strong Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 kalhspera pedia! exw ta eksis 2 problhmata!! otan mpainw sto net me ie poy petaei ta xaza diafimistika para8irakia!xwris na mpw se kapio site!! me ton mozilla den mporw na kanw download!!! exw treksei spybot, to adaware, to Trojan Remover alla tpt!!exei kaneis kati kata noy??? ps : ston ie moy vgazei para8irakia ap thn eksis selida http://www.ad-wj.com/redirect.asp?pni=46795
thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Όταν λες ότι δεν μπορείς να κάνεις download τι εννοείς; Δεν βάζει τασκ στο download manager και δεν κατεβαίνει το αρχείο, κατεβάζει το αρχείο αλλά είναι corrupted ή φαίνεται να το κατεβάζει αλλά όταν το ανοίγεις δεν κάνει τίποτα;
strong Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Όταν λες ότι δεν μπορείς να κάνεις download τι εννοείς; Δεν βάζει τασκ στο download manager και δεν κατεβαίνει το αρχείο, κατεβάζει το αρχείο αλλά είναι corrupted ή φαίνεται να το κατεβάζει αλλά όταν το ανοίγεις δεν κάνει τίποτα; akrivos!!den vgazei kan to τασκ στο download manager!!!sernontas kai to link mesa sthn konsola toy download den to emfanizei!! ti exw pa8ei 8ee moy???
thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Βρες και σβήσε το αρχείο download.rdf (ενεργοποίησε την εμφάνιση των κρυφών αρχείων. Βρίσκεται στο path C:\C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3s30fxr1.default)
strong Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Βρες και σβήσε το αρχείο download.rdf (ενεργοποίησε την εμφάνιση των κρυφών αρχείων. Βρίσκεται στο path C:\C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3s30fxr1.default) ti akrivos einai ayto?? eyxaristw pantws!!
telcomfreak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 kalhspera pedia!exw ta eksis 2 problhmata!! otan mpainw sto net me ie poy petaei ta xaza diafimistika para8irakia!xwris na mpw se kapio site!! me ton mozilla den mporw na kanw download!!! exw treksei spybot, to adaware, to Trojan Remover alla tpt!!exei kaneis kati kata noy??? ps : ston ie moy vgazei para8irakia ap thn eksis selida http://www.ad-wj.com/redirect.asp?pni=46795 το τελευταιο καιρο και μενα το ιδιο μου κανει παιζει καποιο καινουριο adware που λες και ακομα δεν εχει βγει καθαριστικο και είμαι σιγουρος για αυτο γιατι εχω βρει τα ρυμαδο αρχεια που φορτονει καθε φορα , δεν εχω καταλαβει ομως πως τα ξαναβαζει αφου τα σβηνω σημερα αφου τα εσβησα εκοψα και την προσβαση μεσω firewall και βλεπουμε
thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ti akrivos einai ayto?? eyxaristw pantws!! Είναι κάτι που όταν δεν υπάρχει το δημιουργεί ο μοζίλα, και που όταν καταστρέφεται τον πίνει ο μοζίλα. Σβήστο μπας και σου φτιάξει τη δουλειά με το download.
strong Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Είναι κάτι που όταν δεν υπάρχει το δημιουργεί ο μοζίλα, και που όταν καταστρέφεται τον πίνει ο μοζίλα. Σβήστο μπας και σου φτιάξει τη δουλειά με το download. mpaaaa tpt!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.