Προς το περιεχόμενο

crypto F200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθεια εχω αγανακτησει εχω adsl της Forthnet με και modem crypto F200.Κανω κανονικα συνδεση αλλα μετα απο λιγη ωρα ξαφνηκα λες και δεν εχω συνδεση (παρολου που ειναι το εικονιδιο κατω χαμηλα),δεν μπορω να κανω τιποτα να μπω σε site να κατεβασω τιποτα αλλα δεν μου πεταει καποιο μηνυμα οτι εχει γινει αποσυνδεση.Ξερει κανεις να μου πει τι συμβαινει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!

Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει από τα posts εδώ μέσα με τα μοντεμάκια crypto της forthnet έχει αγανακτήσει ο μισός πλανήτης.Eίναι πολύ αξιόπιστα:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Bre pedia auto to crypto einai ena aplo usb modem gia ton loutso kabala se polla themata. Kante mia mikri oikonomia kai parte ena router na ton sindesete erthernet na isixaxasete to kostos einai 40-70 euro perneis kati kalo kai isixazeis :)

Δημοσ.

pantos afto pou les me to update den dior8oni tpt se mena. Molis valw torrent gia katevasma me ta apo merika lepta mplokarete h sundesei. Exw katevasei olous tous drivers mexri kai ton 6v alla tpt pls help.

Δημοσ.

εβαλα παλια,καινουργια και πιο παλια driver αλλα τπτ αλλαξα στο modem το εβαλα σε αλλη θυρα usb αλλα και παλι τπτ τα εχω παρει δεν ξερω τι να κανω;Χρειαζομαι μια βοηθεια απο ψηλα αλλιως θα παω να αγορασω καινουργιο modem router.

Δημοσ.

Ολες οι γνωμες συνηγορουν για τα modem router της zyxel.Συγκεκριμενα τα zyxel660hw η τα 660h(κανε μια αναζητηση)!!!παντως θα σου προτεινα να πολεμησεις λιγο ακομα με το crypto.εγω εκει που θα το πεταγα απ'τον 3ο για να παρω zyxel...μου δουλευει καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...