Προς το περιεχόμενο

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 {Demo links @ post #63,#77}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε λενε και τιποτα τα graphics...

στο 360 λενε και μαλιστα πολλα!

μοναδικο μελανο σημειο στο 360 η αδυναμια να παιξεις καλα co-op με πανω απο 5-7 παιχτες με τις γραμμες μας. :X

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει καλούτσικο φωτισμό και εκρήξεις. Όχι p3tran μέχρι στιγμής δεν έχω δει πολλαπλά particles effects αλλά αυτά λογικά θα υπάρχουν στο Single Player μέρος,είναι άλλωστε ακόμα beta ;) και πιστεύω ότι ο MP χάρτης είναι ακόμα σχετικά "απλός" για το beta testing χωρίς πολλά φρου φρου.

Μερικές comparison εικόνες του παιχνιδιού χωρίς τα particles effects να είναι έντονα:

X360

tom-clancys-ghost-recon-advanced-warfighter-2-20070109112818273.jpg

PC

graw24hy2.jpg

X360

tom-clancys-ghost-recon-advanced-warfighter-2-20070131033637162.jpg

PC

graw217zs8.jpg

Μου φαίνεται καλύτερη η PC έκδοση εμένα (καθώς έχω δει και το GRAW2 στο Χ360 σε HDTV,την πρώτη mission). Αν δεν έχει τα πολλαπλά effects της Χ360 το Single Player μέρος τότε θα είναι πολλά κιλά μ@λάκες λέμε. Χωρίς τα εφέ να κλέβουν την παράσταση επί σκηνής η PC έκδοση δείχνει καλύτερη ΙΜΟ

Δημοσ.

Η εκδοση για PC ειναι πιο Sharp και η εκδοση για X360 ειναι πιο smooth.

Ειναι θεμα προτιμησεων αλλα νομιζω πως στο PC το πιο Sharp θα σημαινει κοληματα οπως στο 1ο GRAW.

Δημοσ.

Μου φαίνεται καλύτερη η PC έκδοση εμένα (καθώς έχω δει και το GRAW2 στο Χ360 σε HDTV,την πρώτη mission). Αν δεν έχει τα πολλαπλά effects της Χ360 το Single Player μέρος τότε θα είναι πολλά κιλά μ@λάκες λέμε. Χωρίς τα εφέ να κλέβουν την παράσταση επί σκηνής η PC έκδοση δείχνει καλύτερη ΙΜΟ

καποια μερα θελω να μου δωσεις να δοκιμασω τα γυαλια σου! :lol: :lol: :lol:

τα particle effects υπαρχουν φυσικα και στο multi στο 360. ολη η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου φτιαχνεται απο τα εφφε, γιαυτο και καθε στατικη φωτογραφια στο 360 το αδικει.

παρ'ολα αυτα, η εκδοση pc φαινεται συγκριτικα πολυ "στεγνη".

θα δουμε....

Δημοσ.

HellasVagabond πραγματικά τρέχει καλά το παιχνίδι (σε σχέση πάντα με το GRAW1). 60fps minimum σε 1600x1200 οπότε εσύ κι εγώ (κι όλοι οι κάτοχοι 8800 καρτών) δεν θα πρέπει να ανησυχούμε ;)

p3tran εγώ σου είπα ρε ότι ο χάρτης δεν προσφέρει τίποτα τρελό από particles effects (εδώ δεν έχω δει ακόμα μπαζούκα να πούμε στην beta,χαχαχαχαχαχαχαχα :D). Σε πίστες χωρίς particles effects μου φαίνεται σαφώς καλύτερη η PC έκδοση (εκτός κι αν έχεις συνηθήσει στην θολούρα αλα Ν64 :P),ΑΛΛΑ αν κυρίως (για μένα γιατί ενδιαφέρομαι περισσότερο για το SP μέρος) δεν έχει το SP μέρος τόσα particles effects εννοείται ότι δεν πρόκειται να τεθεί θέμα για το ποια έκδοση είναι καλύτερη,αυτονόητα πράγματα ;)

Δημοσ.

John2gr μια παρατηρηση μονο......

1ο screenshot απο Χ360 (1920x1080 - τι εγινε; επεσε ζουμαρισμα;;; 282ΚΒ)

1ο screenshot απο PC (1920x1200..... 569KB)

2o screenshot απο Χ360 (720p.... 186KB)

2o screenshot απο PC (1920x1200.....553KB)

Δημοσ.

Τα παράπονα σου στο IGN :P .Μερικές εκρήξεις. Είμαστε κοντά στα 26 άτομα και γίνεται της πόπης,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D

untitledyj6.jpg

snap026iz4.jpg

snap027tb6.jpg

gamhsamewz6.jpg

Του πήρα τα σώβρακα :P

Δημοσ.
Τα παράπονα σου στο IGN :P

Τωρα θα τους παρω τηλεφωνο.... :P

Εσυ εβγαλες συμπερασμα βλεποντας screenshots με εμφανη διαφορα συμπιεσης παντως.....

Δημοσ.

Το παιχνιδι απο οτι ειδα στο demo στο xbox360 εχει πολυ καλα γραφικα..

Απο τα κορυφαια του ειδους..

Πολυ καλο dynamic lighting, blurring effects ειδικα στις εκρηξεις και στις φωτιες, καλα textures,καλη φυσικη και απο οτι ακουσα γιατι στο demo δεν ειδα εχει και real dynamic καιρικες συνθηκες που αλληλεπιδρουν με το περιβαλλον πολυ καλα..Επισης και τα pαrticle effects ειναι πολυ καλα οπως αναφερθηκε..

Ειναι σιγουρα απο τα κορυφαια του ειδους σε γραφικα.. Ελπιζω και η εκδοση για το PC να ειναι αναλογη και να μην εχει κανει παλι τα μαγικα της η nOObisoft..

Το μονο κακο που παρατηρησα ειναι το χαμηλο αλλα παραταυτα σταθερο χωρις μεγαλες πτωσεις framerate..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...