Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

02/07/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

28/06/2007 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

25/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

25/06/2007 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

22/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

να χαρω????

ρε παιδια?

ειναι θεμα χρόνου????

η 4νετ δεν απαντα πουθενα να μαθω....

τι μπορει να εγινε ξαφνικα? να βρηκαν πορτες??? αφου παω ΟΤΕ και χτυπαω το νουμερο και το μυνημα ειναι το ιδιο.. "no doors"

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μερικές ερωτήσεις προς εσάς παιδιά που ξέρετε ήδη πάνω-κάτω πάρα πολλά από forthnet και ούτε λίγο ούτε πολύ "φάγατε" και το ανάλογο πακέτο μέχρι να συνδεθείτε:

1.Μένω Παλλήνη και θέλω να βάλω forthnet double-play.Οταν βάζω το νούμερό μου στο site της forthnet μου λέει ότι θα είναι έτοιμο το ιδιόκτητο δίκτυο από 20/8.Πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η πληροφορία και εάν ναι τουλάχιστον θα έχουν βελτιωθεί μέχρι τότε τα πράγματα στην εξηπηρέτηση ώστε να μην περιμένω μέχρι το 2008?

2.Εστω ότι συνδέομαι στην forthnet με 2 play.Την ταχύτητα του 24 mb/s θα την πιάνω ή είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες?Λένε "μέχρι 24 mbs" δηλαδή από 0<χ<24 mbs όπου x η ταχύτητά σου?

3.ΑΠό τηλέφωνα όλα τσάμπα (?) ή σου ρίχνουν βούρδουλα εάν το παρακάνεις?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1.Προσωπική μου άποψη περιμένεις να περάσει το δίκτυο και μετά κάνεις αίτηση!!! (Για παν ενδεχόμενο)

2.Αυτό εξαρτάται απο πόσο κοντά είναι το DSLAM

3.Αν μιλάς 18 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα δεν νομίζω να είναι τσάμπα...

02/07/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

28/06/2007 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ

25/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

25/06/2007 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

22/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

να χαρω????

ρε παιδια?

ειναι θεμα χρόνου????

η 4νετ δεν απαντα πουθενα να μαθω....

τι μπορει να εγινε ξαφνικα? να βρηκαν πορτες??? αφου παω ΟΤΕ και χτυπαω το νουμερο και το μυνημα ειναι το ιδιο.. "no doors"

Δεν απαντά γιατι έχουν πήξει με τις αποσυνδέσεις και τις ταχύτητες και έχουν δώσει προτεραιότητα εκεί οι τεχνικοί!!!Τώρα αυτό είναι θέμα ΟΤΕ..

Το μόνο που κάνεις είναι να αναμείνεις!!!Για να μπούν πόρτες θα περάσει καιρός δυστυχώς για σένα..

Δημοσ.

H etisi mou exei kataxorithi apo tis 08/06/2007, pira til kai meta apo ores pou epiasa grami o texnikos pou milisa eipe pos sto kentro Terpsitheas exei provlima kai den mporiun na energopiithoun oi etisis, rotisa pote kai an ftiaxti to provlima alla den eixan kapia imerominia apo tous texnikous na mou poune, ton poulo diladi, leo na pao apo hol meria....

Δημοσ.
να ρωτήσω,τα υπεραστικά είναι σίγουρα τελείως free? αν πάρω θεσσαλονίκη για παράδειγμα και μιλάω με τις ώρες,δεν θα χρεωθώ καθόλου?

Αν πληρωνεις παγιο 40ευρω τοτε ειναι χωρις χρεωση τα τηλεφωνηματα σου.Αν πληρωνεις 25Ε παγιο τοτε υπαρχει χρονοχρεωση των κλησεων που κανεις.

Δημοσ.

Παιδια έχω ξενερώσει.

'Εκανα το τεστ με το flashget αλλα η γραμμή μου το μέγιστο που λειτουργει είναι σαν 6αρα όπως και πριν την αναβάθμιση σε 24άρα.

upstream 508

downstream 23378

noise margin 25/6

attenuation 14/18

Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η ταχύτητα η πρεπει να συμβιβαστω....

Δημοσ.
1.Για να μπούν πόρτες θα περάσει καιρός δυστυχώς για σένα..

το περιεργο ομως ειναι πως το μηνυμα αλλαξε... κανονικα αν δεν υπηρχε αλλαγη στην διαθεσιμοτητα δε θα επρεπε να ειχε κολλησει στο "δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες" ????

