Προς το περιεχόμενο

Σε αρχεια Divx υποτιτλους πως;

stoum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη με τα divx δεν εχω ξανασχοληθει, με ποια εφαρμογη θα μου παιζουν οι υποτιτλοι; Εχω μια ταινια με ελληνικους υποτιτλους, το αρχειο υποτιτλων εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας, αλλα με κανενα προγραμμα που εχω δεν ειδα υποτιτλους (wmplayer 11, wmplayer classic, powerdvd 7.2, vlc 0.80, divx player 6.0) τι δεν κανω σωστα;

Δημοσ.

Perase tous k-lite codecs kai otan tha vlepeis mia tainia tha exeis ena eikonidio sto tray pou legete direct vobsub.

Apo ekei dialegeis to show subtitles kai tha vlepeis ypotitlous se olous tous players (sxedon)

Δημοσ.
Επειδη με τα divx δεν εχω ξανασχοληθει, με ποια εφαρμογη θα μου παιζουν οι υποτιτλοι; Εχω μια ταινια με ελληνικους υποτιτλους, το αρχειο υποτιτλων εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας, αλλα με κανενα προγραμμα που εχω δεν ειδα υποτιτλους (wmplayer 11, wmplayer classic, powerdvd 7.2, vlc 0.80, divx player 6.0) τι δεν κανω σωστα;

Perase tous k-lite codecs kai otan tha vlepeis mia tainia tha exeis ena eikonidio sto tray pou legete direct vobsub.

Apo ekei dialegeis to show subtitles kai tha vlepeis ypotitlous se olous tous players (sxedon)

Σωστά εγκατέστησε το VobSub.

Γιατί όμως saxon θα πρέπει να φορτώσει το σύστημά του με ένα σωρό άχρηστους codecs; Καθώς επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με το VobSub (ούτε καν να ξέρει που έχει εγκατασταθεί, να να δει υποτίτλους)

Οδηγό (ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB) και link για τη χρήση του VobSub θα βρεις εδώ: http://www.kastel.gr

Δημοσ.

Τελικά με εγκατάσταση και ρύθμιση vobsub έγινε δουλειά. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...