PaPpaS_gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Παιδια εγω πριν μερικες μερες εκανα συμβολαιο για 2play στην Νικαια. To adsl wizard ελεγε οτι θα υπαρξει καλυψη εδω στις 15/7 (εδω και 7 μηνες αυτο τωρα). Αφου θα κανουν 1,5 μηνα οπως μου ειπαν να ενεργοποιηθει ειπα ειμαι ενταξει. Μπηκα ομως σημερα παλι εκει και μαντεψτε! Καινουρια ημερομηνια 13/8 τωρα ... Και εχω αρχισει και ανησυχω τωρα μην απο 2Mbps που ειμαι τωρα βρεθω με 1Mbps για κανα χρονο . Γιατι τι τους εμποδιζει την 14/8 να δωσουν καινουρια ημερομηνια; Τιποτα...
trojan21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 apo 30/5/07 kataxorisi apo forthnet kai tipota!200 tilefona ,exi provlima i forthnet meno kalamaki,ti na kano?(exo internet kanonika apo adsl box) ,na figo apo forthnet kai pu na pao? apo to internet ime efxaristimenos edo kai 3 xronia.APISTEFTO EDO KAI 2 MINE KATEVAZO ME 100kbs 8 stis 10 fores ti egine tora pu allazo kaliterevun ta pragmata???exo 1024!
skiaxtro7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ρε παιδια οταν λενε εκτιμωμενη ημερομηνια τι ενοουνε ακριβως?γιατι ηταν για της 16 η δικια και μου λεει οτι στις 16 γινεται η φορητοτητα και οτι μεσα σε αυτην την βδομαδα η την επομενη θα ειμαι κομπλε.. :S
warewolf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 διαβαζω συνεχεια για τις καθυστερησεις στις συνδεσεις σας και απορω δειτε τη δικια μου στην περιοχη αμπελοκηπων. 25/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:09/07/2007 21/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 21/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ απο τη μερα που εκανα (τηλεφωνικη) αιτηση μεχρι την ημερα που ειχα 24αρα= 20 μερες (τοσο μου ειχαν πει οτι θα περιμενω, αλλα δεν τους πιστεψα) να σημειωσω οτι: 1)ειχα ενεργη συνδεση με forthnet adsl in a box πριν παω στο ιδιοκτητο 2)ζητησα φορητοτητα αριθμου για να μην χασω το παλιο νουμερο 3) στις 9 του μηνος, οπως μου ελεγαν ετσι κι εγινε 3-4 ωρες διακοπη η σταθερη τηλεφωνια, αλλα τι internet δεν σταματησε καθολου. απλα, ενω το router συγχρονιζε στα 22000kbps επιανα 2 mbps κι αυτο μεχρι το μεσημερακι, οπου μου αλλαξαν και την συνδεση σε 24 mbps. ειχα δηλωσει ουτως ή αλλως και τα παλια user kai password ωστε να ισχυουν με την νεα συνδεση κι ετσι ημουν ολο το πρωι και εκανα speedtests. με λιγα λογια δεν ειχα καθυστερηση ουτε ωρων, ποσο μαλλον ημερων. επισης 2 μερες πριν (σαββατο) μου ειχαν στειλει με κουριερ και ενα siemens router, το οποιο κρατησα, αλλα δεν χρησιμοποιησα. με ολα τα παραπανω συμπαιρενω οτι οι καθυστερησεις σας ισως οφειλονται στο οτι δεν υπηρχε ενεργη προηγουμενη συνδεση, ή ζητησατε νεο αριθμο τηλεφωνου που ισως ειναι πιο χρονοβορο ή τελος εχει να κανει με τις περιοχες που μενετε. τι να πω. και να σκεφτειται οτι μπηκα στο ιδιοκτητο, υστερα απο τηλεφωνημα της forthnet σπιτι μου να μου πουν να μπω. τους απαντησα οτι το σκεφτομαι για μετα τις καλοκαιρινες διακοπες και υστερα ξανασκεφτηκα: ας κανω την αιτηση τωρα, για να εχω 24αρα στο τελος αυγουστου. τελικα εχω ηδη 24αρα και διακοπες παω σε 5 μερες. δεν νομιζω οτι ειμαι τυχερος αλλα καπου οφειλονται οι καθυστερησεις και οχι καθαρα σε επιπολαιοτητα της forthnet. κατεθεσα τα παραπανω με την ελπιδα καποιοι να βγαλουν ακρη.
