johnyboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 και εγω που μενω τρικαλα μια απο τα ιδια.εχω 1024/256 και αν κατεβασω πανω απο 50 πανηγυριζω.Δεν συζηταμε για τορεντ ετσι γιατι εκει δεν μιλαμε για adsl αλλα σαν να εχω dial up, με 20 κανω παρτακι.Εχω hol τους εχω παρει 50 φορες αλλα ενταξει δεν φτενε αυτοι σε τιποτα αφου ο ποτε σερνετε.
morgoth_gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εδω στην Σάμο,πριν τρείς μέρες όλα δια μαγείας έστρωσαν απίστευτα!απο το πουθενά!Μιλάμε για 220 σταθερά,ελπίζω να μην είναι όνειρο!
ttompap Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ορεστιάδα σέρνεται ..................... με 1024/256 γραμμη πιανω max 262/176 kbps
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ιωάννινα, έχω 1024. Αν κατεβάσω μέρα πάνω απο 45 και βράδυ πάνω απο 65 κάνω γιορτή.
johnyboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 re pedia kati periergo pou mou etixe.eixa xp kai sernomouna.simera evala vista kai kano downloading me 106 stathera.ektos kai eine tixeo pou den nomizo giati mesimeri kai na katevazo me 100 den exei ginei pote.
danaos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Να σημειώσω κάτι που έχω εφαρμόσει κι εγώ... Σταμάτησα να αγωνιώ και να χρησιμοποιώ τα σιτες μέτρησης - forthnet.gr cybernet.ch κλπ κλπ. Αυτό που κάνω, είναι το εξής : μπαίνω στον ftp.ntua.gr και κατεβάζω μια έκδοση του openoffice για 2-3 λεπτά. Πιστεύω εκείνο το ρυθμό downloading...
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 και η δική μου γραμμή σέρνεται..Αθήνα 1024 στη φορθνετ και με βαζει μεσα με 60-100
johnyboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ρε μαγκες αυτο που λεω ποιο πανω δεν ειναι τυχαιο τελικα.εχτες το πρωι που κατεβαζα επιανα 100κβς με τορεντ.ε λεω τυχαιο ειναι.να που δεν ειναι γιατι εξακολουθω να κατεβαζω πανω απο 100κβς με 1024 γραμμη.πιστευω πως καποια διεργασια απο τα xp μου ετρωγε την γραμμη γιατι εβαλα ενα net meter και εδειχνε downloading 100 και εγω πραγματικα ειχα 30κβς.
Kost@s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 File Johnboy prin kaneis format eixes tsekarei mhn eixes kolhsei kana Virus, trojan... h eixes kana programma pou ekane live update ekeino ton kairo (p.x Antivirus...)? Isws auta sou trwgane thn taxythta!! Kai gia na eimai kai on-topic...NAI kai ta XANIA sernontai!!! Edw kai polu kairo...kai apo oti fainetai den prokeitai na strwsei h katastash....Ante na ftiaksei kai kamia idiotikh etairia kana diktuo kai sthn eparxia na doume kai emeis ligo broadband internet!!!
johnyboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 oxi re si den eixa io kai antivirus na kanei update.eksalou afto ginotane kai meta apo format afou ta xp ta eixa kanei format giafto to logo.kai me to pou ta ksanavazo to dokimasa.extes pou evala vista kai ekana ena downloading epatha plaka.anyway tora pia den sernome.
thanassissis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 kai edw thessaloniki me forthnet me 1024 grami kai sernomai sta 40-50
getty Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Τί να πω κι εγώ που πρέπει η ονομαστική ταχύτητα upload να είναι 256 και συγχρονίζω στα 168??? Πήρα τις βλάβες και μου λένε σε κανα μήνα θα κάνουν αναβάθμιση. Είναι σαν να κάνεις συμβόλαιο για σωλήνες διαμέτρου 10mm και όχι εγγυημένη ροή νερού και να σου φέρνουν σωλήνα 8mm και να σου λένε...ντάξ μωρέ πώς κάνεις έτσι κάποια στιγμή θα σου φέρουμε τον 10αρι. Εννοείται ότι αν ήταν το downstream θα είχε φύγει καταγγελία αλλά επειδή πάει σχετικά καλά λέω να μην προκαλέσω την τύχη μου και με ρίξουν σε καμμια περίεργη κλάση και τρέχω...
Erunildo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Εχει καμια βδομαδα εχει πεσει πολυ η ταχυτητα που κατεβαζω (μενω κεντρο θεσσαλονικη) . Μεχρι προσφατα κατεβαζα με 75-80 απο rapid και τωρα εχει κατεβει στα 35-40.(σταθερα ομως,ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο).Γενικα απο οπου και να κατεβασω τοσο πιανω.. και το τεστ 06/02/2007 16:45:08 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 167.26Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 282.75kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.