christos78 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 DSL Status : Up DSL Modulation Mode : ADSL2+ DSL Path Mode : INTERLEAVED Downstream Rate : 14142 Kbps Upstream Rate : 509 Kbps Downstream Margin : 6 db Upstream Margin : 28 db Downstream Line Attenuation : 31 Upstream Line Attenuation : 16 Downstream Transmit Power : 0 Upstream Transmit Power : 0 PVC Connection Encapsulation : RFC 2364 PPPoA Multiplexing : VC QoS : UBR Pcr Rate : 0 Scr Rate : 0 Autodetect : Disable VPI : 8 VCI: 35 Enable : Yes PVC Status : Applied exw ayta ta stoixeia , pws sas fainontai
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 μια βοηθεια, εχω το Linksys WAG354G και θα ηθελα καποιος να μου πει τις ρυθμισεις να βαλω και ποιο firmware ειναι το καλυτερο αυτη την περιοδο edo tha breis to teleutaio firmware gia forthnet http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817 kai edo einai oi rythmiseis http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?p=114028
zoocra77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ti theoreitai kalo latency sto WoW zoocra77? ego exo 170-220. Καλό Latency θεωρείται όταν εχεις πράσινη μπάρα και δεν λαγκάρεις!!!!Εγώ εχω συνηθως 78 ms(το βράδυ παίζω πιο πολύ) και ξαφνικά γίνεται εκατομμυρια!!!!Ξέρεις τι σημαίνει αυτό στα dungeon και στην Arena!!!!Το ματιασα κι ολας και εκει που μου κανε 2-3 dc ολα κι ολα τις τελευταιες μερες ειχα ενα δυωρακι βαρβάτο!!!Τέσπα ξέρει κανεις αν θα στρωσουν οι γραμμες ή να πάρω τη forthynet na moy to katebasei sta 11(κλειδωνω στα 21 συνηθως)!!!Καλα αν συνεχιστεί δεν παίζει θα αλλαξω εταιρία!
pierotos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο pierotos Εμφάνιση μηνυμάτων Έχει κάποιος άλλος το Siemens CL-110 ???? Χρειάζεται κάποιες άλλες αλλαγές εκτός από αυτές που αναφέρει στο manual ??? Γιατί κατεβάζω ακόμα από ftp με max 600KB/S ??? Και που είναι η αναγνώριση κλήσεων ??? Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: DOWN Test your USB Connection: PASS Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS Test ATM OAM F5 segment ping: PASS Test ATM OAM F5 end-to-end ping: PASS Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Test authentication with ISP: PASS Test the assigned IP address: PASS Ping default gateway: PASS Ping primary Domain Name Server: PASS Με USB είναι συνδεδεμένος Statistics Downstream Upstream Line Rate 15366 Kbps 508 Kbps Attainable Line Rate 16440 Kbps 1296 Kbps Noise Margin 3.6 dB 28.5 dB Line Attenuation 36.0 dB 13.4 dB Output Power 12.8 dBm 0.0 dBm Ελπίζω να είναι αρκετά αυτά και να βγάλεις συμπέρασμα.... Thanks!!! Πρώτα απο όλα θα βγάλεις την USB και θα κάνεις την σύνδεση μέσω Ethernet!!! Λοιπόν έβγαλα την USB και συνδέθηκα μέσω Ethernet. Ταχύτητα από ftp max 1100KB/S από τα 600KB/S πάρα πολύ καλύτερα. Παίζει καμιά ρύθμιση για το siemens CL-110??? μπας και δούμε μεγαλύτερες ταχύτητε...
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 αναγνώριση κλήσης δίνει? δωρεάν? Οτι δινει, δινει. Το αν θα εχεις ειναι αλλο ζητημα :evil:
prigipa_m Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο pierotos Εμφάνιση μηνυμάτων Έχει κάποιος άλλος το Siemens CL-110 ???? Χρειάζεται κάποιες άλλες αλλαγές εκτός από αυτές που αναφέρει στο manual ??? Γιατί κατεβάζω ακόμα από ftp με max 600KB/S ??? Και που είναι η αναγνώριση κλήσεων ??? Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: DOWN Test your USB Connection: PASS Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS Test ATM OAM F5 segment ping: PASS Test ATM OAM F5 end-to-end ping: PASS Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Test authentication with ISP: PASS Test the assigned IP address: PASS Ping default gateway: PASS Ping primary Domain Name Server: PASS Με USB είναι συνδεδεμένος Statistics Downstream Upstream Line Rate 15366 Kbps 508 Kbps Attainable Line Rate 16440 Kbps 1296 Kbps Noise Margin 3.6 dB 28.5 dB Line Attenuation 36.0 dB 13.4 dB Output Power 12.8 dBm 0.0 dBm Ελπίζω να είναι αρκετά αυτά και να βγάλεις συμπέρασμα.... Thanks!!! Πρώτα απο όλα θα βγάλεις την USB και θα κάνεις την σύνδεση μέσω Ethernet!!! Λοιπόν έβγαλα την USB και συνδέθηκα μέσω Ethernet. Ταχύτητα από ftp max 1100KB/S από τα 600KB/S πάρα πολύ καλύτερα. Παίζει καμιά ρύθμιση για το siemens CL-110??? μπας και δούμε μεγαλύτερες ταχύτητε... 3.6db Margin..? Καλά κρασιά....
