sotosko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον Internet Explorer 7. Οταν τον ανοιγω και σερφαρω μετα απο 10-15 λεπτά κρασάρει και λεει να τερματιστει το προγραμμα. Δοκιμασα να τον βγαλω και να τον ξαναβάλω αλλα και παλι τα ιδια κάνει . Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταίει ?:???: Υ.Γ. Τον εχω εγκαταστήσει με μη κανονικο τροπο γιατι δεν εχω γνησια windows. Αλλα δεν νομιζω να τον πειραζει αυτο γιατι εδω και 5 μηνες δουλευε κανονικα!
dimitris2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 apo pote sto kanei auto?exeis dokimasei tin epanafora sistimatos?
sotosko Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Οχι δεν εχω κανει επαναφορα γιατι δεν θελω να χασω αλλα προγραμματα που εβαλα προσφατα.
hackermon1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 bale firefox gia ti den se vlepw kala!...
sotosko Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Τελικα το βαρεθηκα κολλαει συνεχεια γυριζω στον Firefox! Μια ασχετη ερωτηση: Στον firefox αν πατησεις "Βοήθεια" > "Περι Mozilla Firefox" σου βγεζει ενα παραθυρο με την εκδοση του firefox και κατω κατω λεει "Μνεία" τι σημαίνει αυτο ? Το βλεπω εκει απο την εκδοση 1.5 ειναι λαθος μεταφρασμένο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.