Δημοσ.
Παιδια έχω ξενερώσει.

'Εκανα το τεστ με το flashget αλλα η γραμμή μου το μέγιστο που λειτουργει είναι σαν 6αρα όπως και πριν την αναβάθμιση σε 24άρα.

upstream 508

downstream 23378

noise margin 25/6

attenuation 14/18

Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η ταχύτητα η πρεπει να συμβιβαστω....

Κατέβασε ένα αρχειο απο Ftp Ntua!!!Πάντως είσαι ο πρώτος που βλέπω να κλειδώνει 23378!!!!Απόσταση απο DSLAM..? :mrgreen:

Δημοσ.

Aντε και εμεις να περνουμε σειρα σιγα σιγα :)

02/07/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:16/07/2007

27/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

27/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Δημοσ.

τα δικα μου χαρακτηριστικα

upstream 508

downstream 17258

attenuation 14

Ενα τεστ που εκανα μεσω της ati κατεβαζω μεγιστη ταχυτητα οπωσ και πριν κατι μεγαλυτερο απο 1 mb.

Δημοσ.

Κατεβάζω ταυτόχρονα απο ntua, ati, microsoft αλλα η σύνδεση δεν ξεπερνά με τιποτα τα 6000(5800 για την ακρίβια).Απόσταση απο dslam δεν γνωρίζω.Δοκίμασα επίσης PPPoA PPPoE αλλα μάταια.Έχω απελπιστεί... Please Help!

Δημοσ.

Μόλις διαπίστωσα ότι η συνδεση μου έχει πάει πλέον στα 8928kbps. Γιατί όμως κατεβάζω μέχρι 120kb/sec (rapidshare);

(Επίσης δεν έχω και τηλέφωνο...)

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: GDMT

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 8928 Kbps

Upstream Rate: 512 Kbps

Downstream Margin: 10 db

Upstream Margin: 17 db

Downstream Line Attenuation: 30

Upstream Line Attenuation: 17

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

QoS: UBR

PCR Rate: 0

SCR Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Applied -- OK

Δημοσ.

κατα τυχη κατεβασα κατι βιντεακια ,mov και ειδα οτι κατεβαινανε με 1,7-2,3ΜΒ/s.

περιεργο δεν ειναι;

ολοι οι αλλοι τυποι αρχειων κατεβαινουν με το πολυ 1,5ΜΒ/s.

τα κατεβασα με τον citrixwire.

Δημοσ.

ολοι οσοι περιμενουν ενεργοποιηση αυτο τον μηνα εχουν την ατυχια να εχουν πεσει στην αναβαθμιση των 24ΜΒ.

μεχρι να στρωσουν οι ταχυτητεσ θα φανε κανα μηνα ,οποτε θα πανε πισω οι ενεργοποιησεισ.

αφου προσπαθω 2 μερεσ να παρω την φορθνετ να δω τι γινεται με τισ ταχυτητεσ και το τηλεφωνο ειναι παντα κατειλημμενο.

και μιλαμε για το σερβισ και οχι την εξυπηρετηση πελατων.

παλια μολισ επαιρνα μεσα σε 5 λεπτα ειχα μιλησει μαζι τουσ.

εν τω μεταξυ οταν βγαζω το ρουτερ απο το ρευμα για να του κανω ρεσταρτ αλλαζουν και οι τιμεσ του.

μια 22050.την αλλη 21800,την αλλη 21300,την αλλη 20800.

δεν υπαρχουν σταθερεσ τιμεσ σε αντιθεση με τα 10 που ειχαμε πριν και οι τιμεσ κλειδωματοσ ηταν παντα στο 9994.

πρεπει να εχουν μπλεξει τα μπουτια τουσ εκει και να μην μπορουν να βγαλουν ακρη.

μια απο τα ιδια και για σασ;

Δημοσ.
Μόλις διαπίστωσα ότι η συνδεση μου έχει πάει πλέον στα 8928kbps. Γιατί όμως κατεβάζω μέχρι 120kb/sec (rapidshare);

(Επίσης δεν έχω και τηλέφωνο...)

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: GDMT

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 8928 Kbps

Upstream Rate: 512 Kbps

Downstream Margin: 10 db

Upstream Margin: 17 db

Downstream Line Attenuation: 30

Upstream Line Attenuation: 17

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

QoS: UBR

PCR Rate: 0

SCR Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Applied -- OK

To ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα.Να υποθέσω ότι η διαδικασία της ενεργοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...