Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Egw PIGA tin me tin aitisi mou stin forthnet stis 16/01. Tin epomeni kataxwrithike kai akoma tpt... tous peira tilefwno gia na dw ti paizei tin 2i 7mada. Mou eipan oti akoma einai nwris gia na kseroun. Tin 3i 7mada tous lew ti egine paidia? mou lene oti logo tou oti einai kainourgia upiresia k logw tou oti oi aitiseis einai para para polles tha uparksei kathisterisi...

Tous ksanapeira 16/02 kai tous lew paidia simera kleinw 1 mina k akoma tpt... kai mou leei oti uparxoun kapoia provlimata k oti tha prepei na perimenw k allo...

Tous ksanapairnw pali stis 22/02 k mou lene oti i aitisi mou kataxwrithike stis 20/02. Tous lew koita ksana giati egw tin aitisi tin efera se sas stis 16/01

kai tin paraskeui pou peira mou eipan oti kataxwrithike stis 17/01. Mou eipe oti den gnwrize parapanw k mou to ekleise. Den thimomoun to onoma tis gia na tin parw na tin KSEXESW...

Tespa... Me ta polla (afou peira 100 tilefwna tin proigoumeni 7mada) mou eipan oti eimai etoimos gia sindesi.. mou eipan kati gia sumpleksimotita vrogxou. Opote afou energopoiisan k tin asxetoula tha to kanoun k se mena... se pigadi katourisa...? :P :P :P

Παιδιά έχουν ένα δίκιο!!!Καινούργια υπηρεσία fast internet οπότε ας κάνουμε και λίγη υπομονή!!!Δεν είναι σαν τον OTE.. :twisted:

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιστεύω πως αν φτάσουν ποτέ τέτοιες ταχύτητες, θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε σκληρούς δίσκους και θα τα έχουμε όλα (πλην ελάχιστων πολύ προσωπικών στοιχείων) στο δίκτυο. Π.χ. για ποιο λόγο να αποθηκεύσω μια ταινία σε έναν δίσκο ή ένα dvd όταν ο χρόνος που θα μου πάρει για να την κατεβάσω μπορεί να είναι μικρότερος από τον χρόνο που θα χρειαστεί για να βρω που την έχω αποθηκεύσει; :mrgreen:

Με χαλκό δεν τα δούμε ποτέ αυτά τα νούμερα είναι επιστημονική φαντασία.

Αλλά αν αρχίζουν να μοιράζουν οπτικές στα σπίτια κάποτε στο μέλλον μην το έχεις για απίθανο.

Δημοσ.

Εντυπώσεις απ' το δίκτυο απ΄την μοναδική ενεργοποιημένη?

Συγχρονίζει στα 4096/512?

Πόσο κατεβάζει από rapidshare?

Πόσα packets per sec πιάνει?

Κάνει disconnects? Έχει σταθερές ταχύτητες?

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, είμαι εκτός Αττικής, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα! Προς το τέλος της εβδομάδας, λέω να κατέβω να ρίξω μια ματιά...

Δημοσ.
Με χαλκό δεν τα δούμε ποτέ αυτά τα νούμερα είναι επιστημονική φαντασία.

Αλλά αν αρχίζουν να μοιράζουν οπτικές στα σπίτια κάποτε στο μέλλον μην το έχεις για απίθανο.

Δεν γνωρίζεις οτι στο ιδιόκτητο έχουν οπτική ίνα??? :? :)

Δημοσ.

Exoun optikes ines stous topikous vrogxous mexri to dslam an den kanw lathos... oxi apo to spiti mas mexri to dslam... an itan etsi tha katevazame me 4096kb/sec k oxi me 350-400kb/sec.

