Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ekana ti anavathmisi tou usr9112 me to neo firmware kai ta pragmata tora einai xeirotera....

milame gia poly disconnect....

μηπωσ δεν την εκανεσ σωστα;

δεν περνεισ την φορθνετ να την ξανακανετε μαζι;

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

ela re paidia, ena arxeio .bin einai, pas sto tools, upgrade firmware kai kaneis browse kai patas upgrade... poso dyskolo na einai pia? ^^

tous pira, tous xehes@ kai mou eipan pos mexri to brady tha to koitaxoun kai tha me eidopoihsoun....

p.s. stin arxi o typos mou eipe pos blepei mono ena disconnection. ton esteila sto site tous kai me to username/password ton esteila sta "statistika xrisis" kai ekei efage sti mouri ta >>47<< disconnections pou eixa xtes.... aste pou afisa kai epitides to PC xoris na katebazei tipota, bas kai,,,, alla pali disconections disconections disconections...

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω..

http://img490.imageshack.us/img490/9388/untitled2lv6.gif

1) εχω forthnet telephony

2) adsl εχω απο τον οτε γραμμή και isp forthnet.

απο τα κουτακια που φαίνονται στην φωτογραφία ποια θα συμπληρώσω???

ευχαριστώ !

Δημοσ.
Forthnet 2play SoHο για κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα

Για την μικρή ή μεσαία επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα, τον ιδιώτη που θέλουν να συνδυάσουν απεριόριστο broadband internet και τηλέφωνο με την οικονομικότερη χρονοχρέωση, με το χαμηλότερο μηνιαίο κόστος 24,90?/μήνα.

Ξερει κανεις αν το πακέτο Forthnet SOHO απευθυνεται και σε οικιακους χρηστες;;; Δηλαδη αν δεν εχεις επιχειρηση μπορεις να το ενεργοποιησεις για στο σπίτι σου; Πιστευω οτι δε υπαρχει προβλημα απλα επειδη το διαφημιζει ως πακετο "για κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα". Αν το εχει κανεις ας ενημερωσει.... :wink:

Πιστευω οτι ειναι αρκετα συμφερον για χρηστες που δε κανουν πολλα τηλ. και περισσοτερο ενδιαφερονται για τη χρήση του Ιντερνετ :mrgreen:

• Members
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός με το SOHO από όσο γνωρίζω - κι εγώ αυτό λέω να βάλω μόλις καλυφθεί η περιοχή μου. Είχα ρωτήσει μάλιστα πόσο εύκολα θα μπορούσε να γίνει μεταφορά από SOHO σε 2play με απεριόριστα αστικά / υπεραστικά, σε περίπτωση που στην πορεία άλλαζα γνώμη (εάν έβλεπα πως το άλλο συμφέρει περισσότερο). Η απάντηση του υπάλληλου (στα κεντρικά της Forthnet στην Καλλιθέα) δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη - είπε πως προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αλλά στο μέλλον θα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα...

Δημοσ.

Ναι ενταξει το εψαξα και στο σαιτ απλα ειχα αμφιβολιες λογω του γεγονοτος οτι διαφημιζοταν σαν προγραμμα για μικρες/μεσαιες επιχειρησεις.

Στο σαιτ τους αναφερουν για μεταβαση οποιδηποτε στιγμη θελεις χωρις περιορισμους, τεσπα πιστευω οτι το πακετο θα ειναι η μεταβαση απο το τον ΟΤΕ αρχικα... :evil:

Δημοσ.

Εγώ εδώ και δύο εβδομάδες που έχω 2play το ίντερνετ δε λειτουργεί (ενώ η γραμμή συγχρονίζει δε δίνει IP), και η φόρθνετ με γράφει στα παλαιά της υποδήματα. Εκατό τηλέφωνα τους έχω πάρει, κάθε φορά μου λένε τα ίδια πράγματα (κάνουμε ρυθμίσεις και αύριο θα είστε εντάξει).

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, είναι πραγματικά τραγικοί... :(

Δημοσ.

σημερινο κατεβασμα,φωτο μπορειτε να δειτε στο blog μου.

ξεκινησα με 1850ΚΒ/s και εφθασε στα 2,2ΜΒ μεχρι το τελοσ.

πατηστε στην υπογραφη μου να δειτε.

Δημοσ.
Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω..

http://img490.imageshack.us/img490/9388/untitled2lv6.gif

1) εχω forthnet telephony

2) adsl εχω απο τον οτε γραμμή, και isp forthnet.

απο τα κουτακια που φαίνονται στην φωτογραφία ποια θα συμπληρώσω???

ευχαριστώ !

:confused::confused:

Δημοσ.

Έχει κάποιος άλλος το Siemens CL-110 ????

Χρειάζεται κάποιες άλλες αλλαγές εκτός από αυτές που αναφέρει στο manual ???

Γιατί κατεβάζω ακόμα από ftp με max 600KB/S ???

Και που είναι η αναγνώριση κλήσεων ???

Δημοσ.
Έχει κάποιος άλλος το Siemens CL-110 ????

Χρειάζεται κάποιες άλλες αλλαγές εκτός από αυτές που αναφέρει στο manual ???

Γιατί κατεβάζω ακόμα από ftp με max 600KB/S ???

Και που είναι η αναγνώριση κλήσεων ???

Δεν μας τα στοιχεία που σου δίνει το router..

Επισκέπτης
Δημοσ.

mia xara tora, ta disconnections einai xalia sta idia epipeda, kai apo ta 21mpbs epesa sta 18 kai tora eimai sta 15.5.... super :P

les na mou "xamilosan" tin taxytita bas kai strosei i DSL? Kai eimai kai 1.8km apo to DSLAM, skepsou pio mkrya ti ginetai..

Δημοσ.

Ρε παιδιά εσείς είστε μια χαρά απότι διαβάζω..εγώ έχω 2play μένω περιστέρι και απο όταν συνδέθηκε δέν εχει ξεπεράσει τα 400kb/s στο κατέβασμα αρχείων..τώρα κατεβάζω με 190kb/sec σύνολο..μπροστά σε μένα έχετε τρελές ταχύτητες..δέν ξέρω τί φταίει..μου κάνει και συνέχεια disconnect..αν μπορεί να μου πέι κάποιος πώς τσεκ΄΄αρω την ταχύτητα μου και πως ξέρω πόσο μακριά είμαι απο το dslam?ευχαριστώ πολυ..καλημέρα σας!

Δημοσ.
mia xara tora, ta disconnections einai xalia sta idia epipeda, kai apo ta 21mpbs epesa sta 18 kai tora eimai sta 15.5.... super :P

les na mou "xamilosan" tin taxytita bas kai strosei i DSL? Kai eimai kai 1.8km apo to DSLAM, skepsou pio mkrya ti ginetai..

Να στρώσει το ADSL..?

Μάλλον θες να πεις να στρώσει η Forthnet!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...