Προς το περιεχόμενο

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 {Demo links @ post #63,#77}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι,άντε γεια λέμε. Τρελό μέγεθος. Τα γραφικά είναι ίδια με αυτά του MP μέρους οπότε αν δεν σας άρεσαν εκείνα,μην περιμένετε θαύματα :P. Το AI των teamates διάβασα ότι δεν είναι και τόσο καλό. Όταν κατέβει θα το δοκιμάσω στο hard να δω κι εγώ

Δημοσ.

PC Gamer Sweden Review

+ Pretty

+ Great atmosphere

+ Tactical

+ Great sound

- Buggy

- Short

85%

Μόλις το έπαιξα στο Hardcore difficulty. Overall είναι πολύ καλό και είναι και κάπως δύσκολο. Το ΑΙ των αντιπάλων είναι καλό,θα κρυφτούν,θα τρέξουν προς το μέρος σας αν έχετε κολλήσει κάπου,θα τρομάξουν αν μερικά πυρά περάσουν από δίπλα τους κλπ κλπ. Δεν είναι το τέλειο αλλά δεν είναι και μάπα. Το ίδιο ισχύει και για το ΑΙ των teamates,δεν είναι τέλειο αλλά δεν είναι για τα μπάζα. Τα γραφικά είναι κάπως καλύτερα από το MP demo αλλά όπως είπα,μην περιμένετε θαύματα :P και οι σκιές δεν εμφανίζονται με τους ForceWare 162.15/162.18 Drivers

Δημοσ.

Εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ το demo, και το θεωρω εφαμιλλο της εκδοσης στο 360 μου.. Επισης μου αρεσει και οτι ειναι πρωτου προσωπου και πιο customizable..

Η full version ποτε βγαινει;

Δημοσ.

Τι μας νοιάζει ο θείος σας ρε :P. Αυτό το παιχνίδι και μόνο για το MP και το Co-Operation Campaign αξίζει να το αγοράσεις στις 18 του μηνός που κυκλοφορεί επίσημα :P

Δημοσ.

Νοιάζει όμως αυτούς που δεν έχουν Ιnternet.

Δεν είναι όλοι like u. Όπως και στην περίπτωση του Lost Planet αυτός έδωσε την λύση

Δημοσ.

Εχμ,από χθες έχει βγει το patch του Lost Planet που επιτρέπει το offline gaming στο Single Player Mode (εντάξει άργησε 10 μέρες το patch,big deal να πούμε :P). Καλός και γρήγορος ο θείος αλλά στηρίξτε και κάνα release μωρέ,δεν κάνει κακό :P

PS: Πάρτε μια γεύση από ένα MOD του GRAW1. Όπως όλα δείχνουν ανάλογα θα βγουν και για το GRAW2 :D http://stage6.divx.com/Oritxupolite-Game-videos-HD/video/1359767/GRAW-PC-3-persona-y-mods

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...