asxetoula Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Καλλιθέα μένω!!! Θα το δεχτούν ή θα μου κάνουν μανούρα??? Εμένα οι ίδιοι προσφέρθηκαν να την καταχωρήσουν εκείνη την ώρα και μου είπαν αν θέλω να μείνω κι εγώ οπότε αν προκύψει κανένα λάθος να το διορθώσουμε αμέσως!
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 bisma i asxetoula ":P kai to pezei asxeti :twisted: Σσσσς! Μη βγει παραέξω και μου ζητάνε όλοι να μεσολαβήσω!
klog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 :twisted: Σσσσς! Μη βγει παραέξω και μου ζητάνε όλοι να μεσολαβήσω! Μήπως μένεις και Ατθιδών 4?
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μήπως μένεις και Ατθιδών 4? Όχι βρε! Ατθιδών 6! Ίσως να μην το ξέρετε, αλλά για τα κεντρικά της Forthnet υπάρχει ένα DSLAM μόνο δικό τους, από εκεί παίρνω κι εγώ σύνδεση! Μετά τις 4-5 που κλείνει το μαγαζί, το DSLAM είναι όλο δικό μου!
klog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Όχι βρε! Ατθιδών 6! Ίσως να μην το ξέρετε, αλλά για τα κεντρικά της Forthnet υπάρχει ένα DSLAM μόνο δικό τους, από εκεί παίρνω κι εγώ σύνδεση! Μετά τις 4-5 που κλείνει το μαγαζί, το DSLAM είναι όλο δικό μου! Έτσι εξηγείται....τελικά αυτό το 2play αξίζει τα λεφτά του....?
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω. Λείπω τρεις μήνες εκτός Αττικής, όταν επιστρέψω I' ll let you know. Πάντως από ότι είδα σε άλλο forum κυμαίνεται στα 3.5mpbs. Κατεβάζεις άνετα με 400+ Έχεις και τις δωρεάν κλήσεις, μια χαρά είναι. Στον ΟΤΕ θα έδινες μόνο για πάγιο 40 το δίμηνο + 20 το δίμηνο η φθηνότερη ADSL(HOL-ΔΙΟΔΟΣ) = 60 ευρώ... έστω 20 ευρώ κλήσεις δε θα έκανες; Θα έκανες... = 80 ευρώ που έχει το 2play. Δεν είναι πολλά τα λεφτά.
prigipa_m Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σήμερα πήγα και έκανα αίτηση στην ForthNet για το 2Play!!!Το πρωί μπήκε το τηλ. και τους πήγα την βεβαίωση που λέει οτι το τηλ. είναι δικό μου!!!Και μου λενε δεν ξέρουμε δεν βλέπουμε λογαριασμό κάντε την αίτηση αλλά δεν ξέρω πότε θα μπεί και είναι δικιά σας ευθύνη!!!Γιατί τα κολλάει ο ΟΤΕ!!!Οταν της είπα πότε θα τα στείλει στον ΟΤΕ είπε περίπου σε 2 εβδομάδες διότι έχουν πάρα πολλές αιτήσεις!!!!!Ενω στο τηλ. μου είπαν να φέρω το χαρτί δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα..
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δε βγάζεις άκρη! Έχουν όντως πολλές αιτήσεις, αυτό όμως δε τους δικαιολογεί! Αν είναι εύκολο, πήγαινε καλύτερα στα κεντρικά, αφού συγκεντρώσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα και κάνε εκεί την αίτηση και good luck!
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Στα κεντρικά πήγα.. Υπομονή. Τουλάχιστον παραδέχτηκαν πως θα καθυστερήσουν, δε σε παραμύθιασαν. Πάρε σε καμιά βδομάδα να μάθεις τι γίνεται. Γενικά μη το αφήσεις, να ενημερώνεσαι μια φορά τη βδομάδα(παραπάνω δεν έχει νόημα, δε θα έχουν κάτι καινούριο να σου πουν).
Nitrous18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 h ennimerosh apo to site den einai eggyri lete? pou bazeis to noumero sou kai sou leei pou briskete i syndesi sou??
asxetoula Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Η σύνδεσή μου έχει ενεργοποιηθεί από 28/02, τα συμπεράσματα περί εγγυρότητας του site δικά σας: Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 06/02/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 06/02/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Έτσι εξηγείται....τελικά αυτό το 2play αξίζει τα λεφτά του....? opos sou exigisan pio kato logika axizei Δεν ξέρω. Λείπω τρεις μήνες εκτός Αττικής, όταν επιστρέψω I' ll let you know. Πάντως από ότι είδα σε άλλο forum κυμαίνεται στα 3.5mpbs. Κατεβάζεις άνετα με 400+ Έχεις και τις δωρεάν κλήσεις, μια χαρά είναι. Στον ΟΤΕ θα έδινες μόνο για πάγιο 40 το δίμηνο + 20 το δίμηνο η φθηνότερη ADSL(HOL-ΔΙΟΔΟΣ) = 60 ευρώ... έστω 20 ευρώ κλήσεις δε θα έκανες; Θα έκανες... = 80 ευρώ που έχει το 2play. Δεν είναι πολλά τα λεφτά. edo kai deka post leo konta sta 3,5 mbps kaneis den me pisteuei :PP h ennimerosh apo to site den einai eggyri lete? pou bazeis to noumero sou kai sou leei pou briskete i syndesi sou?? entaxei arketa eggiri einai kai glitoneis to til ektos an biazesai toso poli
Andree Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Νομίζω οτι το Forthnet - 2play(39,90/μήνα) είναι το φθηνότερο πακέτο προσφοράς που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγόρα (κατ' αναλογία πάντα). Απ' οτι μου είπαν γίνεται και συμψηφισμός αν π.χ. κάποιος έχει ήδη αγοράσει φοιτητικό πακέτο internet. Η Tellas, ας πούμε, έχει το Zisto με 46,95/μήνα και με ακριβότερες χρεώσεις σε κινητά. Γιατί όμως να μην έχουν και ένα πακέτο χαμηλότερης χρέωσης (π.χ. με χαμηλότερη ταχύτητα στο internet)? Τί λέτε? Άκυρο αυτό που είπα για το συμψηφισμό (δε γίνεται, αν έχει κάποιος προπληρωμένο πακέτο in-a box) και μάλλον δε συμφέρει το Forthnet - 2play για κάποιον φοιτητή,-τρια που έχει ήδη αγοράσει ένα πακέτο in-a-box και συμβιβάζεται με την ταχύτητα internet που προσφέρει αυτό (δηλ. FORTHnet ADSL 1Bill 768 ή 1024), εκτός κι αν θέλει να κερδίσει σε ταχύτητα (4Mbps) χάνοντας όμως τα χρήματα του εναπομείνοντος χρόνου ισχύος του πακέτου in-a-box. Εσείς τί λέτε παιδιά? Τώρα το είδα, τα ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ!!! Πριν 4 μήνες, όταν πήρα εγώ το φοιτητικό πακέτο ADSL 1Bill 768, το πλήρωσα 117 ? και το ανέβασαν στα 142,80 ?! (Κρατώ μια επιφύλαξη-μπορεί να το έγραψαν λάθος-ή όχι?) http://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=16&f=s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.