skiaxtro7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ρε παίδες κάτι άκυρο...μπορώ να κάνω φραγή μέσω της 4νετ για να μην γίνεται να πάρω κινητά από το σταθερό?
optostyle Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ξαναξαναδειτε τα χαλια τους...φυσικα ακομα δεν ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου....θα εχετε νεα=====> Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:12/07/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/07/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:28/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:25/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/04/2007 05/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 05/04/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ρε παίδες κάτι άκυρο...μπορώ να κάνω φραγή μέσω της 4νετ για να μην γίνεται να πάρω κινητά από το σταθερό? http://www.forthnet.gr/templates/faq.aspx?p=191709
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 να ρωτησω κατι.. 1.ειναι καλυτερο το ρουτερ να ναι συνδεδεμενο στη καρτα δικτυου(ethernet??) και γιατι?? 2.αν το συνδεσω στη ethernet θα αυξηθει καθολου η ταχυτητα? 3.καποιο καλο site για ελεγχο της ταχυτητασ του adsl?? 4.τα στατιστικα που βλεπω στο ρουτερ ειναι καλα? (δειτε την εικονα)(σορρυ πρωτη φορα βαζω εικονα απ το ιματζσακ) http://img441.imageshack.us/img441/3088/stausgy2.jpg
androu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 με την ethernet δεν καταναλώνει πόρους γιατί δεν χρειάζεται drivers όπως usb. www speedtest.net + adsltest.forthnet.gr για speed test
andromahos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 PARALABH AITISIS 22/05/2007.... KAI TIPOTA ALLO PERIMENOUME Ξαναξαναδειτε τα χαλια τους...φυσικα ακομα δεν ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου....θα εχετε νεα=====> Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:12/07/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/07/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:28/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:25/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/04/2007 05/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 05/04/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
androu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 εγώ πήγα και την έκανα 9/7 στο γραφείο της forthnet και καμμιά άλλη ενημέρωση. (δεν την έχουν παραλάβει ακόμα) πόσο παίρνει για να την παραλάβουν?
cordobros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 με την ethernet δεν καταναλώνει πόρους γιατί δεν χρειάζεται drivers όπως usb. www speedtest.net + adsltest.forthnet.gr για speed test και τα 2 παραπανω τεστ θεωρουνται μη εγκυρα και ξεπερασμενα ,ειδικα για οσουσ εχουν 2play. το τεστ που θα σασ δειξει την πραγματικη ταχυτητα ειναι ενα. ftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/ κατεβαστε το προτελευταιο αρχειο και δειτε με τι ταχυτητα το κατεβαζει.
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 thnx!deite kai ta statistika na m peite an einai kala! http://img263.imageshack.us/img263/1517/stausbf3.jpg upstream downstream noise margin 25db 6db attenuation 13db 15db An den fainetai i eikona...
Tox0tis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 εγώ πήγα και την έκανα 9/7 στο γραφείο της forthnet και καμμιά άλλη ενημέρωση. (δεν την έχουν παραλάβει ακόμα) πόσο παίρνει για να την παραλάβουν? Μια εβδομαδα περιπου,αν εχει πορτες στην περιοχη σου.
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Άντε, την έκανα κι εγώ σήμερα την αίτηση (για SOHO) στα γραφεία τους στην Καλλιθέα! Ελπίζω τέλη Αυγούστου που θα επιστρέψω από τις διακοπές να την βρω ενεργοποιημένη...