Tox0tis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αυτό είναι standar ; Δηλαδή το έχεις κάνει εσύ ή απλά έχεις ακούσει? Το εχω ακουσει. Αν ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω δεν το ξερω. Υποτιθεται οτι αυτο ελεγαν στην αρχη,οταν διαφημιζαν το 2play. Ετσι κι αλλοιως, ακομα και αν πας μεσω ΟΤΕ,παλι δεν εχεις προβλημα αν ειναι να μπεις αμεσως στο ιδιοκτητο forthnet. Υ.Γ. Το "δε θα εχεις προβλημα" στο ιδιοκτητο forthnet μην το παρεις και τοις μετρητοις. Αλλοιως δε θα γραφαμε 116 σελιδες εδω :-?:-?
gtsamour Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παιδιά από τη στιγμή που στην σελίδα που βάζεις το νούμερό σου γράψει "αποστολή αίτησης στον ΟΤΕ" για να μπείς στο ιδιόκτητο με 2play, πόσο χρόνο παίρνει να σε συνδέσουν?
gtsamour Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Και εγώ από 25/5... Δε με πολυνοιάζει να σου πω γιατί έχει λήξει εδώ και ένα μήνα η adsl one bill που είχα και που παρέχουν dsl δωρεάν μέχρι να με συνδέσουν
adi32 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 το ιδιο κι εγω εχω την προσφορα την περσινή και δε με χουν κοψει μαλλον ανακριβειες λενε στο site οτι υποστηριζονται τα νοτια προαστια και το βαλανε για να κανουμε αιτησεις
Sorath Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ερώτηση: Αν έχεις νέο σπίτι, χωρίς τηλέφωνο ΟΤΕ, μπορείς να κάνεις αίτηση για FORTHNET 2 Play? Γνωρίζει κανείς πόσο στοιχίζει η εγκατάσταση νέας γραμμής;
gtsamour Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αυτό φοβάμαι και εγώ.... αλλά για να έχουν στείλει την αίτηση στον ΟΤΕ για διακοπή?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν έχει περάσει πολύς καιρός από την "αποστολή αίτησης προς τον ΟΤΕ" και δεν έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση, ρίξε ένα τσεκάρισμα και με το 134 και με τη forthnet αν όντως έχει περάσει η αίτηση για την ενεργοποίηση του DSL, γιατί κάποιες έχουν χαθεί. Επίσης, η forthnet απ' όσο ξέρω, δεν δίνει σε ανενεργό βρόχο. Ήτοι, πρέπει να έχεις ήδη γραμμή ΟΤΕ.
