Προς το περιεχόμενο

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 {Demo links @ post #63,#77}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sindesis meso lan over internet de paizei? vpn diladi

https://secure.logmein.com/products/hamachi/vpn.asp?lang=en

Δεν το δοκιμασαμε ακομα το VPN. Ειναι μεσα στις σκεψεις. Επειδη δεν εχουμε ξανακανει VPN ειπα να ρωτησω πρωτα μπας και καποιος εχει δοκιμασει και ξερει.

Αυτο το software που μου εστειλες κανει VPN αυτοματα??

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

GRAW2 PC Retail 1.01 patch

Changes including

bug fixes,

speedhack prevention,

and interface fixes.

Note that using this patch

removes your campaign saved games,

but leaves fixed save points intact.

No-CD Patch/Copy Protection

In a move which is sure to please all GRAW fans, Ubisoft have decided not to include a disk check for the game. This means that you do not need to keep your original DVD in the drive, whether you want to play multiplayer or singleplayer. Since the multiplayer component of the game is protected via the requirement for a valid CD key, as long as you're using a legitimate copy of the game then you will not be bothered by any intrusive copy protection measures in GRAW 2, but GRAW2 still has IGA (In game ads)

be sure to turn it off in the config files still .

Δημοσ.

Time for an update:

Mirr is finishing up the patch, and told me that I was using the first version of the code that he sent me. While I was working on my own changes, he made changes to his own code, adding improvements I'm assuming and the bugs that are in this mod were not in his.

Anyway, here's what's going to be in the patch:

- Ageia PhysX has been TRUELY enabled. (κοινώς θα έχουμε PhysX physics χωρίς την κάρτα της AGEIA)

- The deferred_post_processor.xml has been removed, due to the fact that shadow opacities change depending on the map's lighting.

I am also assuming that the minimum distance to hit team-mates is also fixed, but mirr didn't mention anything about that.

The no decals showing up on bodies at point-blank range I fixed myself.

Stay tuned for the patch. I'm not going to botch this release like I did with my F.E.A.R. edition.

Δημοσ.

Μόλις είχα τους 2 πιο τέλειους αγώνες ever σε Multiplayer παιχνίδι τους οποίους έπρεπε να μοιραστώ. Το mode στο οποίο έπαιζα ήταν το Siege. Στο Siege υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή ζώνη/περιοχή την οποία την προστατεύει η μια ομάδα ενώ η άλλη προσπαθεί να μπει και να μείνει για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα ώστε να κερδίσει.

Πρώτος αγώνας

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μου ήταν αμυνόμενη. Ενώ είχαμε πάρει όλοι τις θέσεις μας για να προστατέψουμε την ζώνη ξαφνικά έσκασαν σαν κατσαρίδες κι οι 12 αντίπαλοι. Απλά ένας μικρός πανικός επικρατούσε επί σκηνής. Οι αντίπαλοι κατάφεραν και σκότωσαν τους περισσότερους από εμάς και πλησίασαν στην ζώνη. Η προτροπή μου ήταν απλή <<Προστατέψτε την ζώνη γιατί χανόμαστε ρεεεεεεεεεε>>. Μερικοί αντίπαλοι είχαν καμπερωθεί για να μην μας αφήσουν να την πλησιάσουμε και ο Θεός της κωλοφαρδίας κατέβηκε και μου έδειξε το μέρος ενός καμπερωμένου. Μόλις τον έφαγα έτρεχα σαν τρελός και έβλεπα ακριβώς απέναντι μου έναν αντίπαλο να τρέχει για να μπει στην ζώνη. Φτάσαμε κι οι 2 από διαφορετικές μεριές και είχα μόλις 5 δευτερόλεπτα στην διάθεση μου. Έτρεξα και αμέσως βούτηξα για να μην μπορεί να με στοχεύσει ο άλλος και τον έφαγα. Πάνω που πήγα να χαρώ όμως τσουπ εμφανίζεται κι ένας δεύτερος. Ένα πράγμα μόνο μπόρεσα να κάνω προτού πεθάνω κι αυτό ήταν να τον σκοτώσω. Ευτυχώς η ομάδα μου κατάφερε και έφαγε τους υπόλοιπους και καταφέραμε να αλλάξουμε εντελώς την έκβαση του αγώνα και τελικά κερδίσαμε. Απλά απίστευτες μάχες.