H Deutera erxetai... elpizw na ksipnisw to prwi k na dw to router mou na sygxronizei sta 4mbit :D :D :D

Δημοσ.
Πιστεύω πως αν φτάσουν ποτέ τέτοιες ταχύτητες, θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε σκληρούς δίσκους και θα τα έχουμε όλα (πλην ελάχιστων πολύ προσωπικών στοιχείων) στο δίκτυο. Π.χ. για ποιο λόγο να αποθηκεύσω μια ταινία σε έναν δίσκο ή ένα dvd όταν ο χρόνος που θα μου πάρει για να την κατεβάσω μπορεί να είναι μικρότερος από τον χρόνο που θα χρειαστεί για να βρω που την έχω αποθηκεύσει; :mrgreen:

empist4euesai kai ta backup sou ekei?

episteuesai backup ekei?

Εντυπώσεις απ' το δίκτυο απ΄την μοναδική ενεργοποιημένη?

Συγχρονίζει στα 4096/512?

Πόσο κατεβάζει από rapidshare?

Πόσα packets per sec πιάνει?

Κάνει disconnects? Έχει σταθερές ταχύτητες?

sigxronizei sta 4096 /512 an den exei thorivo i grammi sou

den kanei disconnects.se test opos ipa konta sta 3,5 me 4 megabit.

Δεν γνωρίζεις οτι στο ιδιόκτητο έχουν οπτική ίνα??? :? :)

i ina einai opos ipes o filos gia enosi brogxon ktl.sta spitia pezeis me ton oraio xalko.

• Members
Δημοσ.
empist4euesai kai ta backup sou ekei?

episteuesai backup ekei?

Τα πολύ προσωπικά έγγραφα όχι, αλλά αυτά χωράνε σε 1-2 dvd. Τα υπόλοιπα, που είναι και τα πιο βαριά (ταινίες, software κλπ), αν μπορούσα να τα ανακτήσω τόσο γρήγορα, δεν θα με ενδιέφερε να τα έχω αποθηκευμένα σε κάποιον σκληρό (πιο πιθανό θεωρώ το να μου χαλάσει ο σκληρός παρά να μη μπορέσω να ξαναβρω στο ίντερνετ την ταινία που θέλω).

ήδη άλλωστε πολλοί (κι εγώ μέσα σε αυτούς) κρατάμε το αρχείο των e-mail μας on-line, π.χ. στο gmail - νομίζω πως τα πράγματα κάποια στιγμή κάπου εκεί θα οδηγήσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια τέτοια εξέλιξη δεν θα έχει τους κινδύνους της.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για back up πάντως στη Forthnet το mailbox σου έχει εκπληκτική χωρητικότητα... 50 ολόκληρα MB!!! Τη στιγμή που μέχρι και το hotmail 1GB.

Δημοσ.

an kai oti kai na kanei enas isp ego den empisteuome na afiso backup ekeimesa.opote kai me tin hotmail pou ixa 2 mb stin arxi tora exo 1 gb itan arketa gia ta email apo to insomnia :P

Δημοσ.
Εγώ το Σάββατο έκανα ενεργοποίηση ενός νέου τηλ. αριθμού και θα περιμένω μέχρι να μπει και μόλις μπεί στο επόμενο λεπτό θα κάνω αίτηση για το 2Play.. :mrgreen:

Τελικά την Τετάρτη θα γίνει ενεργοποίηση του αριθμού μου οπότε το απόγευμα θα κάνω αίτηση στην ForthNet.. :)

Δημοσ.
Τελικά την Τετάρτη θα γίνει ενεργοποίηση του αριθμού μου οπότε το απόγευμα θα κάνω αίτηση στην ForthNet.. :)

Αν έχεις χρόνο, πήγαινε ο ίδιος στην Καλλιθέα και ζήτα να την καταχωρήσουν μπροστά σου, μην την αφήσεις και φύγεις!

Δημοσ.
Αν έχεις χρόνο, πήγαινε ο ίδιος στην Καλλιθέα και ζήτα να την καταχωρήσουν μπροστά σου, μην την αφήσεις και φύγεις!

Καλλιθέα μένω!!! :) Θα το δεχτούν ή θα μου κάνουν μανούρα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...