Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα θα μου απαντησει καποιος? :(....το siemens λεει τιποτα η ετσι οπως το φερανε επρεπε να τους το κερασω παλι πισω?χαχαχα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να δώσει το τηλ 211..?ευχαριστώ..το dslam του περιστερίου πού βρίσκεται?ξέρει κάποιος? το crypto f 360 το έχει κανεις άλλος ή μόνο εγώ?

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι απο υπερμαχος της forthnet,θα γινω ο φανατικοτερος εχθρος της....

Απο την Παρασκευη ειμαι χωρις τηλεφωνο !!!!

Μετα απο 1 ωρα στο κινητο,επιασα γραμμη την Κυριακη.... Τη Δευτερα πηρα τηλ απο τη δουλεια και βρηκα εναν τυπακο με πολυ υφακι, που, ουτε λιγο ουτε πολυ, μου ειπε "Ενταξει κυριε, διαβαζω τι εχετε δηλωσει στη βλαβη,μη μου τα ξαναλετε".

Ποτε θα φτιαχτει? Αγνωστο !!! Αν ζητησαν τηλεφωνο επικοινωνιας,για να με ενημερωσουν? Οχι φυσικα !!!! Αν δεχτηκαν να καταχωρισουν το κινητο μου? Αστειευεστε?

Φυσικα τα disconnects συνεχιζονται σταθεροτατα. 2 ωρες παλευα το μεσημερι,για να αποκαταστησω σχετικα σταθερη γραμμη!!!!

Λεω να τους κανω μια εγγραφη καταγγελια στην ΕΕΤΤ, μολις λυθει το προβλημα, ωστε να αναφερω ποσες ημερες σε συνολο ημουν χωρις τηλεφωνο. Να φανε ενα γερο προστιμο,να προστεθει κι αυτο στο παθητικο τους, που μου θελουν και 24αρες γραμμες....

Υ.Γ. 4 φορες εσβησα τα "καντηλια" που εγραφα εδω,μη μας πεταξουν και απο το φορουμ για τα καθικια της 4νετ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

ti na po, simera apofasisa na allaxo kai to mono prama pou den eixa allaxei mexri stigmis. eipa na allaxo to pstn splitter pou dinei i forthnet mazi me to usr9112.... e , ti na po, apo tin ora pou to allaxa (simera stis 11:15) akoma exo tin idia IP, me full download/upload i akoma kai idle.... min to matiaxo!

tora to mono pou menei einai na tous paro tilefono kai tous po na mou anebasoun to download giati to esteilan sta 14mbps apo 21 pou eixa stin arxi (bas kai strosei i grammi) opos mou eixan pei ta paidia sto crapdesk.

Δημοσ.

Δεν Ξερω τι λέτε αλλα σαν να στρώνουν οι γραμμές σιγά σιγά(πτου πτου μην τις ματιασω)!!!!Τα dc εχουν μειωθεί!Το μόνο πρόβλημα που εχω τωρα πια ειναι το lag στα online games(στο WoW)!!!Για να δούμε!!!!1

Επισκέπτης
Δημοσ.

ti theoreitai kalo latency sto WoW zoocra77? ego exo 170-220.

Δημοσ.
ti na po, simera apofasisa na allaxo kai to mono prama pou den eixa allaxei mexri stigmis. eipa na allaxo to pstn splitter pou dinei i forthnet mazi me to usr9112.... e , ti na po, apo tin ora pou to allaxa (simera stis 11:15) akoma exo tin idia IP, me full download/upload i akoma kai idle.... min to matiaxo!

Απο που το αγορασες και τι σπλιτερ ειναι? Δωσε στοιχεια,γιατι κι εγω αυτο υποψιαζομαι για το ιντερνετ.

Δημοσ.
Δεν Ξερω τι λέτε αλλα σαν να στρώνουν οι γραμμές σιγά σιγά(πτου πτου μην τις ματιασω)!!!!Τα dc εχουν μειωθεί!Το μόνο πρόβλημα που εχω τωρα πια ειναι το lag στα online games(στο WoW)!!!Για να δούμε!!!!1

Ναι αμε.... Απο 20 την ημερα επεσαν στα 19 :???::???:

Δημοσ.

Εμένα έβαλε ένας φίλος πριν λίγες μέρες και πήγα σήμερα όλο χαρά να νιώσω αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία...Χάλια...Το router ναι μεν κλείδωνε στα 21 κάτι αλλά σε speedtest έβγαζε τη μία 7 την άλλη 8...Και σε κατέβασμα από ftp με το ζόρι 400...Τι ξενέρα είναι αυτή; Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Απο που το αγορασες και τι σπλιτερ ειναι? Δωσε στοιχεια,γιατι κι εγω αυτο υποψιαζομαι για το ιντερνετ.

Crypto ADSL PSTN splitter, apo ta Multidrama. kapou 6-7?

P.S. akoma na "erthei" to disconnect! ptou skorda :P

Δημοσ.

μια βοηθεια, εχω το Linksys WAG354G και θα ηθελα καποιος να μου πει τις ρυθμισεις να βαλω και ποιο firmware ειναι το καλυτερο αυτη την περιοδο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...