VaggossonX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Λοιπον ... δεν εχω διαβασει πολυ καλα τι εχετε γραψει ολοι και οσα εχετε γραψει με μπερδεψαν λιγο οι ερωτησεις θα σας τα πω αναλυτικα τι εγινε με εμενα μηπως καταφερω και λυσω καποιες αποριες ξεκιναω σε νεο σπιτι ... (αναγκαστικα) εβαλα τηλεφωνο και πληρωσα μονο την ενεργοποιηση και ισως και τον 1ο μηνα με πολυ λιγα εως 0 τηλεφωνα (και αυτο γιατι η forthnet πρεπει να εχεις τηλ για να σου βαλει 2play) με 2 τηλεφωνακια που του πηρα και του μιλησα ομορφα για να κανουνε γρηγορα μου συνδεσανε το τηλεφωνο ΜΟΝΟ ... σε περιπου 10 μερες .. αφου δεν ειχα τηλ για περιπου 30 ωρες μεχρι να γινει αλλαγη απο ΟΤΕ την επομενη μου εστειλαν μηνυμα με τους κωδικους και την επομενη που δοκιμασα ειχα kai internet στα 24 mps περιπου λοιπον 13 μερες για φουλ ετοιμασια του 2Play με το μοντεμ που μου εστειλαν κατεβαζω max αλλα ΣΤΑΘΕΡΑ με 1.13mps παρα πολυ καλα Imo ... κατεβασα 2 Games της ταξεως των 4-5 G και μια ταινια 1G και 4-5 CD τραγουδιων σε λιγοτερο απο 8-10 ωρες η συνδεση εξαρτατε και απο το μοντεμ που θα σου στειλουν ... το adsl1 που ειχαν δεν εποιανε πανω απο 8.5 mps γραμμη εγω ειμαι κλειδομενος στα 13-14 mps και κατεβαζω με 1.13 ΣΤΑΘΕΡΑ ...ξαναλεω οσο για την τηλεφωνικη τους βοηθεια ξεχαστε το ... λιγα ατομα με πολους συνδρομητες απλα παρτε τηλεφωνο και περιμενε τε ... ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ αλλα θα αργησουν πολυ μην μασατε ... κρατηστε το λιγο..πολυ μαλλον οτι ερωτησεις εχετε ... θα προσπαθησω να απαντησω ... καλη συνεχεια
SPY007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Προφανώς όσοι από εδώ μέσα έχουν πει καλά λόγια για την κολώεταιρία δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για να χρειαστούν το helpdesk της. Ας πάρουν πρώτα το 801-100-9000 να φτύσουν αίμα στην αναμονή και τα ξαναλέμε. (btw, έχω μείνει χωρίς DSL εδώ και 25 μέρες και η απάντηση τους είναι "εμείς σας βλέπουμε ενεργοποιημένο")... *** Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα τους. Μετά από 25 μέρες αποφάσισαν ότι μάλλον είναι βλάβη του ΟΤΕ. Φυσικά το εμπορικό τμήμα τους εξακολουθεί να με χρεώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ άσχετα που δεν έχω δει internet ούτε για ενα sec. (φυσικά και τους είπα το πρόβλημα μου και στο εμπορικό τμήμα , η απάντηση τους ήταν το κλασικό "εμείς σας βλέπουμε ενεργοποιημένο")... Θες Internet ??? ΜΑΚΡΥΑ από FORTHNET !!!
VaggossonX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 έχω μείνει χωρίς DSL εδώ και 25 μέρες και η απάντηση τους είναι "εμείς σας βλέπουμε ενεργοποιημένο")... *** Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα τους. Μετά από 25 μέρες αποφάσισαν ότι μάλλον είναι βλάβη του ΟΤΕ. Φυσικά το εμπορικό τμήμα τους εξακολουθεί να με χρεώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ άσχετα που δεν έχω δει internet ούτε για ενα sec. (φυσικά και τους είπα το πρόβλημα μου και στο εμπορικό τμήμα , η απάντηση τους ήταν το κλασικό "εμείς σας βλέπουμε ενεργοποιημένο")... Θες Internet ??? ΜΑΚΡΥΑ από FORTHNET !!! δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα στην forthnet απλα να σου κανω μια ερωτηση ... εχεις ολα τα καλωδια σωστα ? δεν εχεις κανει κανενα λαθως πουθενα ? κωδικους ρυθμησεις κτλ ? δεν ειχα ιντερνετ για μια μερα και τους πηρα τηλ και τους ειπα γιατι δεν δουλευει και μου ειπαν .. "ολα φαινονται καλα .. να σας συνδεσω με το τεχνικο τμημα?" και εκει μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα και τελικα κοιταξα και ειχα βαλει αναποδα τα καλωδια στο Spliter και αλλη μια μερα δεν ειχα γιατι ειχα αλλαξει κωδικο στο site και ξεχασα να το αλλαξω στο μοντεμ ... αλλα το καταλαβα και εχασα μονο μιση ωριτσα μεχρι να το καταλαβω τι βλακεια ειχα κανει δεν λεω οτι ειναι τέλειοι απλα δες αν εχεις κανει καπου λαθως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.