prigipa_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ρε παίδες κάτι άκυρο...μπορώ να κάνω φραγή μέσω της 4νετ για να μην γίνεται να πάρω κινητά από το σταθερό? Γίνεται απλά πάρε τηλ. να σου πουν πως θα την κάνεις!!!Προφανώς θα κλειδώσουν και 800,801,090 και 3ψηφια!!!Μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω!!!πάντως αυτά μου κλείδωσαν εμένα!!!Μιλάς με το τμήμα Στ.Τηλεφωνίας!!! με την ethernet δεν καταναλώνει πόρους γιατί δεν χρειάζεται drivers όπως usb. www speedtest.net + adsltest.forthnet.gr για speed test Αφήστε αυτό τα test!!!Για μένα μπείτε σε ένα ξένο Ftp και δοκιμάστε.. να ρωτησω κατι..1.ειναι καλυτερο το ρουτερ να ναι συνδεδεμενο στη καρτα δικτυου(ethernet??) και γιατι?? 2.αν το συνδεσω στη ethernet θα αυξηθει καθολου η ταχυτητα? 3.καποιο καλο site για ελεγχο της ταχυτητασ του adsl?? 4.τα στατιστικα που βλεπω στο ρουτερ ειναι καλα? (δειτε την εικονα)(σορρυ πρωτη φορα βαζω εικονα απ το ιματζσακ) http://img441.imageshack.us/img441/3088/stausgy2.jpg Θα είναι πιο σταθερή η σύνδεση!!!
panosno1com Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 na rwtisw kai kt allo.dedomenou oti exw firewall (software,to comodo) ekana kala p apenergopoihsa to firewall toy router??(ap to menou tou router u know) a exw o usr 9112!
tatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 goita genikos aytoi pou exoune router kanoune to antitheto apo ayto pou ekanes esi!!! alloi ta afinoun kai ta dio opos ego px...alla genikos an thelis na apenergopoiiseis kapoio apo ta dio kalo tha itane ayto na ine to software kai oxi to hardware!
Angeldust Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εγώ ενεργοποιήθηκα σε 2play την Τετάρτη στις 11 του μήνα. Βρίσκομαι Τούμπα / Θεσσαλονίκη. Συνολικά περίμενα περίπου 2 μήνες απο την κατάθεση της αίτησης (η αίτηση κατατέθηκε αν θυμάμαι καλά αρχές Μαίου). Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου μιας και υπάρχει το γνωστό πρόβλημα έλλειψης πορτών στην Τούμπα και άτομα τα οποία έκαναν αίτηση πριν απο μένα δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα. Γενικώς η FORTHnet απ'οτι κατάλαβα δεν τηρεί σειρά προτεραιότητας και κακώς. Οσον αφορά την γραμμή, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, συγχρονίζει περίπου στα 21500 (είμαι πολύ κοντά στον ΟΤΕ) και δεν έχω καθόλου disconnects. Downloads κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και με την χρήση download manager, τερματίζει, δηλαδή μένει κολλημένο στο 2,1mb/s. Αυτό βέβαια απο πηγές που μπορούν να δώσουν, όπως πχ rapidshare με premium acc. Σε torrents, απο private tracker το μεγαλυτερο που έχω πιάσει είναι 1,5mb/s. Γενικότερα ακόμα και το σερφάρισμα είναι πολύ πιο άνετο και ταχύτερο απο πριν (είχα 1024). Οσον αφορά την τηλεφωνία, η ποιότητα είναι περίπου ίδια με του ΟΤΕ (ισως λίγο χειρότερη) τόσο σε κλήσεις προς σταθερά όσο και προς κινητά. Εχω πρόβλημα όμως με την αναγνώριση, δεν δουλεύει, όπως και σε πολλούς άλλους. Επίσημα η απάντηση της FORTHnet είναι οτι υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιες συγκεκριμένες μάρκες τηλεφώνων. Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ασύρματα και δεν παίζει. Ενσύρματη συσκευή δεν έχω δοκιμάσει (με ενσύρματη στους περισσότερους παίζει η αναγνώριση). ΥΓ. Router χρησιμοποιώ το USR 9107 και συγχρονίζει λίγο πιο πάνω απο το SpeedTouch 585 v6 που επίσης δοκίμασα. Η FORTHnet μου έστειλε ενα Siemens CL-110 αλλά έμεινε στο κουτί μιας και έχει μόνο μια ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.