greek_aeras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μόντεμ σε σύνδεση Conn-X 1024. Τα φώτα σας ... Εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να μπω στη σελίδα ρυθμίσεων του και κατά επέκταση να συνδεθώ. Έχω κάνει αρκετά restart ακόμα και εγκατάσταση από την αρχή αλλά δεν μου το αναγνωρίζει με τίποτα. Ωστόσο έχει αναμμένα μόνιμα τα φωτάκια του ρεύματος, της Ethernet και του DSL, σαν να είναι όλα καλά. Από το 134 μου είπαν ότι και η γραμμή είναι οκ και η σύνδεση μου μια χαρά, οπότε λογικά φταίει το μόντεμ. Παράλληλα μου είπαν να καλέσω το 1242 το οποίο είναι βέβαια κατειλλημένο συνεχώς:twisted: ... Τι να κάνω ? Υπάρχει πιθανότητα να ξαναδουλέψει το μόντεμ ή να πάω να πάρω κάποιο καινούριο που ούτως ή άλλως σχεδίαζα (ποιό?)? Αυτό θα δουλεύει εφόσον δεν είναι πρόβλημα γραμμής? Υπάρχει ποθανότητα να ευθύνεται ο ΗΥ? Πριν 2 μέρες δούλευε κανονικά...
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 giati thimame oti apantisame se auto.diplo topic malon.lock kaneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.