Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
emena poy me exoyn etsi

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

να ανησυχω?

μεθαυριο μου ληγει και η προσφορα της 1ης Ιουνιου 2006

παραμενω ακομα ετσι

ευτυχως δε μου εχουν κοψει την παλια συνδεση

εχει συμβει σε κανεναν αλλο ?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@adi32 den prokeite na stin kopsoune...ta simvolaia pou den diakoptonte apo ton xristi pernane aytomatos se aperioristou xronou dld kathe mina tha plironis kanonika pagio....vevea efoson ekanes aitisi gia 2play tha diakopi aytomata kai tha arxisi i kainourgia xreosi....sta idia plaisia imouna kai go!

Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει τα τηλ τεχνικής υποστήριξης για το 2play?

Δεν έχω τηλέφωνο

Μου στείλαν λάθος κωδικό (μπαίνω με τον παλιό μου ADSL - Forthnet)

Έχω άθλιες ταχύτητες

Δημοσ.

me to palio tha mpenis....kai mena etsi einai kai se kapoia filarakia mou tha sto poune kai oi idioi oti an ixes kai prin firthnet dsl isxioune ta palia user kai pass....alla kalou kakou pare....8011009000 2111009000 kai an piasis filaraki anikse kainourgio thread me title NAI EPIASA GRAMMH!!!! einai eleos ayto to kairo...ta exoune katevasmena ola alla dokimase!

Δημοσ.
Αν ειναι για adsl over PSTN κανουνε ;)

efxaristw polY!!!! :-)

P.S. Den hkseran thn tyfla tous pantws. Otan rwthsa h apanthsh htan (tha sas steiloume ta dika mas). Apla anarotiomoun mhpws exoun diaforetiko diaxwrismo syxnothtwn...

Δημοσ.
ta xw parei me tou malakes stin expypitretisi, kanoun2 dvodmade dn apatnsou se ena mail, aei sixtir pia....

Πες μου ότι περιμένεις ακόμα απάντηση.... Και σε e-mail μάλιστα..!

Πέρα από την πλάκα, μετά από καμια 10αριά τηλεφωνήματα έπιασα γραμμή. Περίμενα κανά 20λεπτο και μετά μίλησα με την τεχνική υποστήριξη.

Δημοσ.

kai nai...

to thayma egine...

to DSLAM tou paylou mella sti thesaloniki ... exei portes!!!!:-D:-D:-D

"05/07/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας

02/07/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ"

molis peira to minima sto kinito...

alla o eksoplismos pou einai OEO????:confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

24 δεν περιμένω να έχω, εκτός αν μπορέσω να πιάσω γραμμή με τον φίλο μου τον Τζάκ-U-WILL-Listen-2-Me :) αλλα προσωπικά είμουν έτοιμος να κάνω αίτηση απο την 1η μέρα που βγηκε η υπηρεσία στα 4 Μμπιτ, και στη ιδια σημερινη τιμή. ας πάρουμε τα 10 τουλάχιστον.

προς όσους έχουν ήδη ενεργοποιηθεί:

ειδοποίηση για την αποστολή του ρουτερ απο forthnet πώς και πότε έγινε;

-πηρατε εσεις τηλέφωνο;

-σας πήραν, και πόσες μερες πρίν τη συνδεση;

-ηρθε χωρίς ειδοποίηση;

Δημοσ.

-πηρατε εσεις τηλέφωνο;

-ηρθε χωρίς ειδοποίηση;

Με πήραν τηλέφωνο από την ACS στο κινητό και με ρώτησαν πότε θα είμαι σπίτι να παραλάβω τον εξοπλισμό. Τους είπα θα είμαι και το μεσημέρι και μου το έφεραν εκείνη την μέρα που με πήραν τηλ.

10 μέρες πριν συνδεθώ μου το έφεραν, 2 βδομάδες μετά την αποστολή (και παρακαβή) της αίτησης

Δημοσ.

Εγω τους επιασα με χαρακτηριστικη ευκολια στις 4.20 το πρωι, τους ανεφερα οτι καθε 5 λεπτα με πεταει και οτι εχω 14mbps μαξ με atenuation 32, τους ειπα οτι κατεβαζω το πολυ με 600 και μου ειπε οτι θα τσεκαρει τη γραμμη.. Σημερα στις 11:30 το πρωι με πηρε τηλ ενας τεχνικος, του ειπα οτι πλεον συνδεομαι στα 11000, μου ειπε οτι με αλλαξε προφιλ και με εβαλε να το παρακολουθησω ολη μερα σημερα.. Το αποτελεσμα ειναι σχεδον ιδιο, αντε να αποσυνδεεται λιγο πιο αραια αλλα οι ταχυτητες ειναι πλεον απο 11 και κατω, μαλιστα πριν κανα 2ωρο εμπαινα με 6(ελεος), το atenuation παραμενει στο -24(γιατι ειναι μειον ρε παιδια??) οποτε το αποτελεσμα ειναι χειροτερο.. Αντε να τους ξαναπιασω τωρα.. Δεν εχω σκοπο και σημερα να κατσω ως τοσο αργα, δινουμε και μαθηματα..

Δημοσ.

-πηρατε εσεις τηλέφωνο;

-ηρθε χωρίς ειδοποίηση;

Ενεργοποιηθηκα προχθες. Δεν μου το φερανε ακομα. Πηρα σημερα τηλεφωνο να τους ρωτησω και μου ειπανε οτι το εχουνε δωσει στην εταιρια κουριερ που συνεργαζονται και θα μου ερθει τελος αυτης της βδομαδας-αρχη της επομενης.

Για την αναγνωρηση κλησεων (η οποια δεν μου λειτουργει) ειπαν οτι ειναι γενικο προβλημα και οτι οι τεχνικοι τους εργαζονται σκληρα (lol) να το επιλυσουν.

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα πολύ να μου πείτε την άποψη σας:...Νομίζω έχω πρόβληυμα στην ταχύτητα... Το μέγιστο που πιάνω απο "ελληνικούς-trackers" είναι 400-450kb/s και από "έξω" πιάνω 250kb/s... ενώ το router συγχρονίζει στα 15231/509 και έχω downstream attenuation 4 ενώ ξέρω οτι απέχω γύρω στο 1,6km απο το dslam... Πώς γίνονται όλα αυτά?? Σας φαίνονται λογικά εσάς? Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά στις ρυθμίσεις? (Ανησυχώ πολυ!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...