Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
na rwthsw kati? ekana aithsh 2play kai rwthsa an ta palia filtrakia pou exw (gia 784) kanoun h xreiazontai ta kainouria pou tha mou steiloun. den polyhkseran na mou apanthsoun... kserei kaneis???

Αν ειναι για adsl over PSTN κανουνε ;)

Δημοσ.
Mόνο απο rapidshare κατεβάζει με 150kB/s?

Γιατί εγώ δοκίμασα να κατεβάσω drivers της nvidia και πάλι τα ίδια...

Torrent δεν δοκίμασα αλλά έκανα ένα speedtest πριν λίγο στο speedtest.net και μου βγάζει περίπου 1,2mbit οπότε το πρόβλημα εμένα είναι γενικό...

se ola ta test pou exw kanei den exw anevei panw apo 3Mbit.

kai omws katevazw apo t0rr3nt sfera.

Δημοσ.

Όπως έλεγε το site της Forthnet η ενεργοποίηση θα γινόταν 3/7/07 και όντως χθές κόπηκε το τηλέφωνο για κανά 8-άρο περίπου. Την αίτηση την είχα κάνει 9/6/07 οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. 2 ερωτησούλες μόνο....

1) Συνδέομαι με 12 Mbps αλλά internet δεν μπορώ να μπώ λόγω username και password.... πρέπει να πάρω τηλέφωνο υποθέτω ε? .... και θα περιμένω και καμιά ώρα στην αναμονή....

2) Έχω απεριόριστες κλήσεις ή πρέπει να περιμένω κάποια ειδοποίηση από forthnet?

Thanx εκ των προτέρων!

Επισκέπτης
Δημοσ.

1)συνηθως στα στελνουν με sms αν εχεις δωσει κινητο

2)παρε στο 2109999999.αν αναφερει δρομολογηση κλησης μεσω δικτυου forthnet τοτε πραγματι εχεις μπει στο δικτυο της ,και εχεις απεριοριστες αστικες-υπεραστικες

Δημοσ.

Δεν θα το πιστέψεις φίλε μου ... μόλις τώρα ήρθε sms και μου αναφερούν "Η Forthnet 2 play υπηρεσία σας θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες ... και μου γράφουν και το username με το password.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου!

Ανυπομονώ να πάω σπίτι....

Δημοσ.

Λοιπον, ετοιμο το 2 Play. Αλλα εχω ενα προβληματακι. Δεν εχω αναγνωριση κλησεων. Θυμαστε αν το ειχε σαν επιλογη στην αιτηση (αν ναι θα το εχω σημειωσει). Αργει μηπως παραπανω η αναγνωρηση? (χθες ενεργοποιηθηκα)

Αν οχι να τους παρω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να μου την ενεργοποιησουνε?

Δημοσ.

Προσπαθω. Οταν τελικα μετα απο 2.567.239.712 ωρες αναμομης πιασω γραμμη θα μαθω :razz:

Εσας ειχε απ'ευθειας αναγνωριση κλησεων ή αργησε παραπανω?

Δημοσ.

Βασικά και εγώ την ίδια απορία έχω ... με την αναγνώριση κλήσεων!!!

Από τι θυμάμαι εγώ δεν είχε να τικάρεις τίποτα τέτοιο!

Θα περιμένω κανα 2 μέρες να δω...

Ταχύτητα με το router ακι της Siemens

ADSL Speed (DS/US) 14965/508 Kbps

Στο Diagnostic Tools μου βγάζει 2 FAIL ... Γιατί???

Test your Ethernet Connection: DOWN

Test your USB Connection: PASS

Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS

Test ATM OAM F5 segment ping: PASS

Test ATM OAM F5 end-to-end ping: PASS

Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL

Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL

Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS

Test authentication with ISP: PASS

Test the assigned IP address: PASS

Ping default gateway: PASS

Ping primary Domain Name Server: PASS

Δημοσ.

γεια χαρα

θα ηθελα μια βοηθεια, εχω το Linksys WAG354G και θα ηθελα καποιος να μου πει τις ρυθμισεις να βαλω και ποιο firmware ειναι το καλυτερο αυτη την περιοδο

Δημοσ.

Λοιπόν απο το DSLAM έχω απόσταση 800-1000 μέτρα!!!Η ταχύτητα που με σύνδεσαν ήταν 20700 με 6db και επειδή είχαμε αποσυνέσεις και αυτό μετά απο τηλ. στην Τεχνική Υποστήριξη μου χαμήλωσαν την ταχύτητα σε 16300 και 7db δηλαδή 4.4Mbit!!!!Αν έχω εγώ 16.3Mbit φανταστείτε πόσο θα έχετε εσείς!!!Φανταστείτε οτι μιλάμε για 2Play και όχι 3Play!!!Φανταστείτε ότι μιλάμε για 512 Upload επειδή αν δώσει παραπάνω θα γίνει το πάρτυ του αιώνα στην Forthnet!!!Ένα μεγάλο κρίμα....

• Super Moderators
Δημοσ.

kai me ta 16.3mbit posa mb/sec katevazeis? pianeis toulaxiston 2mb/sec h exei tigkarei to sumpan kai eisai 1.5-1.6 kai esy?

pantws eleos me ta bold...den eimaste kai tyfloi...

Δημοσ.

γεια χαρα

θα ηθελα μια βοηθεια, εχω το Linksys WAG354G και θα ηθελα καποιος να μου πει τις ρυθμισεις να βαλω και ποιο firmware ειναι το καλυτερο αυτη την περιοδο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...