ? Syndeomoun mia xara sta 10 Mbps kai meta thn allagh evs 24 mbps syndeomoun max sta 12 mbps me para polles aposyndeseis...Tous phra thl kai mou eipan na afhsv anoikto to router na doun ta disconnects.Apo thn epomenh eimai syndemenos sta 7 mbps.San megalh diafora den einai ? An skefteis oti sta 10 mbps hmouna karfi ?
Nitrous18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 καλα πηρα τηλ τωρα στη 4νετ γιατι απο πρωχτες μπηκε η περιοχη μου στο ιδιοκτητο δυκτιο. και μου ειπε να στειλω μαιλ ή να στειλω φαχ. ???? τι να πω
skiaxtro7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 paidia emeis pou energopoioumaste stis 22/7 tin auti kyriaKI DILADI AUTO SIMANEI THA EXOUME 24MBIT TIN DIIA MERA ETSI? 22/7 einai i imerominia pou sthn rostan pc stin thesslaoniki tha allaxoun ta dslam tous se auta tou idiokthtou? Giati kapoia apidia apo to adslgr.com mou eipan pws tin kyriaki mapinouem sto idiokthto alladen simanie pws tin diia mera tha energopoiithoume kiolas, ti apei na pei auto? Kai alli kathysterisi giati?1?! και μενα ετσι εγινε φιλε...δευτερα ελεγε ενεργοποιησει αλλα μου ειπε σε λιγες μερες θα εισαι κομπλε
tatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 elpizo file dialpistis to mail na to estiles apo to mail pou mas parexi se olous i forthnet(nai nai oloi exoume mail allo ama alloi to kseroune kai alloi oxi) allios an den to estiles apo eki na kseris oti pai sta junk!!! epidi ixa epoikinonia me forthnet otan ixa akomi 768 kai ixa kapio provlima mou ipane na stilo mail sto sales...estila 4!!! kai den apantithike kanena kai otan tous pira i apantisi itane oti mail ektos paroxou den diavivazonte sto sistima(piga na tis po tipota alla tespa....ennoeite pos ayto pou leei den ysxeii....mou mathane kai texnologia...) me to pou eklisa to til estila apo to araxniasmeno mail pou mou ixe parexi i forthnet to opio kai pali sta araxna ine kai oute pou to thimamai(tha to psakso) kai to mail apantithike meta apo 5 ores!!! alla na kseris i kaliteri magkia an thes as poume na pis oti ekanes kati kai epiase topo na sintaksis ena mail me to pragma opos akrivos exi se morfi katagkelias kai na to stilis sto inka h stin EETT alla kai me CC sti forthnet!!!! etsi tha kseroune oti oti diavazoune diavazete kai tin idia stigmi apo kapoion allo pou "den" prepei gia aytous!!! to na stilis ena aplo mail sti forthnet min nomizeis oti idroni to aytaki tous...giati milas esi me aytous...edo den ta vriskis apo to tilefono tha ta bris apo mail??select--->delete o epomenos....gnomi mou panta!
pierotos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παίδες HELP!!! Μαζί με εμένα είχε κάνει αίτηση και ένας φίλος μου. Του φέρανε το router της siemens (αυτό στείλαν και σε εμένα). Ενώ εγώ συνδέομαι κανονικά μέσω ethernet σε αυτόν συμβαίνει το εξής: Ενώ κάνω κανονικά τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς τις δικές μου εκεί που συνδέεται μέσω ethernet (δοκίμασα και με usb) και κλειδώνει π.χ στα 16000mbps μετά από 10 δευτερόλεπτα περίπου ή στο φόρτωμα μιας σελίδας χάνεται η σύνδεση, αναβοσβήνει η ένδειξη DSL και χάνεται το PPP. Μετά από 30 δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται και μετά πάλι τα ίδια. Έκανα ενα Run Diagnostic και ιδού Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: PASS Test your USB Connection: DOWN Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS Test ATM OAM F5 segment ping: FAIL Test ATM OAM F5 end-to-end ping: FAIL Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Test authentication with ISP: PASS Test the assigned IP address: PASS Ping default gateway: FAIL Ping primary Domain Name Server: N/A Τι μπορεί να φταίει ???
nhn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 paidia exo 2play me 39,90 euro to mina.matheno oti forthnet poylaei sketo tilefono aperioista ethika me 26,90 to mhna xoris adsl.tous perno tilefono gia na mou bgaloun to adsl kai na exo sketo tilefono me 26,90.i apantisi itan oti den ginete !!!apo septembrio kai blepoume.oraia etairia i forthnet mou thimizi ton ote!!!
tatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 min katigoroume kati gia to opio exoume ipograpsi....to simvolaio pou ipograpses lei kathara oti ise desmeymenos gia ena xrono se ayto to programma meta kane oti thes allakse kai paroxo ama goustaris!
Dimitris22 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Παίδες HELP!!! Μαζί με εμένα είχε κάνει αίτηση και ένας φίλος μου. Του φέρανε το router της siemens (αυτό στείλαν και σε εμένα). Ενώ εγώ συνδέομαι κανονικά μέσω ethernet σε αυτόν συμβαίνει το εξής: Ενώ κάνω κανονικά τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς τις δικές μου εκεί που συνδέεται μέσω ethernet (δοκίμασα και με usb) και κλειδώνει π.χ στα 16000mbps μετά από 10 δευτερόλεπτα περίπου ή στο φόρτωμα μιας σελίδας χάνεται η σύνδεση, αναβοσβήνει η ένδειξη DSL και χάνεται το PPP. Μετά από 30 δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται και μετά πάλι τα ίδια. Έκανα ενα Run Diagnostic και ιδού Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: PASS Test your USB Connection: DOWN Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS Test ATM OAM F5 segment ping: FAIL Test ATM OAM F5 end-to-end ping: FAIL Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Test authentication with ISP: PASS Test the assigned IP address: PASS Ping default gateway: FAIL Ping primary Domain Name Server: N/A Τι μπορεί να φταίει ??? File mou mipos mporis na kanis ena tracert sto http://www.forthnet.gr'>http://www.forthnet.gr Auto ginete os eksis: Enarksi->Ektelesi->Cmd->tracert http://www.forthnet.gr Apo oti fainetai kai sigxronizis kai pairnis Ip alla kane kai ena tracert mipos mas diski kati parapano.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.