Προς το περιεχόμενο

United 7077 DivX-XviD player.. Ποιος μπορει να πειραξει το firmware?

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ωστε να παιζει μεγαλυτερους τους υποτιτλους? Το αγορασα σημερα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω αλλο αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μικροι οι υποτιτλοι. Δεν ξερω πως λειτουργουν τα προγραμματα που πειραζεις το firmware, αλλα λογικα δεν ειναι ευκολο να βαλεις μεγαλυτερο νουμερο στο font των υποτιτλων? Αν καποιος μπορει να ασχοληθει θα ηταν πολυ καλο γιατι κατα τ'αλλα ειναι αψογη αγορα (36.90 στο praktiker). Oποιος μπορει να βοηθησει ας ποσταρει εδω λινκ απο το firmware του ωστε να βρεθει καποιος να το πειραξει.

Δημοσ.

Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα ενσωμάτωσε τους στην ταινία στο μέγεθος που θες... Αλλιώς δώστο πίσω και πάρε κάτι άλλο... Τα firmware είναι πονεμένη ιστορία...

Δημοσ.
Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα ενσωμάτωσε τους στην ταινία στο μέγεθος που θες... Αλλιώς δώστο πίσω και πάρε κάτι άλλο... Τα firmware είναι πονεμένη ιστορία...

Για δώσε μας info (η μου); Γιατί ενδιαφέρομε για divx/xvid player, και σε 14" θα είναι λίγο δύσκολο να βλέπεις μικρούς υποτίτλους.

Δημοσ.
Για δώσε μας info (η μου); Γιατί ενδιαφέρομε για divx/xvid player, και σε 14" θα είναι λίγο δύσκολο να βλέπεις μικρούς υποτίτλους.

http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael-GR%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7+%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google

Αλλά βλέπω ότι ασχολείται ο zavlakas οπότε μπορεί να παίξει και κάτι με firmware :grin:

Δημοσ.
Ποιο chip χρησιμοποιει το συγκεκριμενο player?

Φιλε zavlakas που μπορω να δω τι chipaki φοραει το μηχανημα? Γιατι το site της εταιριας ειναι απαραδεκτο και δεν το εχει καν σαν προιον. Το θεμα ειναι, θα μπορεσουμε να βρουμε το γνησιο firmware για να μπορεσουμε να το πειραξουμε?

Οσο για την ενσωματωση υποτιτλων, το γνωριζουμε ολοι, το θεμα ειναι να γλυτωνουμε την επιπονη αυτη εργασια καθε φορα. Αν ειναι ετσι κρατουσα και το παλιο μου player και τα εκανα DVD καθε φορα και τα εγραφα σε RW...

Δημοσ.
Φιλε zavlakas που μπορω να δω τι chipaki φοραει το μηχανημα?

Ανοιγεις προσεκτικα το καπακι....

...ή δημοσιευσε εδω screenshots απο το menu και τον file browser του player....

Δημοσ.

Οι υποτιτλοι συνηθιζονται.Το χω 2 βδομαδες και τωρα δεν με ενοχλουν.Βεβαια ειναι 32'' η τηλεοραση.Οποιος παντως μπορεσει και πειραξει το firmware θα παρει σιγουρα πολυ respect απο πολλα παιδια του insomnia που εχουν αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Οποτε θα μεινουμε με αυτους τους μικρους υποτιτλους? Δεν μπορω με τιποτα να δω ταινια, μου εχουν βγει τα ματια. Κριμα και νομιζα οτι θα μπορουσαμε να πειραξουμε το firmware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...