Προς το περιεχόμενο

Eukolo programma gia "kopsimo" Mp3

ts00ts00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera,

pws tha kopsw ena mp3 p.x diarkeias 4 leptwn apo to 1.22 ews to 1.45 ?

Me Media Player to swzei san .wma, sto google osa programmata brhka den ta apothikeuan sthn idia poiothta me prin [ 192 KBPS se 56 maximum ]

Δημοσ.

cool edit pro.alla ena pragma na ksereis ena mp3 an to peirakseis kai to ksanasoseis kai pali tha xaseis poiotita oti kai na kaneis.as einai 192 p.x. kai to kaneis pali 192.

Δημοσ.

Όταν ένα mp3 το επανακωδικοποιείς, χάνει σε ποιότητα. Γι'αυτό είναι καλό να το κωδικοποιείς σε υψηλότερα bitrate, π.χ. αν είναι 128 kbps να το σώζεις σε 192 kbps, για να ελαχιστοποιείς τις απώλειες.

Δημοσ.

Παράτα τα Cool Edit Pro και Audacity κι ακολούθησε μία από τις επιλογές που σου δίνει ο accipio. Τα 2 πρώτα σε υποχρεώνουν να καταφύγεις σε re-encoding για τις τυχόν αλλαγές που έκανες, σε αντιδιαστολή με αυτά τα 3 προγραμματάκια.

Και στην τελική, ένα κόψιμο ρε παιδιά θέλει να κάνει όλο κι όλο ο άνθρωπος. Θα πρέπει να κατεβάσει ολόκληρο επαγγελματικό πακέτο επεξεργασίας ήχου (Adobe Audition) για να το κάνει αυτό?! Λίγη συνετότερη γνωμοδότηση με βάση τις ανάγκες που προβάλλονται, δεν βλάπτει.

Δημοσ.

Πρόκειται για μια παράμετρο που την έχω επισημάνει και στο παρελθόν...όποτε κάποιος ζητάει κάτι τόσο απλό, πάντα προκύπτουν ως προτάσεις βαρβάτα προγράμματα που κάνουν της Παναγιάς τα μάτια. Σα να θέλει κάποιος να μετατρέψει μια εικόνα σε ασπρόμαυρη και να του προτείνουμε να κατεβάσει το Photoshop.

Είναι ζήτημα κοινής λογικής!

Δημοσ.
Σα να θέλει κάποιος να μετατρέψει μια εικόνα σε ασπρόμαυρη και να του προτείνουμε να κατεβάσει το Photoshop.

[offtopic]Η αλήθεια είναι ότι για μια ποιοτική μετατροπή α/μ το ps είναι ψιλοαπαραίτητο (λόγω channel mixer,curves κλπ).[/offtopic]

Δημοσ.

Καλο ειναι να πουμε βεβαια οτι και αυτα τα προγραμματα που δεν κανουν επανακωδικοποιηση εχουν τα μειονεκτηματα τους. Δεν μπορεις να κοψεις το κομματι σε οποιοδηποτε σημειο θες με ακριβεια δευτερολεπτου. Μπορει εσυ να θες να το κοψεις στο 1.22 αλλα να σε αφηνει μονο στο 1.20 ή 1.25 για παραδειγμα

Επισης εχω παρατηρησει οτι το adobe audition (cool edit pro) κανει πολυ λιγο χρονο να σωσει οποιοδηποτε mp3 πειραξω. Αυτο με κανει να πιστευω (εικασια, δεν ξερω πραγματικα τι κανει) οτι δεν κανει ολικη επανακωδικοποιηση αλλα μονο στα επιμαχα σημεια που πειραζω.

Δημοσ.
Καλο ειναι να πουμε βεβαια οτι και αυτα τα προγραμματα που δεν κανουν επανακωδικοποιηση εχουν τα μειονεκτηματα τους. Δεν μπορεις να κοψεις το κομματι σε οποιοδηποτε σημειο θες με ακριβεια δευτερολεπτου. Μπορει εσυ να θες να το κοψεις στο 1.22 αλλα να σε αφηνει μονο στο 1.20 ή 1.25 για παραδειγμα

Δεν ξέρω για τα άλλα,αλλά το mp3DirectCut με αφήνει να κόψω το κομμάτι όπου θέλω με ακρίβεια εκατοστού του δευτερολέπτου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...