Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός με φόρτωμα υποτίτλων

gkonitsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια ταινία divx με το αρχείο υποτίτλων της το οποίο είναι .srt

έχω δώσει ίδιο όνομα σε ταινία και αρχείο υποτίτλων

ξέρει κανείς για πιο λόγο δεν τους φορτώνει;

(δοκίμασα με bsplayer, με οικιακό divx player και με power dvd αλλά τίποτα)

το κάνει μόνο σε αυτή την ταινία, σε άλλες δεν έχω πρόβλημα

άνοιξα το αρχείο υποτίτλων της συγκεκριμένης ταινίας και ένα ακόμα κάποιας άλλης για να τα συγκρίνω και δεν παρατήρησα κάποια εμφανή διαφορά!

Δημοσ.

Ναι είναι εγκατεστημένο. Όλα είναι όπως πρέπει να είναι και δε τους φορτώνει. Με άλλες ταινίες που έχουν αρχείο υποτίτλων δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Πολύ παράξενο.

Δημοσ.

μερικοι υποτιτλοι οντως εχουν προβλημα.σε εμενα πχ μου κλεινουν ακομα και το subtitle workshop..

για κοιτα μηπως βρεις αλλους..

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις διορθώσεις στους υπότιτλους.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με μερικά αρχειά υποτίτλων, τα πέρασα στο divx media subtitler (την τελευταία έκδοση που είναι και free),και τα διόρθωσε αυτόματα,έκανα και save και όλα καλά.

Πάντως εδώ που τα λέμε μερικές φορές γίνονται και διάφορες μουφιές που δεν μπορείς να καταλάβεις τι φταίει,και δεν ευσταθεί καμία λύση.Σε αυτή την περίπτωση αν θες κάνεις format.

Δημοσ.

ευχαριστω kastel αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω.

ειμαι ασχετοςγι αυτο.εχω σπασει το κεφαλι μου να βαλω υποτιτλους σε μια ιταλικη ταινια amici miei,που δε μπορω να βρω να νοικιασω,εχω δει το site σου αλλα τιποτα δεν καταφερνω.ευχαριστω κ συγνωμη που μπηκα σφηνα στο topic.

Δημοσ.
.....Σε αυτή την περίπτωση αν θες κάνεις format.

Ναι...

Και συνεχίζουμε. Μπορείς να μας δώσεις το αρχείο με τους υπότιτλους να του ρίξουμε μια ματιά; (κάντο attach εδώ)

Δημοσ.
ευχαριστω kastel αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω.

ειμαι ασχετοςγι αυτο.εχω σπασει το κεφαλι μου να βαλω υποτιτλους σε μια ιταλικη ταινια amici miei,που δε μπορω να βρω να νοικιασω,εχω δει το site σου αλλα τιποτα δεν καταφερνω.ευχαριστω κ συγνωμη που μπηκα σφηνα στο topic.

Πάμε από την αρχή:

Πατάς ΕΔΩ για να κατεβάσεις το VobSub.

Αφού το αποθηκεύσεις κάπου στο σκληρό σου, κάνεις διπλό κλίκ πάνω του (VobSub_2.23.exe)

Μετά επιλέγεις γλώσσα (English) και πατάς OK.

Πατάς Next

Πατάς Next

Και πατάς Install.

Και δεν κάνεις τίποτα άλλο.

Τελείωσες με την εγκατάσταση.

Φτιάχνεις ένα φάκελο και βάζεις μέσα το το αρχείο της ταινίας και τους υποτίτλους.

Και τους δίνεις κοινό όνομα (π.χ. amici miei.avi και amici miei.srt).

Αυτό ήταν.

Με οποιοδήποτε player (Windomw Media Player, PowerDVD, WinDVD,...) και αν χρησιμοποιήσεις θα δεις τους υποτίτλους πάνω στην ταινία.

Δημοσ.

Αφού ρε παιδιά δεν έχει πρόβλημα με τις άλλες ταινίες. Με τη συγκεκριμένη έχει πρόβλημα. Λέτε να μην έχει εγκαταστήσει software για φόρτωση υποτίτλων;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...