afnman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα εχω δημιουργήσει ενα workgroup me 2 pc (το ενα με pro,το αλλο home). Οταν γράφω //frantic/c$ μου ανοίγει ενα παραθυρο για εισαγωγή password με name guest.Δέν μπορω να μπώ με τπτ,παρολο που εχω δοκιμασει να ορίσω το pass του guest του pc (frantic). Γιατι γίνεται αυτό??
ntg_net Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Οταν προσπαθεις να μπεις στο pc με τα pro ? ή οταν προσπαθεις να μπεις σε αυτο με τα home ?
tsakonas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 episis, dokimases me kapoio allo account pou xei kai password? kai se mena to guest den douleve...kai genika ola ta password-less users den einai oti kalutero
afnman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Οταν προσπαθεις να μπεις στο pc με τα pro ? ή οταν προσπαθεις να μπεις σε αυτο με τα home ? Οταν προσπαθω να μπω στο pc με τα pro.... Δοκιμασα να φτιάξω στο ενα pc (pro) εναν user,βάζοντας τον στο Guest's group. Οταν προσπαθω να μπω σε αυτο το pc (pro), μου βγάζει σαν default πάλι τον guest. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.... episis, dokimases me kapoio allo account pou xei kai password? kai se mena to guest den douleve...kai genika ola ta password-less users den einai oti kalutero Και στον guest μπορείς να ορίσεις password...
ntg_net Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον ακολουθα... Χωρις να εχεις πειραξει τπτ αλλο και αν εχεις πειραξει , διορθωστα Εναρξη - > Πινακας ελεγχου -> Εργαλεία διαχείρισης -> Τοπική πολιτική ασφάλειας και απενεργοποιησε αυτο http://img354.imageshack.us/img354/1244/1ec3.jpg
ntg_net Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ξεχασα να σου πω μετα απο την αλλαγη κανεις και restart (κατα προτιμηση και τα 2 pc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.