mpeeee Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 τριαλαλι τριαλαλο συνδέθηκα σήμερα μετά από 4+ μήνες (Α.Τούμπα Θεσσαλονίκης). τα νούμερα μου: # Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Upstream 509 (Kbps.) Downstream 15639 (Kbps.) [Go Top] # Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 24 dB 5 dB Attenuation 33 dB 10 dB το data rate που δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τα 24 Mbit δε με ενοχλεί γιατί μένω και στου διαόλου τη θεία σε σχέση με το dslam (ναι έχει τραβήξει καλώδιο ο ΟΤΕ μέχρι την κόλαση). Αυτό που με πειράζει είναι το noise margin που είναι ελεινό και από ότι φαίνεται πολλοί έχουν τόσο χαμηλό. τεσπά ίδωμεν και στην πράξη.
pierotos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 3.6db Margin..?Καλά κρασιά.... Με την σύνδεση Ethernet Downstream Upstream Noise Margin 7.8 dB 28.4 dB Line Attenuation 36.0 dB 13.4 dB Γιατί καλά κρασιά .... ????
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 entaxei, ego sas eipa pos estrosa apo ta disconnects apo ti mera pou allaxa splitter... ontos akoma na allaxei i IP (2 imeres tora) Tora omos parousiastike allo theiko.... : deixnei me to netlimiter i apo to ekastote programma (p.x. μTorrent) pos katebazei prama (ontos katebazei), ela omos pou den anoigei kammia apolytos selida. Oute sto 192.168.2.1 den bainei! Ti koufo kai auto? Xerei kaneis?? O monos tropos einai restart to (P)ali©ollise....
prigipa_m Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 entaxei, ego sas eipa pos estrosa apo ta disconnects apo ti mera pou allaxa splitter... ontos akoma na allaxei i IP (2 imeres tora) Tora omos parousiastike allo theiko.... : deixnei me to netlimiter i apo to ekastote programma (p.x. μTorrent) pos katebazei prama (ontos katebazei), ela omos pou den anoigei kammia apolytos selida. Oute sto 192.168.2.1 den bainei! Ti koufo kai auto? Xerei kaneis?? O monos tropos einai restart to (P)ali©ollise.... Θες restart το router!!!
ntinos82st Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ρε παιδια ξέρει κανεις να μοθ πει παλια με τα 10Μ ήμοθν άρχοντασ κατεβαζα πολυ καλα μεχρι 1,1κ/δ τωρα μετα την αναβαθμιση εχω πολλα προβληματα οπως σθγχρονιζει στα 13Μ και κατεβαζω το πολυ με 700κ/δ και το router δείχνει αυτα για πιο λογο μπορει να μοθ πει κανεις και εχασα και την αναγνωρισει κλησεων μετα την αναβαθμισει μοθ φαινεται οτι την αλλη βδομαδα θα πας απο τα κεντρικα ειμαι και κοντα Π. Φαληρο και θα τα ακουσουν οπως την προηγουμενη φορα που ειχα καποιο προβλημα και επι ενα μηνυμα με επερναν καθε βδομαδα στο κινητο να με ρωτησουν αν λυθηκε το προβλημα μου. Αρα ρε Ελλαδαρα μονο με απειλες βρισκεις ακρη Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type --- Interleaved Path [Go Top] Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Upstream 508 (Kbps.) Downstream 12189 (Kbps.) [Go Top] Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 24 dB 7 dB Attenuation 29 dB 32 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator Fast Path FEC Correction 0 0 Interleaved Path FECCorrection 0 2256845 Fast Path CRC Error 1 0 Interleaved Path CRC Error 0 4604 Loss of Signal Defect 0 --- Fast Path HEC ERROR STR 0 0 Interleaved Path HEC ERROR 0 0 [Go Top] Statistics: Received Cells 6027231 Transmitted Cells 721749
Tox0tis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Το παραδεχονται και μονοι τους φιλε μου. Πριν την αναβαθμιση,ηταν ολα μια χαρα. Απο το περασμενο Σαββατο το πρωι (1-7-2007) αντι για αναβαθμιση εκαναν υποβαθμιση. Τι να πω κι εγω που δεν εχω και τηλεφωνο? Βραχυκυκλωμα λεει στο αστικο κεντρο του ΟΤΕ. Αν με παρουν απο ΟΤΕ (λεει η κοπελιτσα) και μου πουν οτι δε φταινε αυτοι αλλα η 4νετ, να τους παρω αμεσως τηλεφωνο να τους το πω (Για να βρουν αλλη δικαιολογια προφανως). Μετα απο 5 ημερες , ΣΗΜΕΡΑ λεει θα δηλωναν τη βλαβη και δεν τη δηλωσαν ακομα,επειδη ο ΟΤΕ ανοιγει 9 πμ (πηρα στις 8:30). Κριμα που πιστευα οτι ειναι σοβαροτεροι απο την ΤΕΛΛΑΣ. Τα ιδια χαλια κι αυτοι.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 [offtopic alla sxetiko gia tin agora 2play] kserei kaneis pws mporw na mathw pou einai to dslam tis paianias , i pws mporw na mathw tin apostasi moy apo ayto? gia na ypologisw posi taxitita tha piasw [an piasw] thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.