cordobros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά εσείς είστε μια χαρά απότι διαβάζω..εγώ έχω 2play μένω περιστέρι και απο όταν συνδέθηκε δέν εχει ξεπεράσει τα 400kb/s στο κατέβασμα αρχείων..τώρα κατεβάζω με 190kb/sec σύνολο..μπροστά σε μένα έχετε τρελές ταχύτητες..δέν ξέρω τί φταίει..μου κάνει και συνέχεια disconnect..αν μπορεί να μου πέι κάποιος πώς τσεκ΄΄αρω την ταχύτητα μου και πως ξέρω πόσο μακριά είμαι απο το dslam?ευχαριστώ πολυ..καλημέρα σας! την ταχυτητα σου τσεκαρε την με το παρακατω τεστ ftp://ftp.forthnet.gr/pub/www/apache/forrest/ κατεβασε το προτελευταιο αρχειο και δεσ με τι ταχυτητα κατεβανει. μπεσ στην σελιδα του ρουτερ,πατα adslκαι μετα parameters καιβαλε την επιλογη adsl2+ στο νταμακι εαν εχει την επιλογη automatic. πατα ΟΚ και εισαι ενταξει απο ρυθμισεισ. υποψιν αυτεσ οι ρυθμισεισ ισχυουν εαν εχεισ USR 9112. και ελπιζω οτι εχεισ ηδη κανει την τελευταια αναβαθμιση στο ρουτερ σου,απο την σελιδα τησ φορθνετ. εαν οχι κατεβασε το firmware απο εδω http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817
lizardking Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αυτό το ερώτημα το εχω και εγώ από που μπορούμε να μάθουμε την απόσταση που έχουμε από το dslam? υπάρχει κάποιο τηλέφωνο?
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 παιδες σημερα μου φεραν το μοντεμ.ενα siemens ειναι..λεει τιποτα αυτο η ειναι για πεταμα?
Stathiss19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 cordobros ευχαριστώ πάρα πολυ..εγώ έχω το crypto f 360.Το πρωί με το που έγραψα στο foroum μετά έκανε disconnect και μέχρι τώρα που έκλεισα το router και το ξαναάνοιξα δέν μπορούσε να συνδεθεί..ξέρεις γιατί???έχω νευριάσει πάρα πολύ..κατεβάζω με premium account απο το rapidshare με το flashget και πιάνει σύνολο για 3 αρχεία μονο 190 kb/s!Έλεος έτσι???κια οταν προσπαθώ να πιάσω στη forthnet περιμένω πάνω απο 25 λεπτά κάθε φορά..βαρέθηκα να γίνεται αυτο συνέχεια..
Stathiss19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μόλις κατέβασα το αρχείο που μου είπες και έπιασε μέγιστη ταχύτητα 288 kb/sec που και πάλι είναι πάρα πολύ λίγο..σωστά?τι συμβαίνει επιτέλους??
warewolf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 το ιδιο και μενα. συγχρονιζω με modulation adsl2+ sta 22.5 και το upstream margin ειναι...0 με modulation G.gmt συγχρονιζω στα 9-11000 και το upstream margin πηγαινει στα 11-13 db. ΟΜΩΣ οτι modulation κι αν δοκιμασω, ΠΑΝΤΑ κατεβαζω με 240-260 κιλομπαιτ το δευτερολεπτο. και κλαιγεστε εσεις που κατεβαζετε 1 και 1.5 μεγαμπαιτ ? θα τρελαθουμε !
cordobros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μόλις κατέβασα το αρχείο που μου είπες και έπιασε μέγιστη ταχύτητα 288 kb/sec που και πάλι είναι πάρα πολύ λίγο..σωστά?τι συμβαίνει επιτέλους?? αυτο το ρουτερ δεν το ξερω. ειναι adsl2+; χρηειμοποιει ethernet η οχι; η φορθνετ τι σου λεει; εαν δεν βαριεσαι και εχεισ τον vdownloader κατεβασε απο stage6 10 αρχεια συγχρονωσ και δεν ποσο ειναι η σουμα.