Δεύτερος Αγώνας

Πλέον η ομάδα μου ήταν η επιτιθέμενη. Προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να τρυπώσουμε στην καταραμένη ζώνη αλλά με τίποτα δεν μπορούσαμε να φτάσουμε. Είχαν απομείνει 3 λεπτά και αποφάσισα να πάω πλευρικά της πίστας. Μαζί με άλλα 2 άτομα ορμήσαμε και καταφέραμε να καθαρίσουμε την δεξιά μεριά από τους αντιπάλους. Πάνω που πήγα να τους ακολουθήσω που προπορευόντουσαν ξαφνικά βλέπω ένα στενό δρομάκι το οποίο υπέθεσα ότι έβγαζε ακριβώς στο spawning σημείο των αμυνόμενων. Και δεν έπεσα έξω. Το ακολούθησα και τσουπ βγήκα στο σημείο που είχα υπολογίσει. Καθώς κοίταξα μπροστά μου είδα τις πλάτες 13-14 αντιπάλων που σκότωναν τους συντρόφους μου. Η μόνη λύση ήταν να πάω μόνος μου,κρυφά,χωρίς να με πάρει κανείς πρέφα. Σκυφτός σκυφτός πήγαινα από δέντρο σε αυτοκίνητο κι από αυτοκίνητο σε τοίχους. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι δεν πέθανε εκείνη την στιγμή κανένας αντίπαλος (γιατί αν πέθαινε τότε μόλις ξανάβγαινε θα με έβλεπε και game over). Με ένα τρελό καρδιοχτύπι κατάφερα και έφτασα στην ζώνη την οποία την φρουρούσε ένας με ένα πολυβόλο. Αλληλοκοιταχτήκαμε και όρμησα μέσα σε ένα διπλανό κτίριο. Ο αντίπαλος πυροβολούσε και τα πυρά περνούσαν μέσα από τον τοίχο (καταραμένο bullet penetration). Ευτυχώς όμως κατάφερα και κρύφτηκα πίσω από μερικά κιβώτια,κοντά του χωρίς να με αντιληφθεί. Ο αντίπαλος κινήθηκε προς το μέρος μου. Κι αυτό ήταν το μέγα του λάθος καθώς τον έπιασα στον ύπνο και τον σκότωσα. Η ζώνη πλέον ήταν όλη δική μου (thnk God που δεν υπήρχε άλλος). Μπήκα μέσα,έσκυψα και περίμενα τα 5 δευτερόλεπτα. <<God damn,noooooooooooo>> από τους αντιπάλους και VICTORY για εμάς :D

Όταν οι παίκτες είναι καλοί,το παιχνίδι πολύ απλά είναι ΤΕ ΛΕΙ Ο :)

graw2qi4.jpg

Δημοσ.

Εγω εχω κολλησει στο act iv νομιζω εκει που εισαι σε ενα φραγμα και ερχονται 2 ελικοπτερα.Γινεται με σφαιρες και οχι ρουκετες να ριξεις ελικοπτερο?Επισης οταν παω στο ΑΑ δεν μου βγαζει τις κλασικες επιλογες 2x,4x αλλα λεει edge smoothing,αυτο κανα 2x ΑΑ πρεπει να ναι ετσι?

Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει πραγματικό FSAA εξαιτίας του deffered lighting. Όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν deffered lighting (βλέπε Unreal Engine 3) δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν FSAA στο DX9 πρωτόκολλο. Η μόνη λύση είναι η υποστήριξη του DX10 μέσω του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το FSAA με τον deffered lighting.

Στο DAM λογικά είσαι,στο φράγμα. Υπάρχουν 2 λύσεις. Η μια είναι να έχεις Zeus και να διαλύσεις το ένα ελικόπτερο και μετά να διατάξεις έναν από την ομάδα σου να διαλύσει το άλλο ελικόπτερο με τον Zeus που τον έχεις εξοπλίσει. Η άλλη λύση είναι να πας στο απέναντι κτίριο από αυτό που έβαλες τον EMP που έχει ένα όπλο με μια ρουκέτα (ή να πάρεις κάνα heavy weapon που έχει πέσει από τους αντιπάλους και μαζί με τους teammates σου να σκίσεις το ελικόπτερο). Κοινώς ναι,μπορείς με τις σφαίρες να ρίξεις το ελικόπτερο αλλά χρειάζεται πολλές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...