Stathiss19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δέν ξέρω άν είναι adsl2+, αλλά ethernet χρησιμοποιεί..δέν τον έχω τον vdownloader και το stage6 ειναι site?πάντως γενικά δέν έχει καλη εξυπηρέτηση η forthnet..είμαι 20 λεπτά online κακάνω τον σταυρό μου πώς και δεν με έχει πετάξει έξω..έχεις καποιο link για να κατεβάσω τον vdownloader?το έχει στο download.com?χίλια ευχαριστώ μεγάλε..
cordobros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 http://www.softpedia.com/progDownload/VDownloader-Download-51327.html με αυτον μπορεισ να κατεβαζεισ απο stage6 videos,και απο youtube. ειναι ταχυτατοσ και μπορεισ να κατεβαζεισ συγχρονωσ 10-20 αρχεια. επισησ μετατρεπει τα αρχεια αυτοματα σε οτι φορματ θελεισ. δεν καταναλωνει καθολου πορουσ και δεν χρειαζεται εγκατασταση. το stage 6 εχει πληθωρα μουσικα βιντεο και κατεβαζεισ οτι θελεισ. το λινκ ειναιhttp://stage6.divx.com/channels/tag:acoustic
Stathiss19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ..τα βρήκα..το vdownloader μου κατεβάζει με 300kb/s όλα μαζί..λίγο δεν είναι???για rapidshare ποιο πρόγραμμα προτείνεις?καλύτερο του flashget?είσαι και ο πρώτος πάντως..χρησιμοποιώ πολύ warezakia και greek-fun εγω..
Stathiss19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Έβαλα να κατεβάσω κάτι βίντεο και μου έγραψε error το vdownloader..με ποιο player ανοίγω τα αρχεία?thx
Stathiss19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μου γράφει error converting video..τι φταίει μήπως ξέρεις?Η ταχύτητα παραμένει η ίδια ενώ πολλές φορές μειώνεται κιόλας!
cordobros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 error σημαινει οτι κατι συμβαινει με την μετατροπη του βιντεο. μπορεισ εκει δεξια που εχει τουσ τυπουσ βιντεο που θελεισ να μετατρεψεισ να επιλεγεισ καθε φορα που ανοιγεισ τον vdownloader την τελευταια επιλογη που ειναι χωρισ μετατροπη του βιντεο.εαν παλι θελεισ καποιο αλλο τυπο πριν ξεκινησεισ να κατεβαζεισ πρεπει να τον επιλεξεισ. τα βιντεο ολα παιζουν με τον media player των windows,κανενα προβλημα. σου ειπα να βαλεισ συγχρονωσ καμμια 10 βιντεο και οπωσ κατεβαινουν ολα μαζι να κανεισ την σουμα. μηπωσ κανεισ καποιο λαθοσ στην μεταφορα του βιντεο απο το λινκ στον vdownloader. κοιτα τι κανεισ . διαλεγεισ το βιντεο που θελεισ και του κανεισ κλικ να ανοιξει το λινκ του. μολισ μπεισ στην σελιδα τπυ κανεισ αντιγραφη απο το λινκ στον εξπλορερ και επικολησει στον vdownloader και μετα πατασ download. μετα θα σου ζητησει ο vdownloader που θελεισ να αποθηκευσεισ το βιντεο και συ θα βαλεισ που θελεισ. το βιντεο μετα θα κατεβει μονο του. η πιο απλη χρηση ειναι.
pierotos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Έχει κάποιος άλλος το Siemens CL-110 ???? Χρειάζεται κάποιες άλλες αλλαγές εκτός από αυτές που αναφέρει στο manual ??? Γιατί κατεβάζω ακόμα από ftp με max 600KB/S ??? Και που είναι η αναγνώριση κλήσεων ??? Δεν μας τα στοιχεία που σου δίνει το router.. Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: DOWN Test your USB Connection: PASS Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS Test ATM OAM F5 segment ping: PASS Test ATM OAM F5 end-to-end ping: PASS Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Test authentication with ISP: PASS Test the assigned IP address: PASS Ping default gateway: PASS Ping primary Domain Name Server: PASS Με USB είναι συνδεδεμένος Statistics Downstream Upstream Line Rate 15366 Kbps 508 Kbps Attainable Line Rate 16440 Kbps 1296 Kbps Noise Margin 3.6 dB 28.5 dB Line Attenuation 36.0 dB 13.4 dB Output Power 12.8 dBm 0.0 dBm Ελπίζω να είναι αρκετά αυτά και να βγάλεις συμπέρασμα.... Thanks!!!
Naval Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Παιδιά το ίδιο προβλημα κι εδω με CL-110...max απο ftp 600k/s και αντε 200k/s απο rs Pierotos πως τα τεσταρες αυτα??Που τα είδες δηλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.